Къде в Русе?!Тема-8

• 115 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Мерси, ами бях чула че има и в този новия СИТИ МЕД център някой има ли представа има ли

# 391
до мола

# 392
Мерси, ами бях чула че има и в този новия СИТИ МЕД център някой има ли представа има ли

В Сити Мед не съм чувала да има, но може и така да е. Друго място е Света Аполония - до МГ Баба Тонка

# 393
Къде в Русе правят зъбни снимки, освен в Стоматологията и Евас?  newsm78

На ул.Зайчар в една сграда(мисля,че е жилищна) също правят снимки

# 394
Здравейте.
Някой знае ли къде в Русе се предлагат продуктите на Витал Козметикс?
Ползвах един крем за ръце, който много ми хареса, но магазинът, от който бях си го взела затвори.
Затова почнах да търся по други вериги магазини, но за сега нямам успех.
Ще се радвам, ако някой е срещал техните продукти да сподели къде мога да ги намеря. Simple Smile

# 395
  • Русе
На ул. Зайчар вече не правят снимки.

# 396
Здравейте.
Някой знае ли къде в Русе се предлагат продуктите на Витал Козметикс?
Ползвах един крем за ръце, който много ми хареса, но магазинът, от който бях си го взела затвори.
Затова почнах да търся по други вериги магазини, но за сега нямам успех.
Ще се радвам, ако някой е срещал техните продукти да сподели къде мога да ги намеря. Simple Smile

Ако намериш някъде - кажи ми. И аз ги търся безуспешно и си ги поръчвам он-лайн.

# 397
Не е баш Къде в Русе, но - правих си вежди при Бисерка Петрова, ноо вече няма график в Русе. Има ли някой, който е успял да намери гримьор, който работи като нея?

# 398
 Само Велина прави хубави вржди, другите ги правят травеститски. На лято Мила ще прави микроблейдинг.

# 399
Само Велина прави хубави вржди, другите ги правят травеститски. На лято Мила ще прави микроблейдинг.
Камалия, може ли да ми кажеш в кой салон/студио е тази Велина? Бих искала да видя работата й.

# 400
# 401
# 402
  • София
Знаете ли дали е вярна тази клюка за откриването на H&M в мола?  Thinking

# 403
Знаете ли дали е вярна тази клюка за откриването на H&M в мола?  Thinking
Явно е вярна - преди малко в русеинфо мисля че беше видях заглавие, че са започнали да гласят витрината.

# 404
  • София
Суууупер!! Най-накрая ще мога да пробвам нещата им без да поръчвам на сляпо  Laughing Laughing
Благодаря за отговора.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт