?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 931
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 160
  • Варна
Тя няма да отиде да ги вземе от куриерския офис щото там пише какво има в пратката и ще я е срам да погледне служителя зад бюрото.

# 17 161
  • София
Тя няма да отиде да ги вземе от куриерския офис щото там пише какво има в пратката и ще я е срам да погледне служителя зад бюрото.
Да се чуди човек тия и двамата как се събличат голи един пред друг и секс правят  Laughing

Авторката не ми каза: като беше бременна пак ли те беше срам да ти гледат "чаркалъците" на прегледите? А на самото раждане?

# 17 162
Да се чуди човек тия и двамата как се събличат голи един пред друг и секс правят  Laughing

Авторката не ми каза: като беше бременна пак ли те беше срам да ти гледат "чаркалъците" на прегледите? А на самото раждане?

Когато яде кюфтетата - не рива ... с две думи.

# 17 163
Аз пък не разбирам защо я нападате и я пращате да купува презервативи. Още в първия пост си написа жената, че той не желае да ползва презерватив, иска тя да пие противозачатъчни, въпреки че е уведомен, че засега не става. И предпочита да кара на "ръчна", но не и да надене презерватив.

# 17 164
  • Варна
Аз разбрах, че той отказва презерватив щото не ще да ходи да ги купува, от срам. Ако е така, поне тя да си преодолее срама и да пробва. Може той да се навие да ги ползва, ако някой друг ги купи. Не си ли струва опита?

# 17 165
Аз лесно ще преодолея срама и ще ги купя, но ме е страх, че и тогава ще откаже.

# 17 166
  • София
Нямам защото никой не се интересува от мен, но никой не съм потребна и никой не би искал да се занимава с мен в свободното си време.
Работя и имам необходимите доходи, за да се издържам сама. Тъй като ще е доста болезнено, ако си тръгна сега, мвроже ли насоки как да го направя постепенно? Как да се наснроя срещу него и просто да ми стане безразличен даже? Как да го преживея по-лесно, след като нямам викаква среда извън работата?

Не става така.
Виж си двата абзаца на поста.
Първо се изживяваш като жертва непотребна, с която никой не ще да се занимава.

После търсиш начин да продължиш да стоиш с него, предпочитайки да те боли от отвратителното му държание като към парцал към теб, вместо да те боли от взето от теб осъзнато и зряло решение.

Бяхме ти писали къде можеш да отидеш след работа, за да си потърсиш среда и забавление- явно, не искаш да се раздвижиш.
Докато не разбереш, че твоята съдба е в твоите ръце, каквото и да си пишем тук- все тая.

# 17 167
Искам да ви питам, хората които ме подкрепихте. Има ли сред Вас от Варна? За приятелска среща, било то и за разговор по телефона, за една морална подкрепа просто...
Наистина искам да рестартирам живота си, да започна отначало, да се развивам в професията си и да бъда щастлива!

# 17 168
  • Варна
От Варна си и не си си намерила още хоби или някакви курсове?!? Че те възможностите са безкрайни! Аз мислех, че си от някой затънтен градец, където вариантите са ограничени.

# 17 169
  • София
Аз лесно ще преодолея срама и ще ги купя, но ме е страх, че и тогава ще откаже.
Ами пробвай, все пак имаш 50% шанс за успех. Измисли после и как даго предразположиш за "идеята". Нищо не губиш да пробваш. С догатки само ще си останеш незадоволена и нервна, а това ще навреди на отношенията ви.

# 17 170
  • В един копнеж!
Даже по големите вериги магазини ги има. Да вземе оттам, ако чак толкова го е срам да поиска от аптекарката.

# 17 171
Или поръчай на някоя съседка, по- отракана, да ти купи. Боже, Боже...
Мъжът ти купувал ли ти е превръзки?

Анонимната от Варна- ако искаш ми пиши на ЛС.

# 17 172
  • София
Разбира се, че всичко, което лекаря ми е казал съм споделила с него, изобщо всичко свързано със секса споделям с него, а той не ми споделя неговите желания и т.н. Преди бебето много рядко сме ползвали презерватив или каквато и да е друга контрацепция.
Мисля, че наистина го е срам да ги купи, въпреки че преди ги е купувал като бяхме гаджета, но броени пъти.
И какво сега?.И мен ме е срам като жена да ги купя, казах му, че ми е тъпо жената да ги купи, той все обещава след такъв разговор и накрая нищо. Или пък ги мрази и затова не ги иска? Знам ли го, като нищо не казва... Направихме го един път без и той умря от притеснения дали не съм забременяла пак. Е, хем не иска дете, хем не иска да се пазим.. Освен да ида и аз да се самозадоволявам, че по-лесно така..

Нали разбираш, че просто мрази презервативите, но не иска твърдо да ти каже, за да не остава контрата у него.
Явно, да пази също не може, щом си забременяла.
Остава спиралата- питай доктора какво мисли по въпроса.

Другият вариант е да тръгнеш на война с него чрез ултиматуми, лишаване от секс и сръдни.
С бебе и влошени отношения, не мисля че ще е решение за теб.

# 17 173
Absurt, питах доктора си за всички видове контрацепция, която може да ползваме, каза категорично само презервативи. За спирала съм твърде млада и искаме второ дете в бъдеще, но не и толкова скоро. Явно ще си стоим на сухо година-две.

# 17 174
Теб те е страх да купиш, защото няма да ги ползва, а ти ще береш срама, ли? Я, не се прави на интересна! Купувай, слагай и точка! Какво толкова се чудиш, като че ли кола ще купуваш, а не презервативи за 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт