?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 929
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 175
Absurt, питах доктора си за всички видове контрацепция, която може да ползваме, каза категорично само презервативи. За спирала съм твърде млада и искаме второ дете в бъдеще, но не и толкова скоро. Явно ще си стоим на сухо година-две.

Самозадоволявай се и ти, какво ти пречи. Мъжът ти си е добре, оправя си се, не изглежда да страда кой знае колко от липсата на секс с теб, иначе щеше да забрави и срам, и всичко друхго, за да правите секс.

Явно доста бързо е станало забременяването, щом броени пъти сте ползвали презерватив, а и като цяло или сте правили рисков секс, или не сте правили кой знае колко секс, преди да се срещнете, щом такова неудобство изпитвате да си купите презервативи.

# 17 176
Absurt, питах доктора си за всички видове контрацепция, която може да ползваме, каза категорично само презервативи. За спирала съм твърде млада и искаме второ дете в бъдеще, но не и толкова скоро. Явно ще си стоим на сухо година-две.

Само че след година-две без секс е под въпрос дали ще сте заедно.

А след второто дете какво следва - въздържание до края на живота?

На мен ми се струва, че става дума за борба за надмощие.

# 17 177
  • София
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
И това защото и двамата ви е срам да си купите презервативи???? Кой мъж би стоял 2г. на сухо и на ръчна???
Не ми отговори:
като беше бременна пак ли те беше срам да ти гледат "чаркалъците" на прегледите? А на самото раждане?
????

# 17 178
  • София
Тя насила не може да му го надене, което е и проблема.

# 17 179
  • София
Не знаем какъв е проблема. Тя каза, че ако пробва не е сигурна какво ще стане, т.е. може да не иска само защото го е срам да ги купи.

# 17 180
Афродита, не ти отговорих на въпроса за раждането, защото няма нищо общо с купуване на презервативи и не е едно и също. В аптеката не са само фармацевтите, а има и други хора, редящи се на опашка зад мен. От тях се притеснявам, а не от лицето зад касата. Ако на прегледите в болницата и на раждането присъстваха случайни непознати щеше да ме е срам, да.
Ще те послушам да купя и да се пробвам и като не стане пак ще дойда да ви се жалвам, че мъжа ми не ме иска вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 14:56 от Анонимен

# 17 181
  • София
Афродита, не ти отговорих на въпроса за раждането, защото няма нищо общо с купуване на презервативи и не е едно и също. В аптеката не са само фармацевтите, а има и други хора, редящи се на опашка зад мен. От тях се притеснявам, а не от лицето зад касата.
Ще те послушам да купя и да се пробвам и като не стане пак ще дойда да ви се жалвам, че мъжа ми не ме иска вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

Спомням си, че и мен ме беше срам доста преди време да си ги купувам. Затова все вземах от супермаркети не от аптека, като си купувах доста неща и отделно вземах и кутийки и ги слагах на лентата между другите стоки, та да не се забелязва от хората на опашката, че едни коментари някой път имаше 😀 Трябва да надскочиш мнението и коментарите на другите за това, че купуваш презервативи, това е напълно нормално.

# 17 182
Афродита, не ти отговорих на въпроса за раждането, защото няма нищо общо с купуване на презервативи и не е едно и също. В аптеката не са само фармацевтите, а има и други хора, редящи се на опашка зад мен. От тях се притеснявам, а не от лицето зад касата. Ако на прегледите в болницата и на раждането присъстваха безразборни непознати щеше да ме е срам, да.
Всички хора, на опашката и на гишето правят секс. Тоалетна хартия срамуваш ли се да купуваш?

# 17 183
  • София
Афродита, не ти отговорих на въпроса за раждането, защото няма нищо общо с купуване на презервативи и не е едно и също. В аптеката не са само фармацевтите, а има и други хора, редящи се на опашка зад мен. От тях се притеснявам, а не от лицето зад касата. Ако на прегледите в болницата и на раждането присъстваха безразборни непознати щеше да ме е срам, да.
Ами накарай някоя приятелка, сестра ако имаш, да ти ги купи, щом е такъв срам, ама си ги набави и пробвай да го "навиеш" твоя да ги ползвате. Не си заслужава да се раздърпате отношенията, заради един срам от купуване на презервативи. Пак ти казвам на никой няма му направи печатление какво купуваш. Купи ги от магазин, който не е аптека и така няма да те чуят какво купуваш, или от денонощна аптека, която е празна в момента на покупката. Варианти много.

# 17 184
И аз това се чудя, как не се срамуват, че имат дете. Нали са правили секс,за да го създадат?!

# 17 185
И онлайн може да купи, но тя нееднократно каза, че се страхува, че и тогава ще откаже и ще й се налоши да разбере,че проблемът е по-сериозен. Пък е хубаво и той да положи усилие.

# 17 186
След големия срам за купуването на
 презервативи направо се чудя дали да предлагам да седнат и да обсъдят бъдещето на сексуалния си живот и методите за контрацепция като зрели хора... Само че думата зрели рязко не подходжда на точно тази двойка, та ще се въздържа. Карайте си на ръчна и като стане време за второ дете тихо, кротко, под чаршаф и на тъмно си го направете. Че то срамота... :headbang:

# 17 187
Докато го изчаква да прави усилия ойде коня у реката

# 17 188
  • София
Ясно е, че господинът иска да прави секса без презерватив и си намира малоумни оправдания, а всъщност е поредният егоист, щом при противипоказания кара жена си да пие хапове. Поне да можеше да пази, наистина. А тоя и това не може. Трябва да си много нагъл, знаейки си скромните възможности, да се опитваш да метнеш другия да е на твоето непременно.
А на авторката това й е пределно ясно, ама си рационализира гадната ситуация ту със своя срам, ту с неговия.
Аз съм скептична към мъже, които не щат да си наденат един презерватив. Обикновено това нежелание е гарнирано и с други подаръци, както от физическо естество, така и от характерово.

# 17 189
  • София
Ясно е, че господинът иска да прави секса без презерватив и си намира малоумни оправдания, а всъщност е поредният егоист, щом при противипоказания кара жена си да пие хапове. Поне да можеше да пази, наистина. А тоя и това не може. Трябва да си много нагъл, знаейки си скромните възможности, да се опитваш да метнеш другия да е на твоето непременно.
А на авторката това й е пределно ясно, ама си рационализира гадната ситуация ту със своя срам, ту с неговия.
Аз съм скептична към мъже, които не щат да си наденат един презерватив. Обикновено това нежелание е гарнирано и с други подаръци, както от физическо естество, така и от характерово.
И нека свободните съчиненя започнат сега!
Болднатото от къде си го измисли ? Не видях авторката да е казвала такова нещо, а наличието на дете не означава, че не може да пази, все пак децата стват и планирано.

Общи условия

Активация на акаунт