?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 801
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 400
Моят мъж не близва настърган таратор, съответно ползва ренде вьорнер от оригиналните, много остро, и стърже краставицата на него. Аз не го ползвам, защото се нарязах няколко пъти. Ползва го и за мусака- и нея не близва, ако не е на ситни кубчета.
Аз лично врътвам продуктите за таратор в блендера и воала. С щерката си го пийваме. Но който има претенции- реже на кубчета.
Важното е хармония да има

# 17 401
Задаох въпроса си тук,за да видя дали проблема е в моя телевизор.

Ами, в твоя е. И на мен ми звучи странно и подозрително това твое настояване да се прибереш сама, представям си какви мисли минават през главата на мъжа ти – от среща със старо гадже до оставането ти там и развод. Вярвам, че се е намерил поне един човек да го наплаши за алчните източноевропейки, които драпат да се омъжат за някой чужденец заради гражданството и след разввода да го докарат до просешка тояга. Или други от този сорт...
От колко време сте заедно, че ти няма още доверие? Защо ти няма доверие няма да питам, ти си знаеш...

# 17 402
Абе те са влюбени и затова не искат да работят много, ами да пътуват сами по на хиляди километри, защото са влюбени и ... какво ли разбирам аз ..

# 17 403
Той категорично обяви,че ако ще се пътува ще е само двамата заедно
Страх го е че ще използваш да си прекараш приятно с бивши гаджета. Пък по начина по който си се запънала уж за някакви финанси изглежда точно такава да е работата.

# 17 404
Режем салати, успокойте се! Даже и му готвя и го пера моя мъж, защото от мен струи безгранична любов. А да, даже му купувам и дрехи - никой не може да ме бие Heart Eyes!

# 17 405
N!A, не искаш много, искаш нормални неща.да попитам само никога ли повече , през живота си с него няма да може да си идваш в България сама?Това звучи потресающо.Ще те затвори в границите на САЩ и какво?Дори и да сте двамата,  теб пак може да не те пуснат да влезеш нали?
Вземи решение твърдо какво правиш, оставаш или тръгваш. Ако е второто, казваш ще отсъствам от-до от вкъщи, пътувам за България по тези причини, купуваш билет и тръгваш.Не си заложник на никого, той си мислел бил за бивши гаджета и тем подобни глупости, всеки си шета на акъла.
П.П. Прочети съседната тема за Личността във връзката.

# 17 406
  • София

Да ама не- казва,че не ме пуска сама да не би да не ме пуснат да вляза в САЩ и да ми направят проблем-но аз съм си легална,документи имам всичко.
Приятелките ми ме съветват да си купя тайно билет и да му кажа в последния момент- това за мен е ужасно и не бих го направила. Не бих тръгнала тайно или да бягам и скандали. Искам да каже "добре, отиди".Но това няма да се случи. Той все казва "защо не искаш да дойда" и се прави,че не разбира финасовата част.
Та..аз ли съм в грешка и как бихте постъпили Вие?

Той малоумен ли е, че ти трябва да го спираш?
След като е решил, че иска да дойде с теб, знначи си е направил сметка как ще се справите после.
Той си е в страната и знае по- добре от теб кое- как е.

А, ако си знаеш че е безхаберник, живеещ ден за ден и си се оженила, за да му бъдеш настойник, е друго.

ПП.Що за глупави приятелки имаш, да те съветват тайно да си купиш билет само за себе си?
Или просто искат да те разведат набързо?

# 17 407
  • Countryside
Ния, има ли причина съпруга ти да настоява да дойде с теб? На себе си отговори, не на мен. Явно нещо го притеснява. Принципно аз проблем не виждам да пътуваш сама, но щом той настоява е редно да се съобразиш с него. Финансите ще оправите след това, явно той не се притеснява за пари, а за теб. Не съм наясно защо биха ти отказали да се върнеш при условие, че имаш зелена карта и си напълно легална, че и женена за местен? А приятелките ти с тези "акъли" не ги слушай, нищо умно няма в това да криеш нещо от съпруга ти, особено когато е наясно със ситуацията и ще излезе че го баламосваш и лъжеш в очите. Не искаш да изглежда така, нали?
Напоследък, ми се струва, че държавите пак се капсулират, явно свободното движение на хора не е чак толкова хубаво нещо и облагодетелства неподходящите хора или просто болшинството от тях са решили да емигрират.

# 17 408
Аз бих се ужасно радвала да пътувам с мъжа си, все пак в началото на брака всичко искаме да правим заедно, нали? И въобще точно когато нямах деца, никакви пари не са ме вълнували, пари се изкарват. Не те разбирам защо толкова искаш да си сама. Ти си знаеш Simple Smile

# 17 409
  • София
Да, за мен също трябва да си отговориш на въпроса защо наистина не го искаш този човек с теб в БГ, защото доводът с парите е изсмукан от пръстите, както и поводът да си отидеш. Сигурно си мисли човекът, че си се омъжила заради зелената карта.

# 17 410
Вие май бедни не сте били Flushed. Съвсем достатъчен довод са парите, ако те морят заеми, текущи сметки и едва връзвате двата края. Нормално е в тази ситуация хиляда долара за още един билет + пропуснатите доходи да дойдат нанагорно. Вече за ваденето на паспорти и посолства не знам каква е ситуацията.

# 17 411
Ми може пък да иска да си почине от него, да се види насаме със семейството, нищо лошо няма, освен това и документи има да оправя. Аз не бих се съобразила с подобно ограничение никога, нито бих спряла някой да пътува сам, ако иска. Ако започнеш работа, в която се налагат постоянни командировки и там ли ще иска да идва?
Така ли те ограничава и за други неща?

# 17 412
  • София
О, qrye, много бедна съм била даже, представа си нямаш. Но, честно, не ми е хрумвало точно след сватбата, да изчезна без мъжа ми някъде за 3 седмици. Че това нали ни е най-златното и сладко време да сме заедно? Като не стигат парите за двамата, не пътуваме, докато не се съберат и толкова.

# 17 413
Ако съпругът ми категорично не желае да го придружа до родината му, ще ми стане обидно. Ако ми каже, че той отива там, а аз трябва да остана и да бачкам, за да изкарвам пари, ще преосмисля дали решението ми да сключа брак с него е било правилно. А и както се оказа, документите може да си поднови и там. Значи не е нещо, което не търпи отлагане и може да се свърши само тук. Парите не им стигат, но той трябва да остане и да ги изкара, а тя ще си направи екскурзия. Защо не са го обмислили по-рано, да орежат други разходи, да спестят и за неговия билет. А сравнението с командировка е нелепо. Човекът не й се натриса в работата, а иска да я придружи до родината й, където тя няма да работи.
Моя приятелка е омъжена в Италия, за местен. Първите 4-5 години я придружаваше, когато тя си идваше тук, за да си види роднините. Последните четири години си идва сама, той не желае. Или е видял, че нищо интересно не пропуска, няма поводи за притеснение или ги е налегнала рутината и си "почива" от нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 17 414
Така ли те ограничава и за други неща?
В случая тя е която го ограничава. Като иска да дойде да идва, а тя - не, стой си тук и си работи!

Ако просто иска да излезе сама с приятелки - разбирам. Но дълго пътуване до родината и среща със семейството е нормално да се сподели.

Ако иска да си почине от него, както казваш, ок, но да си му каже. Скъпи, омръзнал си ми, искам да си почина от теб. А не да го усуква с финансови уж аргументи.

Общи условия

Активация на акаунт