Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVII

• 93 680
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не харесвам спортни филми, но ме заинтригува с начина, по който си го видала  Peace Плюс че съм на вълна Джейк Джиленхол от известно време.
Изчакай го на кино най-добре. Струва си големия екран Peace.

# 271
Love, Rosie- стандартен ром-ком с толкова изумително красиви млади лица в  главните роли, че гледах в ням захлас независимо от цялата тривиалност на историята.

Rudderless- признавам си, че колкото и да харесвам Били Кръдъп, този филм успях да избутам до по-малко от половината. Сюжет, гледан в различни вариации десетки пъти, а поредната не ми предложи нищо ново.

Jupiter Ascending- точно това, което се очаква от подобен тип филми, заснето достатъчно добре.

The Rise of the Krays- подгрявам Blush.

# 272
Последно гледах:
Avis de mistral - много свежо филмче с Жан Рено, оправи ми настроението в дъждовното време. Peace
Woman in Gold - много ми хареса, интересна ми беше историята с картината на Климт, не я знаех. Прекрасна Хелън Мирън, прекрасна Татяна Маслани! Peace
The Hundred-Foot Journey - филм, който отлагах, защото исках да прочета книгата, но все пак го гледах, приятен, отново с Хелън Мирън (малко ме стресна с корекциите, които си е направила).
The Second Best Exotic Marigold Hotel - също толкова пъстър като първата част, но според мен тази е по-слаба и нямаше нужда от втора, все пак й се насладих.
A Little Chaos - много ми хареса, красиво направен, добра игра на всички актьори, беше удоволствие да  го гледам.
Far from the Madding Crowd - още един красив филм, отново с Матиас Шонартс, типично по Томас Харди..
Copie conforme - гледах го с няколко прекъсвания и сякаш не харесах много Жулиет Бинош, но някой ден може да го пусна пак..
Some Kind Of Beautiful - so-so..
Aloha - този го гледах с превъртане, но аз не харесвам Брадли Купър.
Spy - свалих го заради Джъд, Джейсън.. простотийка.
Bridesmaids - пак простотийка и пак с Мелиса Маккарти и Роуз Бърн, но много харесах Кристен Уиг. Peace

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 14:35 от Сиси ♥♥

# 273
Love, Rosie- стандартен ром-ком с толкова изумително красиви млади лица в  главните роли, че гледах в ням захлас независимо от цялата тривиалност на историята.

Гледах го когато го пуснаха по торентите и много ми хареса. Страшни сладури са главните герои. Действието се развива бързо, няма протяжни и отегчителни моменти, няма големи драми и обяснения в любов, но в същото време филмът те хваща от самото начало и те държи докрай с интерес, макар и краят да е ясен още в самото начало. Една от любимите ми романтики е това  Heart Eyes

Относно Southpaw, като сценарий предвидим и леко скучен филм за мен. Актьорска игра на голямо ниво. Следях всяко движение и жестове на Джейк. Хареса ми и това, че са представени много реално нещата. Не като в повечето филми, да те млатят 100 часа и после да станеш на крака и да си във форма, сякаш не са те блъскали в главата 12 рунда. След като Джо спомена няколко боксьорски филма се сетих, че имаше и един с Ръсел Кроу, но му забравих името.
Хоп, намерих го - http://www.imdb.com/title/tt0352248/

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 12:55 от Merelenda

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Джейк просто игра перфектно тук. На мен лично много ми хареса. Имах чувството, че бях с него вътре в банята след мача, усетих физически цялата болка и умора. Невероятна игра във филм, в който няма как да заложиш на красиво лице.

# 275
  • София
Миньоните (Minions)
http://www.imdb.com/title/tt2293640/?=fn_al_tt_1
Глупости. Поне да беше смешно...
Изобщо не ми хареса и не мога да си обясня този световна мания с тези миньони.

La French
http://www.imdb.com/title/tt2935564/?=fn_al_tt_1
Много хубава френска криминална драма по действителни събития.
Страхотна актьорска игра, напрежение от началото до края. Препоръчвам.

Аз, началото (I Origins)
http://www.imdb.com/title/tt2884206/?=fn_al_tt_1
Този филм беше голям хит в торентите и по форумите миналата година, но аз така и не го гледах и аз не знам защо. Е, изгледах го. Хареса ми, но сякаш очаквах повече. Познах края. В смисъл точно тази реакция очаквах когато момичето видя асансьора. Може би е проблем и че не вярвам в прераждането и не ме грабна чак толкова, но определено красив филм.

Което съм намерила, си е мое (Finders Keepers)
http://www.imdb.com/title/tt3534842/?=fn_al_tt_2
ТВ хорър. Гледах го по HBO. Не препоръчвам. Голяма глупост.

Следващият път ще се целя в сърцето (La prochaine fois je viserai le coeur)
http://www.imdb.com/title/tt3324494/?=fn_al_tt_1
Уфф, брутално мрачен и депресиращ френски трилър по истински събития. Не случайно съм писал депресиращ, защото точно така се чувствах докато гледах и след това. Няма как да не отбележка невероятната актьорска игра на Гийом Кане или там както се прознася името му.

Пролет (Spring)
http://www.imdb.com/title/tt3395184/?=fn_al_tt_1
Благодарско на Deetron. От него разбрах за този филм. Ами хареса ми определено и препоръчвам. Не мода да повярвам, че това е американски филм, доста е като за тях. Много красива и странна любовна история, нещо по-различно от масата филми, които излизат напоследък.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 18:29 от Diavolo

# 276
Гийом, Дяволе, Гийом Laughing. На любимата ти Марион съпругът Wink.

Partition- по принцип въобще не е трудно да бъда спечелена с филм за Индия (особено колониален такъв), но този беше толкова плосък и мелодраматичен, че нямаше начин да не ми досади. Снежанка е много красива обаче Heart Eyes.

# 277
  • София
Гийом, мерси  Laughing
щастливец Wink

# 278
Абе и тя е късметлийка, прекрасен е той. Любимата ми кино-двойка след Бетани и Конъли Heart Eyes.

# 279
  • София
Този уикенд ще наваксам с няколко заглавия по списък и разбира се ще гледам на кино Обратен гард и Лабиринтът.  bowuu

# 280
  • в сърцето на един мъж...
Миньоните и аз ги гледах на кино с децата, изнервих се до края, те много им се смяха. Голяма глупост. Изобщо нямаше нужда да правят филм за преди Гру Confused
Гийом и Марион са страхотна двойка, имат общ филм в който са невероятно красиви Heart Eyes

# 281
  • Once there was a Hushpuppy...
Southpaw - Обратен гард Heart Eyes
Страхотен, динамичен, драматичен Peace Препоръчвам го на всички, дори и на тези, които не гледат спортни филми по принцип.
За моя вкус филма е перфектен, изпипан до най-малките подробности. С уникална актьорска игра на всички актьори, дори и на детето.
Да, ще кажете, "и друг път сме гледали подобни филми" - и ще се съглася Peace Така е, не е нещо ново и чудо не виждано, но както казах по моите критерии е направен невероятно! Държа ме в напрежение през цялото време, за щастие го гледах на кино/Джой, виж слушам и изпълнявам Wink/
Всичката мъка и болка, всичките чувства/на страх, ужас,безпомощност.../ през които премина героят на Джейк Джиленхал бяха заснети и пресъздадени така, че мен ме разплакаха.
Наистина по-добре, ако се види на кино Peace

# 282
  • Луната
Woman in Gold - много ми хареса, макар че знаех историята на тези картини... Simple Smile Блестящо превъплъщение на Хелън Мирън в Мария Олтман.

# 283
Vidas privadas- типичен испаноезичен филм- странен, хипнотизиращ, перверзен

The Mend- не знам защо му е толкова нисък рейтингът, според мен е неочаквано сполучлив саркастичен поглед към американците, навлизащи в средната възраст. А Джош Лукас е просто приказен в циничното си амплоа Heart Eyes.

# 284
  • В Космоса
Много, много ми хареса Chloe & Theo. Разчувствстващ, усмихващ, замислящ, тъжен. Инуитът Theo, без особени актьорски способности те грабва само с погледа си, емоционален, жив, обнадежден, вярващ, смирен и добър и с невинната си и наивна усмивка. Няма начин да не спечели симпатиите ви. "The power to change the world lies where it always has. Not within offices of power, but within ourselves."

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 02:08 от Акаша

Общи условия

Активация на акаунт