?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 972
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 100
  • Варна
Ох, милия, все зарязван, все жертва и затова дай да мачкаме друг, заради собствените му грешни решения.

А брат му ти говори глупости, не знам защо споделяш с него, че и му хващаш вяра.

Но отношението към теб е каквото сама си го направиш, така че да, някаква вина имаш и ти, защото си го търпяла и позволила, както и продължаваш да го правиш. В това отношение братът е прав.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 09:33 от HighSpeed

# 17 101
  • София
Ако това не е поредният филм, в който се вкарваш или в който ни вкарваш, бегай със 100.
Обяснения и доводи са излишни. Има бол.

# 17 102
  • София
Сега реших да пиша анонимно, защото има вероятност приятелят ми да е с достъп до публикациите ми.
Ще се сетите коя съм, писах преди дни за лаптопа на МП. Изтървах предмет върху него. Прибрах се, той беше на лаптопа, не беше забелязал. Седнах и му разказах, защото знам, че ако премълча сега ще продължа да лъжа. Реагира сравнително спокойно, предложих да покрия ремонта, отказа. Сега пиша по повод това, че споделих с брат му, че не ми е приятно да изразява такова отношение пред хората към мен. Нали се сетихте какво съм споделяла?
Отговорът на брат му беше лаконичен, щом било такова отношението му към мен значи съм си го била заслужила.
Хора, честно ли? Кажете ми, моля ви обективно, това оправдание ли е? Наистина ли трябва да се държи като с парцал, само заради това, че така ми трябва? И още, че брат му бил много изтрадал, много бил видял и затова бил резервиран към мен. Само ще вметна- бил е с жени на които е бил любовник, все са го зарязвали, все той е бил жертва и не е бил обичан. Затова сега отношението е такова като мен, той си мисли, че ще съм поредната зарязала го. Редно ли е аз да съм изкупителната жертва, трябва ли аз да страдам, заради това, което той е преживял?
Порок ли е възрастта, какво общо има тя във връзка с любовта?Трябва ли да ме гледат съмнително, само затова че съм на 21 и ще избягам, защото съм забележете не обидена, а недорасла?
Така ми каза брата на приятелят ми... малка съм била, не съм знаела къде се намирам.

Прав е брат му, дори с последните си думи се е опитал да те предупреди- наистина си малка и не знаеш къде си попаднала.
А, си попаднала при гаден манипулатор- егоист, който знае как да свири на "нежната струна".
Тия са са ной- отвратителните- изкарват се жертви на жените, предричат че ще ги оставиш "И ТИ", и откровено се гаврят с чувствата ти и достойнството ти.
И да- избират си малки, не живели и не видели нищо, за да нямат база за сравнение и да си мислят, че такива отношения са нормални.

Не, не са, затова не обръщай внимание, че ще се опита да те обвини, че си недорасла- всъщност, си и то предостатъчно.
Стегни си там, каквото имаш при него, и му заяви, че си тръгваш защото достатъчно си дорасла, за да разбереш, че той не се е научил да уважава човека до себе си.

# 17 103
Анинимна, има ли някаква причина, освен липсата на самоуважение и глупостта ти, да си в тази обстановка и този човек?

# 17 104
Това същата анонимна, която беше писала за фейсбука ли е или?
И каква е тази опция да се пише анонимно? Не знаех, че може. Grinning

# 17 105
  • Варна
Само в някои форуми може. Инако не се лъжа, май само през компютър, от телефона не я мяркам тая функция.

# 17 106
  • София
На теб пък откъде ти дойде наум да говориш брат му? Иди утре и на майка му кажи, егати неадекватното.
Иначе е прав де, щом стоиш в тая връзка и търпиш това, значи точно това искаш, търсиш и харесваш. Ако не ти харесва, защо си там.

# 17 107
Не съм писала аз за никакъв фейсбук.
По зададения ми въпрос, обичам го както и да звучи. Влюбих се в очите му, харесва ми да се взирам в тях, толкова са загадъчни. Как ми иска да можех да разчета в тях какво чувства.
А иначе какво да кажа за него и брат му...как мога да коментирам мъж, който в изблик на гняв е нарекал приятелката си тъп сирак? Не е зарязата от баща си, починал е. Иска ми се просто да не се познавахме, да не ни беше срещал живота...

# 17 108
  • София
Еми ето, влюбена си си, значи всичко си ти е точно, връзката ти е точно каквото си искаш. И брат му очевидно го смяташ за много точен и важен човек, щом ходиш с него да се консултираш по важните въпроси от живота. Там си, където искаш, с хората, с които искаш да си.

# 17 109
верно не знаеш къде се намираш
вземи се намери и се махни от там - на всяко друго място ще ти бъде по-добре
той няма да започне да се държи по-добре, защото си единствената останала с него ... засега
и спри да се вкарваш сама в хорските клюки - споделянето е чудесно нещо, но само ако е с хора, които истински държат на теб, точно на теб и на теб повече отколкото на него

възрастта не е порок, но неспособността за адекватна преценка и липсата на инстинкт за самосъхранение са

# 17 110
  • Sofia
Влюбих се в очите му, харесва ми да се взирам в тях, толкова са загадъчни.

Абе, ти у ред ли си? doh

# 17 111
Поставяш се сама в ситуация да се доказваш, че не си някаква, и в състезание с бившите, че няма да го напуснеш. Това е капан. Нищо толкова не му се е случило и не е изстрадал, това са глупости. Такива жени си е избирал в миналото и съответно е бил наясно, че ще се стигне до раздяла. Не е бил "изоставян".

# 17 112
Не съм писала аз за никакъв фейсбук.
По зададения ми въпрос, обичам го както и да звучи. Влюбих се в очите му, харесва ми да се взирам в тях, толкова са загадъчни. Как ми иска да можех да разчета в тях какво чувства.
А иначе какво да кажа за него и брат му...как мога да коментирам мъж, който в изблик на гняв е нарекал приятелката си тъп сирак? Не е зарязата от баща си, починал е. Иска ми се просто да не се познавахме, да не ни беше срещал живота...
Явно са загадъчни, защото са празни за теб и щом търсиш да разбереш, какво чувства към теб, каза всичко. Не те мака светло бъдеще там, но си личи, че нямаш проблем с това.

# 17 113
Преди малко и аз се влюбих в едни очи. Без майтап, на един ром, който събира такса за тоалетната на плажа. Ако не бях зарязала рисуването, щях да го помоля да ми разреши да го нарисувам.
Нарисувай ги тез прекрасни очи на твоя приятел или ги снимай. Ама за спомен да ти останат, а другия път гледай да се влюбиш в душата.

# 17 114
И с рома ли ще заживееш?

Общи условия

Активация на акаунт