Къде в Русе?!Тема-8

• 115 608
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • в огледалото на живота
Аз пък искам да помоля за актуални нейни координати и кога преглежда. Мъжото яко го закъса, нещо нищо не направиха с Ламбева и проблемът с окото не минава вече 3-та седмица  Rolling Eyes
Ох,тази Ламбева.... #Cussing out
На профилактичния преглед на синът ми изкара–1,75 ...

Естествено не повярвах,след толкова години положителен резултат и корекция.
Потърсих второ мнение.Шаханова беше ангажирана близо месец напред с операции и прегледи и посетихме д-р Гигова.
Меко казано съм очарована!
Особено за детски специалист,има подход жената  Peace

Потърси Шаханова първо в частния кабинет.Намира се в улицата зад съда:'' Църковна независимост №5 /до Съдебната палата/
На гърба в една нова кооперация.
http://zdravenspravochnik.com/%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%86%d0%b8%d0% … 0%b0%d0%bd%d0%be/

# 151
Препоръчайте златар, който да прави ремонти.

# 152
Д-р Шаханова ще преглежда от 26.10  в частния си кабинет Peace

# 153
  • Русе
Във "Филип голд" ремонтират бижута. Ако е закупено от там, ремонта е за тяхна сметка. Аз бях писала преди време - закачалката на висулката ми беше изтъняла. Останах учудена, че не ми взеха нищо, а дори я бяха подменили с нова.

# 154
Във "Филип голд" ремонтират бижута. Ако е закупено от там, ремонта е за тяхна сметка. Аз бях писала преди време - закачалката на висулката ми беше изтъняла. Останах учудена, че не ми взеха нищо, а дори я бяха подменили с нова.

Не е от Филип голд покупката ми.
Вече два пъти ми правиха ремонти в магазина, от който е покупката. Единият път дори доплатих, за да донадят злато на изтънялата част. Вече не искам там, искам веднъж за винаги да се оправи.

# 155
  • Русе
Вече два пъти ми правиха ремонти в магазина, от който е покупката. Единият път дори доплатих, за да донадят злато на изтънялата част. Вече не искам там, искам веднъж за винаги да се оправи.
Във "Филип голд" по принцип ремонтират Peace

# 156
Във "Филип голд" по принцип ремонтират Peace

Благодаря за инфото!

# 157
здравейте, някой случайно да е срещал някъде из града дебела маша за коса, диаметъра трябва да е над 35мм.. нещо подобно, най- долната визирам  http://elekom.bg/index.php?main_page=popup_image_additional& … gs/EK-35Q_LRG.jpg

# 158
  • Русе
здравейте, някой случайно да е срещал някъде из града дебела маша за коса, диаметъра трябва да е над 35мм.. нещо подобно, най- долната визирам  http://elekom.bg/index.php?main_page=popup_image_additional& … gs/EK-35Q_LRG.jpg
Една позната има такава http://www.zelmer.bg/for-body/curling-tongs/33z026 Наистина е много дебела. Може да я потърсиш в Зора. Нейната е от там, но е купувана преди 2-3 години.

# 159
 Hug не се сетих за Зората, благодаря

# 160
Здравейте,

Бих искала да попитам как в Русе да потърся сговорчив и добър дърводелец..или дизайнер:) Имам нужда от нови шкафчета за коридор и вратички за гардероб(огромен). Готови не мога да купя, защото местата са специфични и не са по стандарт...та майстор ми трябва вкъщи!
Благодаря предварително!
Моля на лични, ще отговоря на всеки телефон.

# 161
  • На брега на реката
Всяка добра мебелна фирма може да ти изготвип о проект и твои размери шкафове или там каквото ти трябва. От русенските съм доволна от Стефани стил и Ирим

# 162
  • Русе
Аз да попитам къде има магазини/ателиета или такива неща за картини, нещо дървено, не знам дали дърворезба точно, на цени 30-40-50 лв. За Евас разбрах, че имало много и хубави картини, но от 60-70 лв нагоре. Въобще нещо такова ни трябва за подарък на учителката ни в градината, че става на 60 г. Иначе не им правим кой знае какви подаръци, но сега няма как, пък и се пенсионира след нас.

# 163
Meggysan, виж на П.Д.Петков срещу М-тел, до "винарския" магазин

На Силвена също имаше преди - не фотото, а галерията отзад.

В Ателие Брикс също продават картини (освен рамките).

Но и на трите места само въм виждала, но не знам как са цените сега

# 164
Идете в Евас.
Има хубави и по-евтини картини, резбовани часовници, чинии и много други неща от дърво.
Ръчно правени свещи, стъклени съдини ръчно правени и др.
Прозвуча като реклама, но ние винаги от там пазаруваме подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт