Бъдещи осмокласници-тема 69

• 66 152
  • 938
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Сутринта изтеглихме документите от 18 СОУ и подадохме заявление за 3 класиране. Действаме смело , надявам се да не е било и неразумно. Ако не опитаме няма как да разберем. Дано да имам с какво да Ви се похваля! Wink

# 931
dgudganka1,успех на детето!

# 932
dgudganka1 успех!

# 933
Сутринта изтеглихме документите от 18 СОУ и подадохме заявление за 3 класиране. Действаме смело , надявам се да не е било и неразумно. Ако не опитаме няма как да разберем. Дано да имам с какво да Ви се похваля! Wink

Успех и от мене - имате големи шансове.
(не, не съм ясновидка. Разликата в бала с последния приет не е голяма)

# 934
Да беее, ясновидка си си  Laughing На мен всичко  ми позна, чрез файлчетата задочно и на други деца Wink
dgudganka1 и от мен успех!

# 935
  • София
Благодаря Ви, прекрасни момичета! Имам нужда от магия и Вашата благословия. Другото е каквото сабя покаже! Още веднъж Ви благодаря за подкрепата и разбирането! Снощи от тревоги и премисляне не можах да спя. Виж , мъжът ми и детето ми нямаха такива проблеми..... Та е време за МЕНТА,.... но  със спрайт...........Просто така, да спра да се тревожа! Hug

# 936
  • София
dgudganka1babydust7

# 937
  • out of space

Успех и от мене - имате големи шансове.
(не, не съм ясновидка. Разликата в бала с последния приет не е голяма)

И аз мисля, че с Джуджи ще изпращаме заедно децата след 5 години  Grinning
Благодаря на всички и аз се извинявам за внесената паника.
biborana  Heart Eyes
Всичко ще е наред!

# 938

Общи условия

Активация на акаунт