Къде в Русе?!Тема-8

• 115 623
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Наси, от New vision, на Борисова, тел й е 0883306659!

# 301
Радостина от Опи център.

# 302
Помагайте.
Търся фирма или някой дърводелски цех от Русе, който да направи по наша поръчка разтегателен диван.
Ще съм ви благодарна ако някой даде линк или координати.
Има много мебелни фирми в Русе и такъв диван,но размерите са малки а и не изработват по размери на клиента.

# 303
  • На брега на реката
Някой уедрувал ли е скоро стотинки от 1, 2 и 5? Каква е процедурата, кои банки са благосклонни и каква е комисионтата. Намерих разни теми, но най-актуалната информация е от 2009.

# 304
Някой уедрувал ли е скоро стотинки от 1, 2 и 5? Каква е процедурата, кои банки са благосклонни и каква е комисионтата. Намерих разни теми, но най-актуалната информация е от 2009.

Всички банки ги уедряват мисля че 10 процента е комисионната, и независимо от сумата се плаща минимум 10 лева, независимо колко идва процента комисионна.Отделно има и такса броене ако сумата е над 99 лева - ако са много и от всички видове стотинки.

# 305
Аз това го правя в магазините около нас - верига хранителни стоки, аптека, левчето. Предварително ги глася в кисийки по 2 лв. и до сега не съм имала проблем - където попитам ми вземат поне по 1 кисийка от вид. Така не давам комисионни и впрягам ученика да брои и смята.  Peace

# 306
  • На брега на реката
Много сериозни комисионни взимат, безобразие  Crossing Arms
Искаше ми се наведнъж да се отърва от тях, че са много. Явно и аз де ги притиквам на дребно.

# 307
Помагайте.
Търся фирма или някой дърводелски цех от Русе, който да направи по наша поръчка разтегателен диван.
Ще съм ви благодарна ако някой даде линк или координати.
Има много мебелни фирми в Русе и такъв диван,но размерите са малки а и не изработват по размери на клиента.

# 308
Много сериозни комисионни взимат, безобразие  Crossing Arms
Искаше ми се наведнъж да се отърва от тях, че са много. Явно и аз де ги притиквам на дребно.
Може да си платиш тока или парното (ако ти стигнат де)  Laughing

# 309
  • На брега на реката
 Mr. Green Това също ми е вариант. Както и захранване на сметка. Ама ми се искаше да е по-интелигентно. Така малко като отмъщение към монополистите  hahaha

# 310
Mr. Green Така малко като отмъщение към монополистите  hahaha

Наскоро  на касата на Енерго Про шефа на Бирена борса с Русе плати тока на фирмата със стотинки, хич не му пукаше на човека, че направи опашка до вратата, така че събирай и действай  Laughing Laughing Laughing Аз преди време платих осигуровки с повече от 100 лв по един лв. хич не ми дреме, събирам ги и плащам с тях където мога.

# 311
Има ли на Кауфланд натурална царевица за пуканки? И къде въобще мога да намеря, освен на пазара?   newsm78

# 312
Аз точно от Кауфланд съм купувала такава

# 313
Мерси,  KaRoLa, дано да намеря днес, че не ми се обикаля с децата за една пуста царевица. Правилно ли си мисля, че би трябвало да е някъде съвсем в началото при плодове/зеленчуци - около насипните фъстъци и др. ядки. Или е пакетирана на друго място?

# 314
Не, не, стои при суровите ядки, които са при набухвателите, ванилииите, захарта, преди меда и след брашното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт