Бъдещи осмокласници-тема 69

• 66 181
  • 938
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте! Весела ваканция на всички деца и родители.
Имам питане - могат ли някъде да се видят свободните места за трето класиране.

# 841

Да, излизат в сайта на съответното РИО Naughty

# 842
  • Пловдив

Днес трябва да ги обявят. На сайта на съответното РИО.

Моята е с обърнат режим. Кара нощна смяна на компютъра. През деня спи. Мързелът явно е заразен.
На 15 септември ще е размекната от липса на движение, не знам как ще я разбудя, ако продължава да спи по толкова /рекорд - 18 часа сън/. Дано само ризите, които взехме, не се окажат тесни, че ще мине светкавично на диета.  Mr. Green

# 843
  • София
Аз пък нямам никакви притеснения да ги оставям сами, но баща им не и най-редовно се разправяме по този повод. Девойката от 2-ри клас се прибира сама от у-ще и се готви сама, от 5-ти клас кръстосва София по определени маршрути - ходеше на английски или идваше до офиса ми в центъра, когато се налага. Но за всичко това трябваше да се преборвам с баща и.

Наскоро пак се карахме, защото се запознала по фейса с няколко девойки от бъдещия и клас и се срещнаха на НДК - за него беше проблем да се среща с напълно непознати, нищо че е посред бял ден в центъра на София. Та със сигурност с напредването на възрастта и пубертета ще си имаме разправии по повод излизанията и преспиванията Simple Smile

Колкото до преспивания сама или с приятели - не сме я оставяли и не сме я пускали. Идвали са деца у нас с преспиване и тя е ходила много пъти на гости с преспиване, но винаги е имало възрастен в жилището.

# 844
Аз също съм параноична и почти не ги оставям сами...може да са с баба, проформа, но не и сами
За добро или зло- не знам. То не е добре и в тази посока да се залита. С преспиване- от тази година, и то с присъстващи възрастни. Сами-абсурд.

# 845
И ние постоянно сме в конфликт вкъщи. И двете ми дъщери искат да присъстват на пижамени партита, но аз съм категорично против. Домът е нещо свещено и освен за роднини, които трябва да преспят някъде докато са в София, друг компромис не правя. Naughty А и искам да си ходя вкъщи по гащи, таткото също обича и въобще не искам да се съобразявам с чужд човек вкъщи. А и момичетата трябва да си спят по домовете, поне докато е възможно да ги възпираме Joy Така че, ако искат да се видят с приятели - само през деня. Това, разбира се са моите разбирания за нещата и всеки може да възпитава децата си по начин, по който смята за добър Peace

# 846
Пропуснах запетая, имам повторения, но не обръщайте внимание. Crazy Пиша, ям и работя едновременно Laughing

# 847
....Но за всичко това трябваше да се преборвам с баща и.

Забелязала съм,че там, където майката е по-ларж, бащата задължително е по-строг. Имам го пред очите си. Обикновено това са бащи на момичета. Моят мъж разчита аз да забранявам и разрешавам разни неща и не се включва. Моите са момчета. Явно баланс винаги трябва да има.

# 848
  • София
Привет. Само за протокола, в 73 СОУ има две места за момчета на 3 класиране. НЕ/РЕ/МАТ и НЕ/РЕ/БЕЛ

# 849
  • Пловдив
Най-добрият приятел на дъщеря ми е приет в училището, в което иска да учи. Проблемът е, че майка му има приятелка ясновидка и тя е казала, че ще го приемат на 3то класиране в друго училище (с много по-висок бал)... и не са записали детето, а сега си губи и мястото.. Хората все още продължават да ме изумяват  ooooh! Rolling Eyes

# 850
  • Пловдив
Това с ясновидката изби рибата.  Mr. Green
Явно жегите влияят зле на някои майки.

# 851
Привет. Само за протокола, в 73 СОУ има две места за момчета на 3 класиране. НЕ/РЕ/МАТ и НЕ/РЕ/БЕЛ

Жалко, ние вече се записахме. Не сме от тези, които рискуват.

# 852
Най-добрият приятел на дъщеря ми е приет в училището, в което иска да учи. Проблемът е, че майка му има приятелка ясновидка и тя е казала, че ще го приемат на 3то класиране в друго училище (с много по-висок бал)... и не са записали детето, а сега си губи и мястото.. Хората все още продължават да ме изумяват  ooooh! Rolling Eyes

Joy Joy Joy
А къде е било прието детето? Явно мястото му ще остане свободно на трето класиране и може все пак да пише и него...

# 853
Е може да има връзки и да си е подсигурила нещичко, пък да говори такива щуротии нарочно, за да не дава обяснения...в противен случай мнооого жалко  Tired

# 854
  • No Line On The Horizon
tan4ik, кажи моля къде е освободил място и колко му е балът?

Общи условия

Активация на акаунт