Къде в Русе?!Тема-8

• 113 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Посъветвайте ме от къде да купя дърва за камината изгодно?

# 721
На мен ми е мечта да си взема робот, но имаме френски булдог и не съм сигурна дали ще се понесат един друг...
и аз искам такъв робот, но финаните ми не стигат а и имам куче, което ще я гони по цял ден.....Simple Smile, а и тя едва ли ще смогне на космите...Simple Smile

# 722
  • Русе
Ще се разберат двете животни   Mr. Green
Има модели специално за дом.любимци

# 723
  • русе
Добри отзиви за гел лак и на каква цена,?

# 724
Трябва да си пускам хормонални изследвания, някой да препоръча лаборатория за целта в Русе?

# 725
Добри отзиви за гел лак и на каква цена,?
Добре цена и качесво при Зария, до х-л Ювелир, поставяне- 15лв

# 726
Трябва да си пускам хормонални изследвания, някой да препоръча лаборатория за целта в Русе?

Аз съм доволна от лабораторията в  ДКЦ1 на 2-я етаж на д-р Бочковар която е.

Моят съвет е не ходи в Здраве, вече от 3-4 места чувам за неверни резултати и даже се говори, че някои изследвания въобще не ги правят ами си пишат каквото им падне.

# 727
  • русе
Продават ли бански в китайския магазин?

# 728
# 729
Гел лак си правя в Golden Image при Диляна Колева. Намира се до хотел Бистра и Галина. Взема ми 16 лв. за френски маникюр и го прави перфектно!

# 730
Гел лак си правя в Golden Image при Диляна Колева. Намира се до хотел Бистра и Галина. Взема ми 16 лв. за френски маникюр и го прави перфектно!

И аз започнах да ходя при нея. Доволна съм.

# 731
Гледам във фейса, че доста добре се справя момичето.  Peace

# 732
Скоро имаше питане за читава автомивка за пране на килим - не помня да имаше отговор.

Моето питане е подобно с тази разлика, че ме интересува пране на 2 родопски одеала и един китеник от естествена вълна, който ползвам за килим. В химическото, което е по-нагоре от фреш-а имам чувството, че не искаха да ми вземат парите, щото почнаха с думите - ооо, то ще е много скъпо и до там! Абе да му се невиди - най се дразня непознати като вземат да преценяват кое за мен ще е скъпо! Е като е скъпо какво - да седи неизпран и непочистен китеника ли???

# 733
Скоро имаше питане за читава автомивка за пране на килим - не помня да имаше отговор.

Моето питане е подобно с тази разлика, че ме интересува пране на 2 родопски одеала и един китеник от естествена вълна, който ползвам за килим. В химическото, което е по-нагоре от фреш-а имам чувството, че не искаха да ми вземат парите, щото почнаха с думите - ооо, то ще е много скъпо и до там! Абе да му се невиди - най се дразня непознати като вземат да преценяват кое за мен ще е скъпо! Е като е скъпо какво - да седи неизпран и непочистен китеника ли???

Аз питах преди време...
Утре ще носим нашите на автомивката до ІРПУ. Имали машина за сушене и за това. Килимите ни са вълнени оригинални персийски и много си ги къткам. Ще пиша с отзив другата седмица.

# 734
  • Русе
  За пране на килими ми препоръчаха Свежест.

Общи условия

Активация на акаунт