Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVII

• 93 858
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз съм най-добре, че нямам претенции кой ще Бонд, защото не гледам филмите за Бонд Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 511
Единствената г-жа Бонд a.k.a Кралицата на тръните или Ема Пийл има...
по-екстравагантни идеи за бъдещето на Бонд ЦЪК  Joy Joy Joy

# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И Хидълстън ме устройва, и Елба ме устройва, и Дейвид Бекъм ме устройва, всъщност който и да е, все ще съм доволна. Само държа да не вземат наистина да предложат ролята на Том Харди, тогава вече ще съм много тъжна Laughing.

# 513
  • UK
Е то хубаво по-тъмен да е Бонд, но чак пък И.Елба....Кампания му правят забелязах  Rolling Eyes. Не го искам нито него, нито Крейг и Хидълстън.  Crossing Arms
искам Douglas Booth
Скрит текст:
или Ed Skrein
Скрит текст:

lulumba- мерси за коментара, надявам се кака ни Белучи да не е в ролята на ''момичето на Бонд''

# 514
Тцъ, тези двамата само като ги погледнеш и знаеш, че нямат шанс за Бонд.

Изгледах Sicario иначе. Денис Вилньов знае как да постигне нагнетяваща атмосфера във филмите си и този не беше изключение. Мексико през неговия поглед е сюрреалистична картина, псевдосредновековие в пустинята, кошмар от антиутопичен роман. Най-стряскащото е, че и действителността сякаш е такава.
Емили Блънт не е за Оскар. Това ми е първата от цитираните претендентки, която успях да видя, и честно казано, надявам се да не е цялата тазгодишна реколта такава. Успява да предаде емоция, но най-вече с кахърен поглед и стратегически позиционирани дълги близки кадри на красивите и очи. Ако все пак вземе награда, то трябва да си я подели с оператора, той е отговорник за поне 50% от актьорското "майсторство".
Джош Бролин се губи, понеже героят му беше крайно излишен.
Дел Торо обаче е във вихъра си. От онези актьори, които проникват под кожата и се разливат в кухините на костите- магнетичен, приковаващ, обсебващ. С Емили имаха уникална финална сцена, може би най-силната в целия филм.

# 515
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй,много се радвам Джой,че ти е харесал. Аз още му се каня за кино,но може и да го дръпна.Има го вече в торентите,но не погледнах за превод...
Знам си,че ще ми хареса.

# 516
  • В светлината на слънцето
Teriyaki, не е момиче на Бонд кака Моника, споко. Stop Кака е.  Mr. Green Малка й е ролята, но се помни. Даже си има реален бг еквивалент образът по едната случайност. Mr. Green

# 517
  • в морето до колене
Тцъ, тези двамата само като ги погледнеш и знаеш, че нямат шанс за Бонд.
Освен всичко останало, са и млади за Бонд. Особено първият...
Вторият горе-долу, ако се равняваме по Шон Конъри. (Той е най-младият Бонд.)
Но в преобладаващата си част актьорите, играли Бонд, са в края на 30-те и началото на 40-те си години.
Не съм чела книгите и нямам идея, дали Флеминг говори за възрастта на героя си, но не мисля, че си го е представял като двайсетинагодишен хлапак.  Peace

Аз по едно време си мислех, че Хенри Кавил би паснал. Обаче той като Супермен се оказа по-голямо дърво, отколкото очаквах...  ooooh! - и вече не вярвам, че биха му предложили да е Бонд.
Идрис Елба ми изглежда добър вариант. Малко не традиционен, но точно затова интересен.  Simple Smile

Само държа да не вземат наистина да предложат ролята на Том Харди, тогава вече ще съм много тъжна Laughing.
Защо да е проблем, ако му я предложат? Проблем ще е, ако приеме.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 22:07 от мячик

# 518
Защо да е проблем, ако му я предложат? Проблем ще е, ако приеме.  Mr. Green
Абе май няма англичанин, който би отказал на Бонд Laughing. От друга страна Том не е глупав, би трябвало да знае, че ако приеме вече няма да има Бронсъни и Локовци, че и Крей.

# 519
  • в сърцето на един мъж...
Лулумба, благодаря ти за дозата смях тази вечер! Hug Тук върви усилена реклама на филма, даже има класация за най-добра песен/саундтрак на филмите за Бонд. Припомних си тази вечер доста от старите филми и установих, че не съм гледала Тимъти Далтън в тая роля, на Шон Конъри - само един или два Бонда, а от предишните - нито един. Май съм почнала поредицата от Пиърс Броснан, но определено най-много харесвам Крейг като Бонд. И сега определено се чудя как да ида да го гледам с оригинален звук, не дублиран Confused

# 520
  • Пазарджик/Лондон
Много обичам Бонд филмите с всичката им предсказуемост Heart Eyes.Любимият ми Бонд е Пиърс Броснан Rolling Eyes.

# 521
И на мен Броснън ми е любимият Бонд. Крейг ми прилича на КГБ-агент.

Sicario съм го дръпнала и си го оставих за неделя. Знам си, че много ще ми хареса, ако ще и само заради Бенисио Дел Торо.

# 522
Бенисио е много, много специален актьор Heart Eyes. Жалко, че толкова рядко ми се случва да попадам на негови филми.

# 523
Бенисио е много, много специален актьор Heart Eyes. Жалко, че толкова рядко ми се случва да попадам на негови филми.

Много специален наистина.  Heart Eyes Гледа ли Escobar: Paradise Lost?

Сега видях, че се снима в Star Wars: Episode VIII.

# 524
Не съм, каня мус е от сума време Rolling Eyes. Сега обаче ще го гледам, плюс още нещо с него, което съм пропуснала досега. Любим ми е още от The Hunted.

Общи условия

Активация на акаунт