Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 295
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Значи успах се сутринта, заради тия двамата ooooh!

# 76
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Значи успах се сутринта, заради тия двамата ooooh!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ирче  Hug Heart Eyes Аз на 10-ти епизод съм отнесла  Whistling Днес ще го довърша, преди серията по Диема Фемили  Peace

Лаве  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes

# 77
Добро утро
Рено ти не си човек , у петък вечерта като ми посна тоя линк с втори епизод и те са зареждаха едно след друго и язе не мога се запра
та откарах до 4ч. сабалян
в събота като му се опънах не ме интересе па кой ял кой спал кой му се с**** цял ден и цяла вечер не легнах продължих без сън без нищо и цябата неделя
днес ММ сигурно е в съда да подава документа за развод ама бана неее бана не
откарах до 24серия ама се запрях да дремна
през седмицата не знам какво ще успея да гледам
и като ми писахте ,че в 26серия нещо се разделят викам айде да ги оставя за събота и неделя ,че аз като загледам лоши серии и докат не дойде хубава не мога спра да гледам
Та Реноуууу реши да се отървеш от мене и успя ни мама ни фейс съм гледала два дена.

# 78
Добро утро
Рено ти не си човек , у петък вечерта като ми посна тоя линк с втори епизод и те са зареждаха едно след друго и язе не мога се запра
в събота като му се опънах не ме интересе па кой ял кой спал кой му се с**** цял ден и цяла вечер не легнах продължих без сън без нищо и цябата неделя
и като ми писахте ,че в 26серия нещо се разделят викам айде да ги оставя за събота и неделя ,че аз като загледам лоши серии и докат не дойде хубава не мога спра да гледам
Та Реноуууу реши да се отървеш от мене и успя ни мама ни фейс съм гледала два дена.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Нервакова  Hug Heart Eyes То и ние правихме маратони през уикенда, ама ти определено си прекалила  Joy

# 79

Нервакова  Hug Heart Eyes То и ние правихме маратони през уикенда, ама ти определено си прекалила  Joy
въри немой , се едно мене чакам да ме боцне Маджитчо
мамин мене сладък
ама ся немойте ма би ама на доста моменти си представях Нериманка с Чагитко
много щяха и те да си ходят
а и мнооого прилики беее с АФК , на моменти не можех се отърся
но са страхотна двойка Кадир и Неслихан дано са все така живи здрави заедно и щастливи ,тичкат си яко

# 80
Добро утро

Ох rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Добро утро Hug Hug Hug

Наистина маминка е с изцъклени очички и не ми предава мислите които се вихрят в русата и главица много много ,а и не я разбирам даже хич , защо аджеба не се радваше на влюбените гълъбчета особено след като опозна макар и малко Нериман?Тя самата си противоречи аз съм нещастна с баща ти Маджит ,но...за какво си се хванала като удавник за този арогантен "бизнесмен"та и шейх да е той те пренебрегва непрекъснато,пример такъв дава и на сина си, и тя седнала да го защитава, само Пелин е за теб ,тя те обича а може някога и ти да я обикнеш е те това не мога да разбера  маман да не иска детето и да е щастливо
Тя тая според мен и Маджит не обича Peace нея я вълнува да не стане беден и тя покрай него също ooooh!

# 81
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Чудя се защо нямам известия от вазе-а вие сте в нова тема (отново Embarassed)
Пишите яко'ма като съм ви отървала края Joy Joy Joy

# 82
Добро утро Hug Hug Hug
А ти у кой маратон си Mr. Green

# 83
Добро утро Hug Hug Hug
А ти у кой маратон си Mr. Green
Тя на тръстиката  hahaha hahaha hahaha

Ренка  Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes

# 84
  • близо до брега на морето
Рени Hugкакто Евито Hug ти е писала-в момента не съм маратонка Joy Joy Joyимам да гледам баяяяяя и да наваксвам Joy Joy Joy

# 85
Ся, като четох поста на Нервакова, викам да внеса едно разяснение и уточнение  Naughty Някой от драгите зрители и чататели ако чака боцкане и джингастрене на ламаринТи, нема такова нещо у дизито  Peace Любовта на Маджит и Нериман си остава чиста и нежна, Фазомера и свали червеното коланче от кръста в 50-та серия, на сватбата  Heart Eyes

Миме  Hug Да знаеш кви еркеци има у новите дизита  Crazy Бая попълнения ще направиш в отбора  Joy

# 86
Ся, като четох поста на Нервакова, викам да внеса едно разяснение и уточнение  Naughty Някой от драгите зрители и чататели ако чака боцкане и джингастрене на ламаринТи, нема такова нещо у дизито  Peace Любовта на Маджит и Нериман си остава чиста и нежна, Фазомера и свали червеното коланче от кръста в 50-та серия, на сватбата  Heart Eyes

Миме  Hug Да знаеш кви еркеци има у новите дизита  Crazy Бая попълнения ще направиш в отбора  Joy
усетих ква е работата затва писах ,че чакам
беееее те па в реала сигурно са се ама в сериала пазят приличие
само като видех как усукват първата целувка и ми стана ясно че боцане нема да найда у туй дизи
ама нейсе Simple Smile

# 87
  • У Диспансера ...♥♥♥
То остава и в реала да чакат червените коланчета  hahaha hahaha hahaha
Като го гледам къв страстен е Маджо  Mr. Green Коланчето с зъби ще го изръба  hahaha hahaha
Еве Heart Eyes Hug, аз съм на бившите къде отиде у фирмата Тарамбуката  ooooh!
Ренку, Невраче, Мим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Тя Мим, докато ги загледа може ги спрат  hahaha hahaha
Мен като протичане на химия ми напомнят ФЕмир и ЗейКер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Същите погледи и ток усещам, и много се радвам че без да им пука се отдадоха на чувствата между тях, та и ние да им се кефим  Party

# 88
Да да страхотна двойка са и така като го загледах знаейки че са истинска такава още повече усещам заряда и химията в тях ,
изобщо не си мисля че го играят и ми става едно хубаво и на мен като ги гледам
Тарамбукчо и фамилията му направо ги превъртам с мишката
нагледала съм се на подобни драми за пълнеж айде немам нужда от тях
ама влюбените ги връщам по два пъти да ги гледкам Simple Smile

# 89
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз ги махам тия, само като се бият и нареждат като вчера в участъка им се кефя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт