Пазаруване от H&M

• 114 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • в града на атомното слънце :)
Скачам, че ви изпуснах Joy.

# 376
  • София
Някой може ли да ми каже размерите на панталоните им, защото тотално се обърках  newsm78 мислех си, че са като дънките, но май не са или са същите, но са останали по-големи размери  newsm78

Ето размери според европейската номерация (информация от H&M).
                                       XS           S             M             L
EUR номерация              32    34     36     38    40      42     44     46
Гръдна обиколка (см)     76    80    84    88    92     96    100   104
Талия (см)                    60    64    68    72    76     80    84     88
Ханш (см)                     84    88    92    96    100   104   108   112

За повече подробности може да погледнеш в таблиците за размери на сайта (сложила съм линк в заглавния пост на темата).

# 377
Къде се вкарва кодът за 25% отстъпка и безплатна доставка при регистрация за бюлетина?
Стигнах до завършване на поръчката и никъде не ми дава поле, в което да вкарам кода.

Намерих го!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 09:57 от Пролетен дъждец

# 378
Къде се вкарва кодът за 25% отстъпка и безплатна доставка при регистрация за бюлетина?
Стигнах до завършване на поръчката и никъде не ми дава поле, в което да вкарам кода.

Намерих го!
Би ли споделила къде се въвежда кода за 25% отстъпка....

# 379
Веднага след като сложиш нещата в кошницата, още преди да отидеш към доставка и плащане, горе вдясно над нещата в кошницата има поле за код.

# 380
И аз се възползвах от БД. Еleonita благодаря, че сподели в темата   bouquet , иначе все недовиждам и пропускам.

# 381
Момичета, извинявам се много за сигурно тъпия въпрос, но какво е Conscious под някой блузки?
Conscious означава, че дрехите са от органичен памук  Peace

# 382
Някой с по-голямо дете поръчвал ли е от блузките тип сиутчер/пуловер? Погледнах ги в магазина и ми се видяха много къси и широки. Моята е слаба и висока, около 143см и се чудя кой размер да взема.

# 383
А аз имам питане за това якенце
Скрит текст:
, ако може лични впечатления- топличко ли е за зимата, удобно ли е? Харесва ми, че е по-дългичко.

# 384
Някой с по-голямо дете поръчвал ли е от блузките тип сиутчер/пуловер? Погледнах ги в магазина и ми се видяха много къси и широки. Моята е слаба и висока, около 143см и се чудя кой размер да взема.
Моята дъщеря е също доста слаба ,висока 145см взех размер 146/152 и е идеална според мен ето тази блузка http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0289471008.html

# 385
Привет. Някой да има проблем с поръчването от сайта?

Опитвам вече втори път и не става нищо, check-out прозорецът замръзва и нямам никакво потвърждение.

Изпратих им мейл, но отговарят ли бързо?  newsm78

# 386
Привет. Някой да има проблем с поръчването от сайта?

Опитвам вече втори път и не става нищо, check-out прозорецът замръзва и нямам никакво потвърждение.

Изпратих им мейл, но отговарят ли бързо?  newsm78

Аз имах такъв проблем и целия проблем беше от един единствен атрикул в цялата поръчка - уж има наличност, но като се опитам да направя поръчката замръзва сайта. Обадих им се - казаха че наистина е от този артикул (едни дамски обувки пантофки), дори те не можаха да пуснат поръчката с него. просто трябваше да го махна от кошницата и тогава успях да я пусна.

# 387
Мамок, много ти благодаря!

# 388
Момичета, някой има ли опит за колко време възстановяват парите по сметката, когато върнеш артикул?

# 389
Някой беше писал ,че става мн.бавно около месец  newsm78.аз така и не върнах нищо,щото не ми се плаща за доставка Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт