?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 815
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 600
  • Sofia
И какво му обичаш на тоя пръч?

# 12 601
Все се чудя като чета тук аз - все искате да сте слаби и красиви, стремите се към идеална външност, книги четете, сами си изкарвате парите и после сте много "твърди" да гледате в очите някой дебил.
Дай ми пример с една такава Simple Smile

Използвай въображението си.

# 12 602
Ми може пък да е красив, че толкова си го обича Wink

# 12 603

Умната жена си има приоритети в оценката за мъж и красотата  е малко по-надолу в списъка.

# 12 604
  • Варна
Ама какво му обичаш беееее... татусите, парфюма за дискотека, пресметливостта? Боже, прибери си вересиите...

# 12 605
Че тези неща не ги ли договорихте преди да освободиш старата квартира? И за какво си похарчи всичките спестявания? Преди 2 дена ти казахме какво ще стане, ти също знаеше, обаче - голям зор да ходиш там. И пак - обичала го била. Че защо се изнесе тогава?

# 12 606

Умната жена си има приоритети в оценката за мъж и красотата  е малко по-надолу в списъка.
Така де, умната може би, но анонимната не се и доближава до подобно определение не мислиш ли?

# 12 607
Все се чудя като чета тук аз - все искате да сте слаби и красиви, стремите се към идеална външност, книги четете, сами си изкарвате парите и после сте много "твърди" да гледате в очите някой дебил.

Ползвам, ръчкам, ама пак не става..

# 12 608
добре, момиче, поудари си главата и  боли, но още не си я счупила
платила си си за урока /и буквално, и преносно/, приеми го като инвестиция в житейски опит и се възползвай максимално от нея, т. е. не прави отново същите грешки

# 12 609
Скрит текст:

Умната жена си има приоритети в оценката за мъж и красотата  е малко по-надолу в списъка.
Така де, умната може би, но анонимната не се и доближава до подобно определение не мислиш ли?

Бях малко по-рязка, защото тя въпреки всички писания тук, си направи глупостта да си изживее "любовта". Дано си е направила извода.

Скрит текст:

Ползвам, ръчкам, ама пак не става..
[/quote]

Не е трудно да се видят подобни примери в живота, тук само предполагам коя потребителка е елегантна и умна и все пак търпи .... някого.

# 12 610
Защо пишете, сякаш са приключили нещата между анонимната и колегата? Утре-вдругиден ще се появи и ще каже, че всичко между тях е чудесно, но се чуди да му роди ли дете или да изчака.

# 12 611
Защо пишете, сякаш са приключили нещата между анонимната и колегата? Утре-вдругиден ще се появи и ще каже, че всичко между тях е чудесно, но се чуди да му роди ли дете или да изчака.

Хахахахах, как не се сетих и аз. Scream

# 12 612
Тц. Ще се яви да каже, че нещата между тях са ужасни, обаче тя се чуди дали да му роди дете.

# 12 613
  • София
А все пак няма ли някаква химия дори при умната жена? И все пак се предполага, че кръгът от мъже, които са й навити, е ограничен

# 12 614
А все пак няма ли някаква химия дори при умната жена? И все пак се предполага, че кръгът от мъже, които са й навити, е ограничен

Химия, физика, по-добре сама, отколкото с кретен.

Общи условия

Активация на акаунт