Къде в Русе?!Тема-8

• 113 877
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Скоро имаше питане за читава автомивка за пране на килим - не помня да имаше отговор.

Моето питане е подобно с тази разлика, че ме интересува пране на 2 родопски одеала и един китеник от естествена вълна, който ползвам за килим. В химическото, което е по-нагоре от фреш-а имам чувството, че не искаха да ми вземат парите, щото почнаха с думите - ооо, то ще е много скъпо и до там! Абе да му се невиди - най се дразня непознати като вземат да преценяват кое за мен ще е скъпо! Е като е скъпо какво - да седи неизпран и непочистен китеника ли???

Аз питах преди време...
Утре ще носим нашите на автомивката до ІРПУ. Имали машина за сушене и за това. Килимите ни са вълнени оригинални персийски и много си ги къткам. Ще пиша с отзив другата седмица.

delia, пиши след това Simple Smile

# 736
Да не подведа някого, но до колкото помня в Свежест се плащаше на кг, а в автомивките на кв.м.
В моя случай на кг. цената ми идваше доста по-скъпа.

# 737
От къде мога да си купя силиконови стелки за обувки? Купих си едни сандалки от интернет, но се оказа, че са ми малко неудобни, т.к. съм със висок свод, за това търся от силиконовите полу-стелки - мисля, че ще ми помогнат - нещо такова

# 738
  • Русе
Аз си купих точно такива от ДМ, много са удобни

# 739
peziru Hug благодаря, ще мина да видя непременно (нямаше да ми хрумне да проверя там)

# 740
Не знам дали е подходяща темата, но искам да изкажа възмущението си от Др Дорина Енчева, хирург в стоматологията.
Моя близка отиде при нея за вадене на болен зъб, и излезе от кабинета с изваден ЗДРАВ зъб. Въпросната, специалистка, объркала зъба и извадила грешен, при наличие на две зъбни снимки и амбулаторен лист от лекуващия стоматолог.  #2gunfire
При това таксата била 50лв, за вадене на един зъб, при Миланов съм вадила януари за 20лв, но това е друг въпрос, важното е поне да беше свършила работата както трябва, а не сега да липсва здрав зъб.. ПОКЪРТИТЕЛНО

# 741
Кошмар.
Бих отишла веднага при адвокат и бих я съдила,вкл.и отнемане на правото да практикува...
Добре,че сподели Hug

# 742
Поста над мен е добро предложение  Peace
Иначе и аз съм се сблъсквала с въпросната лекарка и втори път не бих повторила. Бях си взела ваучер за почистване на зъбен  камък. Е, нямаше толкова болезнено почистване и такава касапница. И накрая даже не беше изчистен добре. Естествено написах отрицателен коментар в Грабо.

# 743
Препоръчайте ми при кого да си махна малко зъбен камък, да не се чака по 2 седмици за час като при моя зъболекар!  bouquet

# 744
  • Русе
Махала съм си при д-р Пламен Великов. Кабинетът му е зад Дървото, но в момента не мога да намеря телефон, че не съм ходила скоро.

# 745
Хубаво чистят в кабинета на Ева Атаян, мисля че няма да чакаш дълго за час. Питай по тел  Peace

# 746
Хубаво чистят в кабинета на Ева Атаян, мисля че няма да чакаш дълго за час. Питай по тел  Peace
Уредих се за утре, благодаря.  bouquet

# 747
Много се радвам, два пъти съм чистила, бях много доволна  Hug

# 748
  • Русе
Къде се продават учебници втора употреба? Знам само до СБА-то. Казаха ми, че имало на ул."Доростол" книжарница, но не знаеха, дали се продават само нови учебници или има и втора употреба. И ако има къде точно се намира тази книжарница?

# 749
Има в тази книжарница и втора употреба. Намира се след спирката на уч Братя Миладинови, посока центъра. Под последния блок преди църквата, ще я видите голяма е.

Общи условия

Активация на акаунт