Къде в Русе?!Тема-8

• 115 608
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Здравейте момичета, някой да знае къде в Русе се ремонтират куфари и дали има такова място въобще?

# 496
  • Ruse, Bulgaria
Аз пък търся къде да си занеса миксера на поправка.Изтече му гаранцията,а пластмасовата част ,която е за пасатора се изхаби.Дали е поправимо?

# 497
  • Русе
Сервиза в бл Калоян предлагат и резервни части за домакински уреди, не знам дали има точно за миксер, но може да питаш. Имаха телефон някъде из нета, ако не ти се ходи до там

# 498
Здравейте момичета, някой да знае къде в Русе се ремонтират куфари и дали има такова място въобще?

В Ялта ремонтираха,провери там,крайния магазин за куфари откъм бензиностанцията

# 499
Доставки от Англия и Германия в Русе - кои фирми ползвате?
Габко - коректни са, но бавничко се обработват пратките и доставката на пакет 1 кг от Германия е малко над 5 лв за 2 седмици. Имат 2 курса на седмица; явно камионите пътуват бързо, но обработката в БГ е баааааааааааавна. Чакам пртака и от Англия; ще пиша как е.
За първи път използвам и Доставка-Англия; минусът е, че имат само един курс на сдедмица-10 дена, но получаването е в удобен офис на Плиска и само 1.80 лв на килограм. Проблемът, че нещата ми трябват за вчера си е само и единствено мой, разбира се.
Чудя се има ли и други варианти, доволни ли сте и какви са сроковете за доставка?
P.S. За да не спамя в темата: благодаря. Meggysan!  bouquet Ще "прослушам" Габриели.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 21:08 от fractal

# 500
Аз искам да попитам къде около гарата -ул. Борисова има БИО магазин ?
Скрит текст:
Знам за МОЛ русе и на центъра до Далисимо, но там няма това, което търся.

# 501
  • На брега на реката
До изхода на Била-та има едно малко магазинче. Няма много избор, но могат да правят поръчки от Био Балев Simple Smile

# 502
  • Русе
Габко - коректни са, но бавничко се обработват пратките и доставката на пакет 1 кг от Германия е малко над 5 лв за 2 седмици. Имат 2 курса на седмица; явно камионите пътуват бързо, но обработката в БГ е баааааааааааавна. Чакам пртака и от Англия; ще пиша как е.
За първи път използвам и Доставка-Англия; минусът е, че имат само един курс на сдедмица-10 дена, но получаването е в удобен офис на Плиска и само 1.80 лв на килограм. Проблемът, че нещата ми трябват за вчера си е само и единствено мой, разбира се.
Чудя се има ли и други варианти, доволни ли сте и какви са сроковете за доставка?

To май няма други. Някои се оплакват от Доставки Англия, но аз не съм имала проблеми. От Германия и аз малко или много се въздържам от поръчки по-редовно, именно защото излиза 5 лв общо взето. Ползвала съм и габиели, но те са си после с еконт. Бързи са доста.

# 503
  • Русе
А от къде стъклено рафтче за хладилник? Свекърът счупил днес едното  Tired

# 504
  • Русе
А от къде стъклено рафтче за хладилник? Свекърът счупил днес едното  Tired

Обади се на сервиза на марката и си поръчай по модел.
Другият вариант е да си потърсиш в нета, аз така преди време намерих дръжка на пералня без да се вика техник.

# 505
  • Русе
Аз пък съм си рязала рафт в стъкларница.

# 506

To май няма други. Някои се оплакват от Доставки Англия, но аз не съм имала проблеми. От Германия и аз малко или много се въздържам от поръчки по-редовно, именно защото излиза 5 лв общо взето. Ползвала съм и габиели, но те са си после с еконт. Бързи са доста.
Доставка Англия - САМО АКО НЕЩАТА НЕ ВИ ТРЯБВАТ В НЯКАКЪВ СРОК! Дори и да ви трябват за след месец - пак ще закъснеят! Освен, че имат един курс в седмицата, някой път забравят пратки в склада в Лондон (под пратка разбирай кашон 24 кг), освен това в София задържат пратките (пак по причини без обяснение) понякога и 2 седмици. Абе никак не ги препоръчвам и вече си плащам транспорта на доставчиците от Англия - пращат с ДПД, пристигат със Спиди (това за големи пратки). За дребни неща със съпруга ми сме ползвали Габиели - точни са, винаги си информиран, но минусът е Еконт-а после  Money

# 507
Някой знае ли за безплатните  ехографски прегледи на щитовидната жлеза и как става записването?

# 508
Bella, благодаря!   bouquet Уффффффффф...
Ще опитам и Габиели.
P.S. Малей, колко съм завеяна... Оказа се, че имам регистрация в Габиели, а съм забравила!

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 15:45 от fractal

# 509
Да попитам знаете ли къде могат да се купят качествени възглавници?

Общи условия

Активация на акаунт