Къде в Русе?!Тема-8

• 115 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Къде в града да намеря евтини и качествени памперси (тип гащи) за възрастни?

В аптеката в блок "Червен" - ако ти е удобно местоположението - тя също е с ниски цени.

# 601
Памперси за възрастни преди 3-4 години имаше на хубави цени и във верига "доналд дъг" (бяха офиц. диструбутор на някяква фирма)... но цени и марки не помня, не знам и дали още ги продават

# 602
Здравейте!
От къде мога да купя протектор за легло 140х190см?

# 603
Здравейте!
Срещу Космополитан има магазин за матраци. Peace

# 604
Здравейте!

Този размер ми се струва малко нестандартен, дано намериш. Обикновено са поне 160 на ширина.
Иначе аз съм вземала протектор от магазина на ЮТА , имат он-лайн магазин може да погледнеш. Също така навремето имаше протектори и в магазин Браз с/у макаронената.

# 605
Мерси ще погледна на двете места - магазините. Размера е на легло Приста, спално бельо също ще търся. Евентуално да ми ушият в магазин Диди ще питам.
Преди съм купувала на Тед протектор от Карфур, ама вече го няма магазина  Mr. Green

# 606
Да, в Диди ще ти направят  Peace , не знам там дали има протектори, но май продават плата от който се правят така, че може и това да шият  Thinking

# 607
В Кауфланд има протектори. Не знам размери обаче. Има няколко вида. В Дружба са срещу куфарите мисля, покрай спалното бельо.

# 608
И там ще погледна. Мерси много!

# 609
Здравейте. Знаете ли къде в Русе мога да поръчам и да ми доставят в къщи плато със сирена и плато със мезета? Благодаря предварително.

# 610
В рекламните брошури на Била съм виждала плата със сирене и сухи мезета по празниците.Но може да има и сега.

# 611
Благодаря ! За БИЛЛА въобще не се сетих !

# 612
Плата и изобщо страхотен кетъринг сме поръчвали от х-л Теодора палас.
В самият хотел никога не съм ходила и дори не съм напълно сигурна къде се намира, но кетърингът им е чудесен.

# 613
Реших да прибирам зимните дрехи.
Кажете къде в града остана читаво химическо чистене и някакви ориентировъчни цени, ако имате инфо?

# 614
  • Русе
Момичета, спешно ми трябва инфо за печатница или нещо такова. Трябва ми да се разпечатат 3-4 неща, формат А3/А2, но на някаква фотохартия пълноцветно. Не на обикновена хартия и принтер.

Общи условия

Активация на акаунт