Къде в Русе?!Тема-8

• 115 572
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз не знам да има специален магазин. Но иначе дрехи за бременни има в Уайкики и H&M.  Peace

# 571
  • Русе
Имаше преди години такива магазини до градската тоалетна, а също така и на бул. Съединение, някъде срещу Парка на Възрожденците, но не знам дали още съществуват. Срещу аптека Николови в един "дънков" магазин продаваха дрехи за бременни.

# 572
Първите два не съществуват вече  Peace

# 573
Върти ми се из главата, че имаше магазин на улицата, която е успоредна на главната и П.Д. Петков (между главната и П.Д. Петков). Някъде между магазина на Бордо и на ъгъла Радиана ювелир.
 Praynig дано сте ме разбрали.
Сега ще погледна картата и ще доуточня.
Петко Каравелов се казвала тази улица.

# 574
Върти ми се из главата, че имаше магазин на улицата, която е успоредна на главната и П.Д. Петков (между главната и П.Д. Петков). Някъде между магазина на Бордо и на ъгъла Радиана ювелир.
 Praynig дано сте ме разбрали.
Сега ще погледна картата и ще доуточня.
Петко Каравелов се казвала тази улица.

Този магазин се измести. На ул. "Р. Даскалов", срещу здравната каса.

# 575
Здравейте, Христос воскресе. Имам въпрос ,някой посещавал ли е квантов анализ в града?

# 576
Здравейте, може ли да препоръчате фирма за наемане на автомобили в Русе и които да могат да я докарат до автогарата (евентуално)?  В Интернета има доста фирми, но ме интересува ако вие имате лични впечатления от ползвани услуги. Имате ли инфо дали цените по принцип са близки или има големи разлики между фирмите? Става въпрос за малка лека кола за няколко дни на добра цена и от читава фирма.

# 577
Автосвят предлагаха рентакар. Имат сайт и контакти.

# 578
Здравейте, някой в Русе да знае къде се продават тези сметанки?

Единствено във Фаст Маркет съм срещала на тази марка, но само от обикновените. Тези са по големи и с аромат на Бейлис.

# 579
Имаме ли си в Русе хостел или някое евтино и не много лошо място за приспиване? Приятели ще идват и търсят къде да пренощуват една вечер.

# 580
  • Русе
Срещу Практикер, от другата страна на Липник, има такова хотелче. Ама как се казва  newsm78
Всеки ден минавам покрай него и все гледам разни "нормални" хора да влизат/излизат.

Виж в Букинг  Peace

# 581
Мениджър, месинджър.... май се сетих къде е. И аз не му знам името. Гледах в букинга, но много пари за една нощувка. То по морето по евтино  Mr. Green

# 582
# 583
И там много ми се стори. До нас в блока има хотел и е скромно по 25лв. Това май е вай евтиното, което открих.

# 584
  • Русе
Редактирах. Виж ми горният пост

Общи условия

Активация на акаунт