Къде в Русе?!Тема-8

• 115 608
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Къде в Русе мога да купя зебло, както и дървени щайги,подходящи за мебели, не държа да са нови, но да са запазени.  newsm78
Рика, какво точно зебло търсиш? Чисти чували от кафе устройват ли те? За щайги - чувала съм, че някъде около Силистра произвеждат; досега само онлайн (олкс и базар) съм мяркала, но все неудачни варианти.

# 526
И чували мисля щеми свършат работа Simple Smile
А за щайгите и аз рових из OLX, но само едни ми допаднаха,но цената им е малко висока Simple Smile

# 527
И чували мисля щеми свършат работа Simple Smile
Чувалите са в София; по куриер изпращат минимум 300 броя, доставката била ок. 70 лева (а чувалите са евтини - 0.17 ст.) Ако искаш, да се кооперираме?
Другият вариант е познат в София да ги вземе на място от фирмата и да ти ги донесе или прати.

# 528
Къде в Русе мога да купя зебло, както и дървени щайги,подходящи за мебели, не държа да са нови, но да са запазени.  newsm78
Покрай старите щайги внимавай да не се "обзаведеш" с дървояди или нематоди.
Най -добре търси европалети, от тези с марката, че тяхната дървесина е пропарена.

# 529
Момичета знаете ли салон ,отворен в неделя,за почистване на лице?

# 530
Здравейте, тъп въпрос, ама... Няма ли русенски онлайн справочник/онлайн вестник с обяви, подобен на obyavite.info? Ако спешно ви трябва дърводелец, примерно, къде търсите?
В момента имам едни плоскости, които искам да нарежа на малки парчета, като за рафтове - трябва ми някой, който да дойде да ги вземе с бус (примерно), да ги нареже и да ги докара. Да се сещате за фирма/човек и пр., които предлагат подобна услуга?

DevilRose, Много благодаря!  bouquet

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 16:04 от fractal

# 531
Има една фирма в блока с Била, в пресечката на Борисова посока Николаевска. Там прекроих скрин/беше малък и аз им го закарах/, отделно ми реорганизираха един гардероб. Няма да откажат предполагам рязане на плоскости.
За съжаление не се сещам за името им, гледах и стрийт вю-то, ама не го пише на табелата.

# 532
Момичета знаете ли салон ,отворен в неделя,за почистване на лице?

Салон Елеганс на центъра, на Асен Златаров. Работи със сигурност и в неделя, но в кои часове точно - не помня  Peace

# 533
# 534
Къде продават тапети, освен в големите магазини и Дома на тапета? Има ли още някъде богат избор, за където не се сещам?

# 535
  • Русе
Къде продават тапети, освен в големите магазини и Дома на тапета? Има ли още някъде богат избор, за където не се сещам?
Магазин Калчев, срещу автогарата. Не са кой знае колко, но все пак има разнообразие. Между другото много са го занемарили този магазин. Не бях ходила там от години.

# 536
  • Русе
Магазин Жираф? Купували сме тапети от там преди години.

# 537

В това студио Елада където са пердетата имаше каталози с тапети, но там са по-луксозни тапети и бяха с поръчка ...ама това преди години сега не знам  newsm78

# 538
е вярно, че в Жирафа има. Не се сетих за него, хем ми е под носа. В Калчев ходих, ама там едни простички ми се сториха, а тези каталожните като ги гледах  - че те 30-40 лв ролката  ooooh!

# 539
  • На брега на реката
В Жирафа имат и по каталог (доста на брой), освен изложените. Ние сме най-доволни от тяхното обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт