Къде в Русе?!Тема-8

• 115 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
От Ла страда не съм яла, на Хепи много го харесвам

# 421
Здравейте. От къде мога да закупя хубави мокетени пътеки, от тия, които се режат на метри и обкантват допълнително? Последно се нацедихме в Карпет макс и дадохме 67лв. за 2.5 метра пътека + 2 стъпки, които от есента до сега се разпаднаха (обкантването се разнищи и започнаха да се появяват дупки от тупането).  Crossing Arms

# 422
  • Русе
По Николаевска имаше два магазина, но дали още съществуват не знам. Единият е от гарата като тръгнеш вляво където е търговския комплекс на долния етаж. Другият е надолу след аптека Манев вдясно. На пазара като влезеш откъм автомивката - също, там и окантваха преди. Имаше още места, но като се сетя къде са, пак ще пиша Simple Smile.

# 423
Аз си поръчах от интернет, някаква страница "килими " или "мокети" във фейсбук, пътека 1.80 май ми излезе 25лв с доставката.  newsm78 Не помня, потърси в гугъл, ако имаш интерес.

# 424
  • Русе
Този след аптека Манев е пълна скръб. Лятотоходих там.
А на пазара няма ли?
В уличката зад РДВР, до фото ЮГ(бившия ресторант Златица) имаше магазин за пердета. Мисля, че там съм виждала и пътеки. Не знам там ли е още магазина.

# 425
Вики, това в бившия ресторант Златица отдавна го няма - в момента е интериорно студио   Simple Smile
На магазина на Петър Караминчев няма ли? Практикер и Бриколаж?
И аз бих проверила на пазара и Ялта, макар че не знам дали обкантват там

# 426
Последното лято купих от пазара - до входа при автомивката - отрязаха ми го по размер и ми го обкантиха. Обаче какви пари ми излезе - нямам абсолютно никакъв спомен. В интерес на истината и от Карпет макс съм купувала - аз пък съм много доволна от там, и като пари ми излезе общо взето прилично, и до ден днешен пътеките ми не са мръднали.  Peace

# 427
Аз взех на майка ми пътеки от магазина дето е на спирката на "Петър Караминчев". Там и окантват.
Понеже след това се разхождах по Кооперативния пазар видях същите, но бяха с 1 лв на метър по-скъпи. Не че съм купила стотици метри, но да кажа...

# 428
Защо не проверите в Carpetmax в Здравец?

# 429
  • Русе
Защо не проверите в Carpetmax в Здравец?
Здравейте. От къде мога да закупя хубави мокетени пътеки, от тия, които се режат на метри и обкантват допълнително? Последно се нацедихме в Карпет макс и дадохме 67лв. за 2.5 метра пътека + 2 стъпки, които от есента до сега се разпаднаха (обкантването се разнищи и започнаха да се появяват дупки от тупането).  Crossing Arms
Не е доволна Peace

# 430
  • Русе
Преди време някой беше питал за дунапрен, обаче сега не намерих. Та и на мен ми трябва, но ме интересува дали режат по размери, че ми трябват няколко различни като размери и дебелини, евентуално като твърдост също.

# 431
  • Русе
Аз питах за дунапрен, тъй като мислехме сами да си претапицираме столовете, но ги занесох на Борисова и там ми ги претапицираха и ми сложиха допълнителен дунапрен. А иначе ми трябваше, да се ползва за "матрак" за диван, но така и не отидохме на магазина на спирка П. Караминчев. Ти там ходи ли?

# 432
  • Русе
Аз питах за дунапрен, тъй като мислехме сами да си претапицираме столовете, но ги занесох на Борисова и там ми ги претапицираха и ми сложиха допълнителен дунапрен. А иначе ми трябваше, да се ползва за "матрак" за диван, но така и не отидохме на магазина на спирка П. Караминчев. Ти там ходи ли?

Там бях ходила преди доста години, за нещо друго ми трябваше, но не режеха по размери. А на мен задължително ми трябва изрязване, че трудно става иначе.
По принцип имам една връзка дето преди ми донесоха на нани дунапрен, изрязан, плътен, всичко точно, но не съм проверявала дали пак ще ми свършат работата, та викам междувременно да питам.
Че и платове трябва да търся, на бриколаж съм си харесала засега, но трябва да обиколя, че по-дебел ми трябва.

# 433
  • Ruse, Bulgaria
Препоръчайте ми добър офталмолог ,който да е по здравна каса и да има свободни часове.

# 434
  • София
Препоръчайте ми добър офталмолог ,който да е по здравна каса и да има свободни часове.
д-р Зоя Гигова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт