?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 953
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 115
Какво странно и лошо има в това да се влюбиш в очите на някой? Не се е влюбила във фигурата му, колата му или банковата му сметка.
На мъжът, който най-силно съм обичала до този момент, първо му се влюбих в усмивката.

# 17 116
Няма лошо, разбира се. Стига и характерът да е хубав колкото това, в което първоначално се е влюбила.

# 17 117
  • Варна
Не ща даже да питам авторката на колко години е. Дано един ден дъщеря ми не разсъждава като нея.

# 17 118
Дъщеря ти вероятно няма да разсъждава така, защото има теб! Докато момичето изглежда е само, без близки, на които да разчита, и затова лесна за манипулиране.
А той защо е все изоставян и "лъган" от жените, е ясно. По-големи, по-умни и по-опитни момичета са били и са бягали от този ръб и семейството му.

# 17 119
Какво странно и лошо има в това да се влюбиш в очите на някой? Не се е влюбила във фигурата му, колата му или банковата му сметка.
На мъжът, който най-силно съм обичала до този момент, първо му се влюбих в усмивката.
Разликата е в думата "първо" Simple Smile

# 17 120
Да, аз не мога да разчитам на ничия подкрепа, нямам и с кого да споделям, затова и толкова често търся вас.
Нямам и приятелки. Трудно ми е.
Осъзнавам колко адекватни съвети ми давате и колко спешно трябва да се съвзема.
Иначе и на майка му мислих да го кажа.
Имахме гости и цяла вечер приятелят ми ги забавлява с мен. Бях толкова ефектирана, че щях да я въведа подробно, ако ме беше питала.
С брат му случайно споделих, беше ме хванал за слушател, да ме занимава с бившата си.
Само не успя да ми поясни с какво по-точно съм заслужила подигравки пред близките ни. Защото това бяха думите му - щом ме подигравал брат му, значи имал основание. Да съм му дадяла шанс, много бил преживял, много бил видял....какво? Насила ли е бил с обвързани, това е бил неговия избор, какво друго е очаквал.
Да започвам ли аз да изтъквам какво съм видяла?

# 17 121
Девойко, не ти е работа да занимаваш неговите близки с вашите проблеми. Кръвта вода не става. Не очаквай да му начукат канчето и той да започне да се държи добре. Вашите отношения засягат само вас двамата и ще бъдат каквито вие си ги направите. Ако не ти харесват, махай се. Ако все пак останеш...

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 13:04 от Annabelle*

# 17 122

Разликата е в думата "първо" Simple Smile
А в кое според теб е най-правилно да се влюбиш първо, което да ти гарантира щаслива и успешна връзка.

# 17 123
  • София
Семейство манипулатори. С двама такива сина, майка им да не мислиш, че е много мила и добра. Тя ги е научила така.

# 17 124
Очите са важни, а не отношението. Налягай си парцалите и търпи, а щом се взреш в загадъчния му поглед, другото веднага ще мине и ще го забравиш!

# 17 125
Анонимна, докога ще си завираш главата в пясъка? Кога ще заобичаш себе си? Защо позволяваш такова отношение? Защо си пропиляваш младостта? На себе си отговори, не на мен. Колко пъти да ти го напишат съфорумците - по-лошо ще става, по-добре не. Обичала го заради очите му - ми хубаво и какво? Какво им обичаш на тези очи, които те гледат докато те обиждат? Сияние ли излъчват, любов, загриженост, подкрепа, уважение?!
Когато човек постъпва по един и същи начин няма как да очаква различни резултати. Той те насмете, ти идваш тук, жалваш се, хора с опит ти дават храна за размисъл, но на теб отговорите не ти харесват. Изчезваш, мине ден -два той те обиди и хайде пак наново. Имаш един живот и от теб зависи да го изживееш възможно най-добре. Ако избираш да бъдеш изтривалка - няма смисъл да мрънкаш, ако не ти харесва - зарежи го/ не случайно другите преди теб са го зарязвали/ и промени живота си към по-добро.

# 17 126
Малко чувство за самосъхранение и самоуважение никому не се е оказало  излишно.
Как ша не се влюбя аз в очите на някой малоумник, дето си търси върху кого да се покачва, че да се почувства велик.

# 17 127
Анонимна, взе ми се освести малко. Питаш дали е нормално? Не, нищо от това, което разказваш не е нормално. Нито неговото отношение, нито на брат му, нито твоето поведение. Тях не можеш да промениш, твоето минало и проблеми също, но твоето настояще и бъдеще са в твоите ръце. Как си представяш следващите пет години, а десет? Щяла си да кажеш на майка му... И? Тя за ухото ли очакваш да го издърпа и да му каже да се държи добре с теб? И даже и да стане, колко време ще трае? Влюбила си се в загадачните му очи, ок. Ама за отношения и връзка не са достатъчни очите, а душата, мозъка, възпитанието, отношението. Не само твоите към него, а неговите към теб. Знам, че е трудно да си сам, самотен, обезверен и отчаян, но пътя по който си тръгнала и особено придружителя ти по този път, няма да ти донесат нещо добро.

# 17 128
Да, аз не мога да разчитам на ничия подкрепа, нямам и с кого да споделям, затова и толкова често търся вас.
Имахме гости и цяла вечер приятелят ми ги забавлява с мен. Бях толкова ефектирана, че щях да я въведа подробно, ако ме беше питала.
С брат му случайно споделих, беше ме хванал за слушател, да ме занимава с бившата си.
Само не успя да ми поясни с какво по-точно съм заслужила подигравки пред близките ни. Защото това бяха думите му - щом ме подигравал брат му, значи имал основание. Да съм му дадяла шанс, много бил преживял, много бил видял....какво? Насила ли е бил с обвързани, това е бил неговия избор, какво друго е очаквал.

Може ли да си толкова изкукала?
Приятелят ти се подиграва пред всички, а ти мълчиш.
Да не би да има парички, че така си се вкопчила и търпиш подритване?
Или пък му е златен, дебел и дълъг.
Айде не ми казвай, че е заради очичките му, щото прихвама да се хиля.
Предвид поведението му, силно се съмнявам да има нещо хубаво в очите или каквото и да е било друго.
Ще ти го кажа директно.
Ти си парцал.
Ти позволяваш да се държат с теб като с парцал.
Ти се съгласяваш с такова отношение, значи се съгласяваш, че си парцал.
Кога ще спреш да си парцал си зависи от теб.
Е, може и да си мазохистка  Laughing

И да малка си. Какво е това детинско поведение. Ще кажа на майка му, па на брат му.
Ти проблемите си не можеш ли да решаваш сама?
Разкарвай го.
И му кажи, че за да са го зарязвали толкова жени, проблема е в него, а не в жените. Кажи му че не струва нито като човек, нито като мъж.

# 17 129
  • София

Споделяй с майка си и си намери приятелки и среда различна от "милото".
Ако можеш да се откъснеш от него, направи го, защото никой мъж не заслужава жената да се унижава по този начин. Ако не можеш да се разделиш с него, отдръпвай се постепенно. С такъв мъж и с липса на твоето самочувствие един ден доста ядове ще береш. То май вече ги имаш...

Общи условия

Активация на акаунт