?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 925
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 205
  • Sofia
Никога не бих си сложила някакъв изкуственяк в тялото, само защото мунчо искал "на голо". Отврат. Sick

# 17 206
Имам идея! Вазектомия! Joy
Даже вече била обратима, така че като поиска второ дете, само ще го вържат наново към главния "водопровод".

# 17 207
Не мога да повярвам, че се води тази дискусия изобщо, за СЕМЕЙНА ДВОЙКА С ДЕТЕ!

Нормално ли е двама родители, да не знаят и да не могат да решат, как да правят секс?! Да ги е СРАМ да си купят контрацептиви?!

# 17 208
  • София
Оставете вазектомията, тя вече е крайна мярка, но истината е, че ако мъжете взимаха хормони под формата на противозачатъчни, а другият вариант беше да си набутат пружинка в оная работа, нямаше един да се съгласи да го практикува, ама жената може да си вреди на организма щото мунчо бил много плодовит.

Интересно ми е да чуя дали детето е планирано. Щото обикновено тия, дето много натискат да е на голо и са мнго сексуални уж, нямат грам самоконтрол и за 15 годин' не са се научили да пазят. Ама иначе с рогата напред.

# 17 209
Дреме му на някого в аптеката/магазина, че си купуваш презервативи.
Ако беше на 16 или 18 и ги пишеше тия неща, щях да ти кажа, че щом те е срам да си купиш презервативи, по-добре да не правиш секс, защото не си дорасла. Ама нали има и дете в картинката, форумките се мъчат да ти дадат съвети, а теб те е страх да не се прецакаш. Измини твоята половина от разстоянието между вас и ако той не направи крачка към теб, откажи се тогава. Ама да пишеш за две години въздържание до следващото дете... Смях в залата.

# 17 210
Ясно е, че господинът иска да прави секса без презерватив и си намира малоумни оправдания, а всъщност е поредният егоист, щом при противипоказания кара жена си да пие хапове. Поне да можеше да пази, наистина. А тоя и това не може. Трябва да си много нагъл, знаейки си скромните възможности, да се опитваш да метнеш другия да е на твоето непременно.
А на авторката това й е пределно ясно, ама си рационализира гадната ситуация ту със своя срам, ту с неговия.
Аз съм скептична към мъже, които не щат да си наденат един презерватив. Обикновено това нежелание е гарнирано и с други подаръци, както от физическо естество, така и от характерово.
Припокрива се с моето мнение за "проблема".....Хич не го е срам, просто не желае да си нарушава удоволствието.
И е оставил "топката в полето" на авторката, тя да се справя с положението както си иска, ако желае секс с него.
Поредния муньо, на когото не му дреме за никого, освен за неговия....!

# 17 211
# 17 212
  • Насред хаоса
Моят съвет към авторката е кажи Да на своя организъм и Не на мунчо егоиста.
Ей сега ще си сложа чуждо тяло при детеродните органи, щото на някъв му е некомфортно да си сложи една гумичка.
Точно. Значи, срам го било уж да купи кондоми, ама не го е срам да нарежда на жена си да се тъпче с хапчета или да слага в себе си това или онова. Спиралата, също като хапчетата, може да има доста гадни въздействия върху женския организъм. Ама на муньо безпросветния егоист това не му е от значение. Де сопа, де.

# 17 213
Здравейте, нормално ли е приятелят ми да се интересува от бившите си, да харесва и коментира снимките им? И все още да пази в телефона си техни снимки? И какво трябва да е моето отношение? Да всеки си има нужда от лично пространство, но не е ли прекалено това?

# 17 214
  • Варна
Зависи от теб. Има някои доста либерални жени, които биха го приели за нормално. Има някои, които ще го скъсят с една глава. За теб нормално ли е?

# 17 215
ако е на "бившиТЕ", явно всички са под един знаменател и няма никаква нужда да имаш отношение
ако е на "бившаТА" /само една коя да е бивша/, би било по-тревожно

този твоят ... красавец ... и черно тефтерче ли има? Dizzy Face
колко на брой бивши и колко дълго е имал отношения с тях?

# 17 216
  • Sofia
Щом проявява интерес към всички бивши едновременно, може би си имаш работа с обикновен женкар, който се опитва да минава за много вървежен. Peace

# 17 217
Вече близо от година не съм го правила на проблем, но мисля че е прекалено.
Харесва всяка нова снимка, чуват се за празници, наричал я  е принцеса в едно от пожеланията.
А мен вчера миндил и боклук, защото исках адекватен отговор.
Да нищо не ме оправдава, че съм навлязла в личното му пространство, но доскоро все още се водеше необвързан във фб, и с личният мобилен на профилната информация.

# 17 218
  • Varna
Само за миндил и боклук го отсвирвам, веднагически.
И се чудя какво прави с миндил и боклук, а не е при принцасата............

# 17 219
Вече близо от година не съм го правила на проблем, но мисля че е прекалено.
Харесва всяка нова снимка, чуват се за празници, наричал я  е принцеса в едно от пожеланията.
А мен вчера миндил и боклук, защото исках адекватен отговор.
Да нищо не ме оправдава, че съм навлязла в личното му пространство, но доскоро все още се водеше необвързан във фб, и с личният мобилен на профилната информация.

искаш ли и ти да си "принцеса" за някого?
единственият начин да стане, е да се отървеш от този, за когото си "миндил и боклук"

Общи условия

Активация на акаунт