Къде в Русе?!Тема-8

• 115 621
  • 751
  •   2
Отговори
# 330
Знаете ли дали и кога ще отвори H&M  и в Русе?

# 331
През април би трябвало да отворят. Магазина ще е на две нива при главния вход на МОЛ-а.

# 332
препоръчайте козметик за кола маска, но да не е от най- заетите, че ми трябва за тази събота
В салоните на Галка съм ходила и съм довола и не са много заети,единият е улицата срещу Първо районно в една кооперация,а другият е в блока на борците

# 333
Здравейте, момичета!  bouquet

Обмислям да си направя балеаж/омбре/кичури - косата ми е дълга, гъста и тъмна. Препоръчайте ми фризьор, който ще се справи, моята фризьорка ме подстригва добре, но не борави добре с цветовете. Колко горе-долу би ми коствала тази манипулация  Thinking

# 334
Здравейте и за много години:))) По циганския (ох, пардон - ромския) календар - тъкмо навреме  Grinning

Търся ветеринарна аптека по центъра.

# 335
Здравейте и за много години:))) По циганския (ох, пардон - ромския) календар - тъкмо навреме  Grinning

Търся ветеринарна аптека по центъра.
Май на кооперативния пазар е най-близко.
Или направо в Албейтар зад Строителния техникум.

# 336
  • Русе
"д-р Дулитъл" по ул К. Иречек, почти до пазарчето за цветя

# 337
  • На брега на реката
Албейтар зад Строителния техникум! В Дулитъл не бих повторила. Купувам само храна от там.

# 338
Ама че съм разсеяна - Дулитъл ми е на съседната улица  doh Аз ще търся едно мазило  - може пък да извадя късмет и да не се разхождам Simple Smile
Благодаря момичета!

p.s. Редактирам се, убедена, че винаги търсим нещо, което ще ни извади очите:) В крайна сметка купих мазилото от зоо магазин на Петко Д. Петков, покрай който минавам всеки ден по 2-3 пъти Simple Smile))

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 11:36 от bella MI

# 339
Здравейте, момичета!  bouquet

Обмислям да си направя балеаж/омбре/кичури - косата ми е дълга, гъста и тъмна. Препоръчайте ми фризьор, който ще се справи, моята фризьорка ме подстригва добре, но не борави добре с цветовете. Колко горе-долу би ми коствала тази манипулация  Thinking

Салони ГАЛКА-най добрите са .

# 340
  • София
Аз пък Галка хич не ги харесвам. Най-недоволна съм от салоните на Нина и Галка  Rolling Eyes

# 341
Аз сьм доволна от Николай. Салона му е до СБА.ЦВетовете ги докарва сьс сигурност много добре.може да го попиташ за омбре.

# 342
  • Русе
От салоните на Галка и аз не съм доволна, но става дума за подстригване. Ходила съм до Второ районно и на центъра. Това лято на този по Александровска една така окелеши сина ми, че едвам го гледах докато му израсте бретон. Че и 9 лв. му взе ooooh!
Не съм се боядисвала при тях. Може пък за това да са добри.

# 343
И аз не съм доволна от тях. Имаше период, в който не можех да се къпя сама,защото бях след операция и отидох при тях, поисках измиване и изсушаване. Така ме натрупаха с лак и така ме одухаха на дифузера,че едва минах през вратата от коса тип гнездо... Че и бая пари ми взеха. Излязох със сълзи на очи чак Sad

# 344
Аз ходя от 10г при тях и съм доволна. Препоръчвам русото Танче и Галито в салон 2( до 1 РПУ). Моя приятелка ходи при този Николай- бил страхотен колорист, но вземал доста. Подстригвал кошмарно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт