Къде в Русе?!Тема-8

• 113 889
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Nia7 ,много благодаря за бързата помощ,относно моя проблем! Hug
Записах името на лекарката.Сега ще потърся телефон за връзка,и още рано сутрин ще отида на преглед. Иначе леко шеговито:убих се да ям чесън,само чесън.То ми люти,препотих се незнам колко пъти...Почервенях...По едно време май и зелена станах...Изцъклих очите....Лютииии...Но така пише в Интернет:помагал!И аз ям,какво да правя?!?! WhistlingТой е полезен за много неща.Аз си го папам,но в ястие,или с хляб.Така само чесън ми дойде доста "горещо". Но то като ми е подуто и трудно преглъщам ще ям и "чили" ако трябва. Party
Много ме радват такива хора като теб!Наистина много ти благодаря:помагаш ми много! Kissing Heart

# 31
Здрaвейте,русенци  Hug Блaгодaря зa темaтa. Бихте ли ми помогнaли с информaция кое зaведение в Русе е подходящо зa прaзнувaне нa детски рожден ден?
Детето е нa 7, но ще имa по-големи и по- мaлки гостенчетa. Тъй кaто времето е променливо, се колебaя дaли прaзненството дa е нaвън или вътре. Водещи фaктори сa и кухня,обслужвaне,цени,зaбaвления зa децaтa...
Ще съм ви признaтелнa,aко споделите опит   bouquet

# 32
  • Русе
Привет!
Обсъждахме преди време претапициране на столове, но не помня обсъждахме ли къде се продават дамаски.
Ходих оня ден на "Борисова", където претапицират, но там нямаше плата, с който ще ми е дивана, за да сложа същия и на столовете. От фирмата където го поръчахме пък, нещо много солена цена на метър ми предлагат.
Та, въпросът ми е - къде да търся дамаски?

А дунапрен дали продават на магазина за балатуми до метанстанцията по бул. Липник newsm78 Мъжа ми май иска сам да претапицира, но както се прибира само за неделята, аз ще търча да търся всичко Crazy

# 33
Моите родители миналото лято си претапицираха ъгъла в трапезарията. Казаха, че на "Николаевска" имало магазин само за дамаски и от там си били купили. Peace

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 10:10 от desi_yakova

# 34
Моля за информация и координати на д-р Боян Валентинов. Вече няколко пъти звъня на телефоните, открити в нет-а, но ми казват,че е кабинет ортопедичен в болницата и нито могат да ме свържат с доктора, нито да ме запишат за частен прием. Къде е частният кабинет? Как следва да запиша детето? Благодаря!

# 35
  • Русе
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добра агенция за недвижими имоти или добър брокер?

# 36
Последно ползвах Господинов и съм доволна, Градев също. Изяснихме още в началото какво искам и не са ми губили времето. Не съм доволна от Дунавски имоти/нагли/ и Русенски имоти - последните крайно незаинтересовани.
Направи си няколко срещи с брокери и избери твоя.

# 37
  • Русе
какво е заплащането при среща с агенцията?

# 38
  • Русе
Моите родители миналото лято си претапицираха ъгъла в трапезарията. Казаха, че на "Николаевска" имало магазин само за дамаски и от там си били купили. Peace
Благодаря! В сряда ще мина по Николаевска. Май се досещам за магазина.

# 39
какво е заплащането при среща с агенцията?
На нас за среща не са ни искали пари. Договаря се процента, който ще получат при приключването на сделката.  Peace
Благодаря! В сряда ще мина по Николаевска. Май се досещам за магазина.
Моля. Simple Smile

# 40
  • София
Моля за информация и координати на д-р Боян Валентинов. Вече няколко пъти звъня на телефоните, открити в нет-а, но ми казват,че е кабинет ортопедичен в болницата и нито могат да ме свържат с доктора, нито да ме запишат за частен прием. Къде е частният кабинет? Как следва да запиша детето? Благодаря!
д-р Валентинов е в болничен, претърпял е злополука. Друг детски ортопед в Русе нямаме, но се обърни към д-р Андонов, той също е много добър специалист.

# 41
ivkon77 срещите са безплатни - единственото възнаграждение, което се дължи е комисионната - като за нея също можеш да се договориш. Между 2% и 3%. Ако купуваш нотариалните и държавните такси са за твоя сметка, както и банковия превод. Ако наемаш дължиш само комисионна и един наем депозит освен, ако депозита не е определен в друг размер. Най-общо е това.

# 42
  • Русе
ivkon77 срещите са безплатни - единственото възнаграждение, което се дължи е комисионната - като за нея също можеш да се договориш. Между 2% и 3%. Ако купуваш нотариалните и държавните такси са за твоя сметка, както и банковия превод. Ако наемаш дължиш само комисионна и един наем депозит освен, ако депозита не е определен в друг размер. Най-общо е това.
Благодаря!

# 43
д-р Валентинов е в болничен, претърпял е злополука. Друг детски ортопед в Русе нямаме, но се обърни към д-р Андонов, той също е много добър специалист.

Благодаря! Последно ми беше вдигнал телефона някакъв младеж и ми беше казал, че е в болничен до края на юни. Предполагам, че е било в тази връзка.

# 44
Здравейте момичета.Имам нужда от помощ отново за очните специалисти в Русе. д-р Шаханова ще приема след 10 август, защото е отпуска.А дъщеря ми трябва да мине по ранен преглед.Моля да ми препоръчате лекар,който да разполага с добра техника като нея.

Общи условия

Активация на акаунт