Къде в Русе?!Тема-8

• 115 572
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря, момичета. Ще ги видя тези магазини, а в магазин Арт само от естествена кожа ли са?

# 646
И аз да кажа, ако не държиш на ест.кожа - в магазин Шапкарник на Борисова до Сибанк, на пазара има един магазин за чанти там също има, както и в магазини Марсел

# 647
Моля за телефон за връзка с боулинг залата, която е до бившето Пени, на кръговото до ДМК.

# 648
  • в огледалото на живота
Моля за телефон за връзка с боулинг залата, която е до бившето Пени, на кръговото до ДМК.
https://www.facebook.com/%D0%91%D0%BE%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0 … -365920660168724/

# 649
https://www.facebook.com/%D0%91%D0%BE%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0 … -365920660168724/

Видях го аз това, но адреса го дава в кв. Родина.

# 650
  • Русе
Благодаря, момичета. Ще ги видя тези магазини, а в магазин Арт само от естествена кожа ли са?

Да, вчера и аз влизах там, защото търся. Цените са от 45 до 65лв. за дамските.

# 651
От къде в Русе мога да купя шипки.Има две жени на пазара от които вземах, но цяло лято няма да работят.Варианта от аптека или  магазин не ме устройва.Ако сте виждали някъде или да знаете някой да продава, моля да ми пишете на лични.Благодаря!

# 652
От къде в Русе мога да купя шипки.Има две жени на пазара от които вземах, но цяло лято няма да работят.Варианта от аптека или  магазин не ме устройва.Ако сте виждали някъде или да знаете някой да продава, моля да ми пишете на лични.Благодаря!

На закритото пазарче във Възраждане, до товарна гара.
Преди дни видях една жена да продава.

# 653
# 654
  • Русе
Знаете ли къде продават сандали IPANEMA?

# 655
  • Русе
Нося само такива и все от нета поръчвам Sad Не съм виждала из Русе Sad

# 656
Имаше магазин по главната. Там съм виждала и на Булдозер. Не е нов магазин, учудвам се, че не сте го виждали. Ако скоро е затворен, може. За съжаление точни координати не мога да дам. От страната на големият магазин за втора употреба, на два етажа, който е. Малко по-нагоре в посока Халите. Като казвам малко, може и двайсетина метра да са.

# 657
  • Русе
Затворен е Sad

# 658

Не плачи. И без това цените бяха много надути.

# 659
  • Русе
Sad Мда, затворен е. Обувки не мога да си купувам от нета, че съм с много малък крак и трябва задължително да меря. Надути, но нямам голям избор, имат някой умалени размери. Ако някой намери в реален магазин, ще съм благодарна ако сподели.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт