В очакване на СЕДМИ клас!

• 46 236
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Дидева,

благодаря (който дреме, така е - четох чл. 93, но не и 92  Peace).

Значи Наредбата трябва да излезе в ДВ до 31.08.2015 г!

# 721
Значи остава само един брой на 28.08.2015 г. Ако съм разбрала правилно, защото промените се отнасяха и за спортните училища.

# 722
  • у дома
.
Аз също нямам достъп.  Wink

Ти пък защо нямаш  newsm78 - даже и във фейсгрупата не те виждам,ама то не е задължително,има си и хора ,които си живеят и без фейсбук  Peace
Ако наистина нямаш паролата и я искаш,пиши ми на лични...

Аз пък имам спомени,че една година въведоха промените във формата по средата на годината-дали не беше януари месец-отнася се за набора ,който държеше матури и в 4 и в 5 и в 6-ти клас-да се кандидатсва с оценка от НВО се разбра със сигурност след започването на учебната година...Това бяха децата,които завършиха тази година,ама може и да бъркам де-Русалката ако помни да каже-голямото й момиче тогава е било 7 клас.Ако не е за тогава,друга ще е било,но съм съвсем сигурна,че през годината е имало промяна и след започване на учебната година Peace

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 18:21 от svetlaem

# 723
  • I want it all and I want it now.
 Hug Получих.    bouquet
 Фейсбук ползвам само за игри.
Така, че ще си пишем тук в темата  Laughing
След отпуската ще почна да разчиствам малко в къщи и ще прегледам
какви материали имам за 7 клас.
Така и аз ще качвам в пощата   bouquet
Тетрадки и раница съм и купила.

Сега с трепет  Mr. Greenочаквам промените от МОН. #Silly
По миналата година имаха доста неприятна госпожа по английски език.
Детето ми при нея имаше само тройки.Толерира само момчетата от класа и т.н.
Отделно много се интересуваше от това с какво се занимават родителите на децата.
Сега в шести клас ги пое една по млада учителка  и оценките се повишиха и то доста.
Сега се моля да не се сменят пак  Praynig особено ако приемат и промените за успех.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 18:25 от Syn

# 724
През 2012г.въведоха задачи тип "Пиза" и ако си спомням правилно това беше около нова година и се отнасяше и за настоящите седмокласници.

# 725
Здравейте! Днес моя ме подсети, че му трябват бележник и лична карта, та да ви питам. Кога обикновено бележниците вече биват готови и доставени по книжарниците? Вие смятате ли да пращате децата на уроци или школи и къде? Аз съм взела учители по БЕЛ и мат.

# 726
  • у дома

Толерира само момчетата от класа и т.н.
Отделно много се интересуваше от това с какво се занимават родителите на децата.

Аз имах такава учителка по биология в гимназията-имам 4 в дипломата по този предмет,а по всичко друго ми е 6 и до днес днешен като чуя за биология и ми става зле...

# 727

Толерира само момчетата от класа и т.н.

Аз имах такава учителка по биология в гимназията-имам 4 в дипломата по този предмет,а по всичко друго ми е 6 и до днес днешен като чуя за биология и ми става зле...

от това се притеснявам Naughty......,
когато разберат,че от значение ще е тяхната оценка за балообразуването, гледай какво ще стане.

Иначе в нашия град има едно известно семейство Порови-учители по музика в две различни училища, /едното нашето-на моя 5-ца му остави в 6 клас за годината Close/, та в другото училище, където преподава мъжът имаше около 4- 5 деца, оставени на поправка по музика в 5 и 6 клас.Това го видях с очите си, когато минах оттам.
Има две поправителни дати и на  1-вата поправка, която е до  края на юни-децата пак бяха скъсани, само едното минало с  3. Shocked

# 728
  • I want it all and I want it now.
kalona

Тези са меко казано ужасни.  Mr. Green
Как можеш да оставиш на поправителен по музика? Mr. Green
В такъв случай освен да пуснеш една жалба до директора за друго не се сещам.

# 729
kalona

Тези са меко казано ужасни.  Mr. Green
При нас е жената, тя е малко по благосклонна Simple Smile.Но имаше деца с пълно 6 диплома и само 5-ца по музика.Познавам едната майка щеше да ходи да спори,но накрая се отказа, ама за 7 клас -ще ходим дружно  Mr. Green

В момента сме в процес на избиране на раница и телефон, предложения за нещо подходящо.Телефон макс до 300 лв., че ги губи хайвана...............

# 730

В момента сме в процес на избиране на раница и телефон, предложения за нещо подходящо.Телефон макс до 300 лв., че ги губи хайвана...............

Калона, ето този http://www.emag.bg/smartfon-microsoft-lumia-640-dual-sim-8gb-che … ack/pd/DCZMVMBBM/. Синът ми има Лумиа 520 и като цяло е доволен, само дето бил бавен, но този е 640 и може би е по-бърз. Само, че е с две карти. Ето и още един вариант - http://www.emag.bg/smartfon-samsung-g360-galaxy-core-prime-8gb-4 … rom/pd/DVRM3MBBM/. Само да отбележа, че и двата са на промоция до днес. Simple Smile

# 731
  • София
kalona

Тези са меко казано ужасни.  Mr. Green
При нас е жената, тя е малко по благосклонна Simple Smile.Но имаше деца с пълно 6 диплома и само 5-ца по музика.Познавам едната майка щеше да ходи да спори,но накрая се отказа, ама за 7 клас -ще ходим дружно  Mr. Green

Намесвам се, от гледната точка на учител. 1) Всички ли трябва по Музика, Изобразително и ДБТ да имат само 6? И въобще, всички деца по всичко ли трябва да имат само 6?
2) Защо, ако едно дете се остави на поправителен, трябва непременно да се пусне жалба? Няма значение предметът.
3) Защо, според всички вас (мами), след като едно дете има по- ниска оценка по тези предмети, винаги учителят е виновен и избива комплекси?
4) Ако мислите така, никога образованието в БГ няма да се промени.

# 732
ganis,
принципно си права, но въпросното дете, което коментирам в предния пост ходи на пиано от 4-годишен, може да пее и има 5-ца съвсем умишлено и заядливо.
Моето не може да пее-пак има 5-ца Rolling Eyes
Аз съм повече за това да нямат изобщо оценки по тези предмети, но кой ме пита.....

През тази учебна година , предвид балообразуването ще имат значение тези оценки Peace

# 733
  • София
Аз все още се надявам да не се приеме това с новото балообразуване.

# 734
  • столицата
Изискванията са такива за пощата, понеже вече няколко пъти беше блокирана от доброжелатели .
В пощата няма нищо повече от тестове за учебния материал през годината. Peace
Някой имат големи очаквания от тази поща  Laughing

Отделно, че веднъж беше блокирана и от дете на което му беше писнало от допълнителните тестове, който са му давали от пощата  hahaha
Родителят му беше предоставил паролата за вход.

Laughing Това дете е един бъдещ ИТ специалист.

Общи условия

Активация на акаунт