Къде в Русе?!Тема-8

• 113 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • в огледалото на живота
Здравейте момичета.Имам нужда от помощ отново за очните специалисти в Русе. д-р Шаханова ще приема след 10 август, защото е отпуска.А дъщеря ми трябва да мине по ранен преглед.Моля да ми препоръчате лекар,който да разполага с добра техника като нея.
Д-р Ира Гигова е също много добър специалист с добра техника.
http://lekaribg.net/bg/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5/%D0%9B%D0%B5%D0% … %D1%80%D0%B0.html

# 46
Благодаря!  bouquet

# 47
Сигурно е дъвкано в предни теми, но: Какво да правим с децата без баби в града през лятото? Затварят филиала на градината, която посещава и трябва да го водя през целия център до друг - ще ми отнеме около 30 минути в посока, което не ме устройва. Някой ползва ли частни заведения? Открих координати на Бърборино и Смехорания, не успях да се свържа за сега.  Ако някой има актуална информация за опциите през лятото, вкл. и събота до обяд - ще съм благодарна!
За пояснение - интересуват ме варианти само в центъра - Халите, Пантеона
  bouquet

# 48
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добра фризьирка в близост до центъра, до 10лв за коса до раменете, която да слуша каквото и се обясни, а не да си кълца както и падне. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 49
Гергана от "Коса и стил" подсригване.измиване,сушоар -10 лв

# 50
Здравейте ,нахлувам в темата с въпросче-някой правил ли си е процедури  в студио Модерно тяло интересуват ме криолиполиза и кавитация.Ще ми е интересно да споделите повече инфо или мнения.

# 51
Здравейте, трябва ми спешно перач на дивани, качествено и на сносни цени, помагайте!

# 52
  • Русе
Къде се продават ролери? Сещам се за "Джъмбо", "Спорт депо" и "Ялта", но в Ялта имаше само два чифта, които детето не ги хареса на цвят, нямали розово по тях.

# 53
  • Русе
В м-н Дими Байк, намира се в задънената улица от "П. Д. Петков", която излиза на Ла Страда. Има още един спортен м-н срещу Офис 1. Там предполагам също има ролери.

# 54
Магазин "Яко".

# 55
Здравейте! Може ли някой да ми каже дали и къде в Русе се пълнят балони с хелий.Благодаря Ви!

# 56
Във всеки парти-магазин май ... от Евас съм купувала такива балони преди година, последно преди 2 месеца - в едно магазинче по Княжеска, малко след входа за колетните пратки на Новата поща, като вървиш в посока към кукления театър в ляво се пада

# 57
Във всеки парти-магазин май ... от Евас съм купувала такива балони преди година, последно преди 2 месеца - в едно магазинче по Княжеска, малко след входа за колетните пратки на Новата поща, като вървиш в посока към кукления театър в ляво се пада
Много благодаря! Купихме един балон на детето - във формата на мечето на джъмбо.Много си го харесва.Уж пълен с хелий,уж щеше да издържи поне седмица,а започна да спихва още на вторият ден! И сега сме тъжни.Балонът не стои на тавана.Ще отида да видя и на двете места,дано могат да го напълнят.

# 58
А сега де! Кога съм ви изтървала?!

# 59
Къде се продават ролери? Сещам се за "Джъмбо", "Спорт депо" и "Ялта", но в Ялта имаше само два чифта, които детето не ги хареса на цвят, нямали розово по тях.

В Карфур провери ли?
От там сме купували - качествени със силиконови колеленца.

Общи условия

Активация на акаунт