Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
И тая прислужница на Арджаолу, все някаква усмихната пък те все я гледат накриво, как издържа тая жена да работи там, не знам  Crossing Arms

# 676
И тая прислужница на Арджаолу, все някаква усмихната пък те все я гледат накриво, как издържа тая жена да работи там, не знам  Crossing Arms
Като стана въпрос за прислужници, прислужницата на Сайерови продаваше билети на аерогарата в Истанбул в Ягодките  Laughing Laughing Laughing

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак и благодари, че благоволила да му вдигне телефона  Joy Joy Joy

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥

И тя го приземи  разбира се  Mr. Green

# 679
мАДЖИТ МАДЖИТ МАДЖИТ
как ги нареди всичките ох яяяяяя вах вах вах

Халата освен зелен боб и сърми друго не видях да може да готви  Mr. Green
Peace Mr. Green и един път чушки Mr. Green

Чак сега разбрах ooooh! Mr. Green че тоя Хакан с другите коне е изоставения годеник в миналото ooooh! Laughing
ooooh! ooooh! ooooh! Ми то това е половината от завръзката ма, Ренку  Laughing
Ми аз затуй наблегам сега на другите Mr. Green да ми се изясни всичко Mr. Green

Мим  Heart Eyes Hug
То и аз нямам спомен да го зная къв беше Хакана Mr. Green
То сърмите, чак Маджо разбра за тях и че са с зехтин  hahaha hahaha hahaha
Много обяснителна тая Нериман, можеше и рецептата да им даде  ooooh!
hahaha hahaha hahaha

Еве убав ли е Ягодите newsm78  много ли либоф има ooooh! че аз изтеглих 1 еп Laughing ма не съм го гледала още Laughing

Миме Hug Heart Eyes

# 680
  • Бургас
Привет!

Hug Hug Hug

# 681
  • близо до брега на морето
Ирка Hug Heart Eyes Еви Hug Heart Eyesне е много ишима, ма по цял ден ме пече и съм като пребита Joy Joy JoyРени Hug Heart Eyes

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥

Милата ми тя  Sad Sad Sad Sad

# 683
Ренка  Hug Аз ги харесвам много Ягодките, повече от Ашка, ама правя уговорка, че съм гледала само 1 серия, че нали немам интернет тия дни  ooooh! Днес изгледах откъсчета от втора серия, направили падругите с перевод  Mr. Green Емиии много ми харесва, нема много ашк засега, то на комедийна основа е всичко, много се заяждат един с друг главните, има свежи хрумки  Peace Терци са големи, ще го гледам определено Whistling

Миме  spoko Laughing Laughing Laughing

Хапчо  Hug Heart Eyes

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Еве, кажи главната причина да не ти харесва Ашк-а  Joy Joy Joy

# 685
Sad Sad Sad

Ама Еве, кажи главната причина да не ти харесва Ашк-а  Joy Joy Joy
Всички я знаете  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ма Ирко, виж колко съм тактична, не натрапвам мнението си хич, само намеквам  Whistling hahaha

# 686
Ренка  Hug Аз ги харесвам много Ягодките, повече от Ашка, ама правя уговорка, че съм гледала само 1 серия, че нали немам интернет тия дни  ooooh! Днес изгледах откъсчета от втора серия, направили падругите с перевод  Mr. Green Емиии много ми харесва, нема много ашк засега, то на комедийна основа е всичко, много се заяждат един с друг главните, има свежи хрумки  Peace Терци са големи, ще го гледам определено Whistling

Хапчо  Hug Heart Eyes
  bouquet значи ще го прегледам Laughing тука и главния е по убав Laughing а аз от рижави нали си получавам обриви ooooh! Mr. Green па ся и Мурат ше играе с рижавата Мерием ooooh!

# 687

Хапчо  Hug Heart Eyes
  bouquet значи ще го прегледам Laughing тука и главния е по убав Laughing а аз от рижави нали си получавам обриви ooooh! Mr. Green па ся и Мурат ше играе с рижавата Мерием ooooh!
Ренко, ти си моя човек  smile3508 Рижавата ко я набарам .....  smile3515

# 688
Рускините превели втора серия вече, скоро ще е на мегданя  Whistling Mr. Green

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пууууууу, разгеле да хвана кадъра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еве, айде да се успокоиш, че  аз също. Много тука страдам с Нериман, че и с Маджо, чудя се с кой по-напред да го изживявам страданието  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт