Къде в Русе?!Тема-8

• 115 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
На ул. Сяр е но как се казва  newsm78 Освен утре сутринта да видя номера на къщата и как се казва.
Ще ти пиша сутринта  Peace
Официална клиника е, не е някакъв гараж.

# 466
Ок, ако се сетиш провери и пиши  Hug

# 467
  • Русе
Ул. Сяр 24, др. Христов Peace

# 468
Мерси, Елиии  bouquet

# 469
На кръговото коя е, че все забравям? Че съм виждала да стрижат.
[Абейтар]

# 470
По Николаевска имаше два магазина, но дали още съществуват не знам. Единият е от гарата като тръгнеш вляво където е търговския комплекс на долния етаж. Другият е надолу след аптека Манев вдясно. На пазара като влезеш откъм автомивката - също, там и окантваха преди. Имаше още места, но като се сетя къде са, пак ще пиша Simple Smile.
Този до гарата май го преместиха , но не съм много сигурна

# 471
Здравейте, ще бъда в Русе в края на месеца за два дни и тай като там винаги съм намирала много интересни дрехи, основно ишлемета бих искал да пи попитам дали магазинът за ишлемета срещу хотел Дунав още съществува, и ако е преместен ще сам благодарна ако ми кажете къде, както и ако имате информация за други магазини продаващи ишлемета, като Max Mara,Escada или други френски марки. Интересуваме и ако има някакъв фирмен магазин за луксозно спално бельо.
Благодаря предварително!

# 472
  • Русе
Аз да попитам пак нещо. Трябва ми 1-2 гъби или както там се наричат дето се слагат цветята в тях. Имаше някакво име, но ми избяга от акъла сега. Специално да питам евентуално дали има на Джъмбо (че имам ходене до там) или на друго място.

# 473
Трябва ми 1-2 гъби или както там се наричат дето се слагат цветята в тях.Специално да питам евентуално дали има на Джъмбо (че имам ходене до там) или на друго място.
За Джъмбо не мога да помогна. Ако са шайбите за букети или аранжировка, би трябвало да има по цветарските магазини; ако ти трябва хидрогел за разсад, разсаждане, вкореняване, хидропоника или други подобни проекти - на Флориан (магазинчето до бариерата на пазара) имаха хидрогел в пакетчета Тераует (Terawet). А ако ти трябва мъничко и инцидентно, можеш да жертваш един памперс (неизползван!) и да накиснеш пълнежа във вода. Аз така си олекотявам почвата за пониците и висящите саксии.

# 474
  • Русе
Май нито едното не ми трябва. Има едни гъби правоъгълни дето се правят букети с тях, слагат се най-отдолу и се забиват цветята вътре. Офф, как се казваше това чудо. Ааааа, пиафлора, намерих го. Няма да го ползвам за цветя, за съвсем друга цел ми трябва. http://cvetarski.com/piaflora-tuhli - това е.

# 475
Имам една голяма в нас. Ако още не си намерила, мини довечера ще ти я дам.

# 476
  • Русе
Имам една голяма в нас. Ако още не си намерила, мини довечера ще ти я дам.

Днес-утре че търся, не се притеснявсй., все ще намеря.

# 477
По цветарските магазини ще има със сигурност. Все пак ако решиш моята гъба е свободна.

# 478
Здравейте, къде се продава бельо за бременни ( без магазина срещу Халите) ?

Благодаря! 

# 479

Общи условия

Активация на акаунт