Къде в Русе?!Тема-8

• 115 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Ruse, Bulgaria
Звънях нА двама от препоръчаните, но работят до 16 и 30, аз търся някой,който да е да 18ч.

# 376
Някой знае ли от къде мога да си купя топки за сушилня?

Относно веждите - козметичката на "Коса и Стил" в Евас.

# 377
  • Русе

Ползвам топки за тенис. От Джъмбо или спортен магазин.

# 378

Ползвам топки за тенис. От Джъмбо или спортен магазин.

Третира ли ги по някакъв начин преди това?
Мен ме е страх да не пуснат боя и да ми оцветят дрехите.

# 379
  • Русе
Нищо не съм ги третирала, но ако те е страх от това накисни ги с вряла вода и оцет. Нямам никакъв проблем, от години ги ползвам. Само са поомекнали вече доста, трябва да си взема нови.

# 380
  • Ruse, Bulgaria
ДО колко часа работят магазините CHINA CITY

# 381
  • Русе
Маги, я ме просветли  защо са ми топки за сушилнята?Аз не съм ползвала досега въобще  newsm78

# 382
Аз ползвам 2 топки за тенис когато суша пухени възглавници и завивки, и якета които са със пълнеж от пух. Слагала съм ги и с другото пране но, не намерих разлика с тях и без тях, и за това само когато са с пълнеж от пух. Не съм ги третирала с нищо, моите ги купих от някой от китайските сайтове, вече не помня кой, беше преди 3-4 години.

# 383
  • Русе
За възглавници (пера ги често), олекотени, одеала, якета да разбиват пълнежите, да не става на топки. За другото пране не видях смисъл. За истински пух направо е задължително да има , че се степва много. На джъмбо 3 топки са 2-3 лв мах.

# 384
Здравейте, къде в Русе мога да купя на добра цена памперс-гащи   за моята възрастна майка?

# 385
Преди 4 години ги купувах на най-добра цена от аптеката срещу м-н Русе - мебели Арон. Не знам сега как е (там по принцип не слагат голяма надценка). Има ги вече и по големи вериги - може и да са по-изгодни ако са в промиция.
Евтини марки имаше и на м-ните Доналд Дък - май бяха вносители на някои марки, но качеството им не ми хареса

# 386
Много благодаря!

# 387
Здравейте, препоръчайте ми (може и на ЛС) добър майстор, на който мога да се доверя за ремонт на баня.
Става въпрос за цялостен ремонт +  смяна на тръби.

# 388
Къде в Русе правят зъбни снимки, освен в Стоматологията и Евас?  newsm78

# 389
Къде в Русе правят зъбни снимки, освен в Стоматологията и Евас?  newsm78

В кооперацията на спирката на Пантеона - във входа където има стоматологични кабинети, във вътрешния ъгъл правят зъбни снимки, цените са като на другите места.

Общи условия

Активация на акаунт