Къде в Русе?!Тема-8

• 115 598
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Някой знае ли къде се продава течност за електронни цигари?Поръчаха ми и трябва да ги взема до утре вечер,а нямам понятие къде да търся.

# 91
  • Русе
Като застанеш на гърба на халите ще видиш ресторант Болгар и точно срещу него има паркинг и до паркинга има магазин за електронни цигари. Там има и течности. Последно бяха изкарани отвън и слънчеви очила, но скоро не съм минавала.

# 92
Благодаря много !  Hug Hug

# 93
  • до реката
Здравейте ,от коя оптика в Русе сте най- доволни.Става въпрос за диоптрични очила за дете.Тинейджър.

# 94
Миналата година взехме очила с диоптър от Първа частна оптика. Много симпатична рамка, младежът ги носи с желание.
Тази година пак там ще видим и в М13М. В М13М съм много доволна от сервиза, налагало ни се е два пъти да ги ползваме.

# 95
  • Русе
Аз съм много доволна от оптика "Ива". Намира се на "Александровска", след като тръгнеш от Халите в посока Центъра, веднага след като пресечеш "Цар Освободител". 20-30 метра след това, ще ти се падне вдясно. До нея има аптека Николови май.
Там работят по-евтино, а дамата е много опитна и мила.

# 96
  • На брега на реката
Трябва ми парче дунапрен, не голямо. Къде продават и как оразмеряват.
Очила правя само в оптиката срещу Икономическия техникум, там където преглежда д-р Миланов. Съобразяват се с фин.възможност и препоръчват най-доброто за тази цена. В М13М например горещо НЕ препоръчвам. Ужасно отношение и неадекватно поведение и на лекарката, и на персонала.

# 97
Трябва ми парче дунапрен, не голямо. Къде продават и как оразмеряват.
Очила правя само в оптиката срещу Икономическия техникум, там където преглежда д-р Миланов. Съобразяват се с фин.възможност и препоръчват най-доброто за тази цена. В М13М например горещо НЕ препоръчвам. Ужасно отношение и неадекватно поведение и на лекарката, и на персонала.
Дунапрен продават на 'Липник' срещу 'Найден Киров'. Нямам представа как го оразмеряват. Имаше различни дебелини.

# 98
  • На брега на реката
Оу, не се сетих за дебелината. Добре, че спомена, та да измеря и този размер  ooooh!
Благодаря, ще проверя какво могат да ми предложат  Simple Smile

# 99
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали фотограф за бебешка фотосесия - скоро правим 1 годинка и ми се иска да запечатаме момента  Simple Smile
Благодаря предварително!

# 100
  • Русе
Последната фотосесия от рд на сина ми ни прави тази фотографка. Доволна съм, в сайта й има и цени:
https://www.facebook.com/martinalazarovaphotography

Иначе от снимките, които виждам на страницата много ми харесва и тази. Пише, че снима в Русе:
https://www.facebook.com/AntoninaValchevaPhotography?ref=profile

# 101
  bouquet   bouquet   bouquet Благодаря !!! Ще ги видя

# 102
  • Русе
Здравейте да ми препоръчате детски парти клуб и евентуално цени ,а също така и фотограф

# 103
  • На брега на реката
Кое заведение в Русе предлага детски столчета? Искаме да се изведем за 15-ти, имаме си предпочитания, но ако има столче за хранене, това би наклонило везните  Mr. Green

# 104
Хепи ако не се лъжа

Общи условия

Активация на акаунт