Пазаруване от H&M

• 114 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Поръчах няколко неща, че и за подарък, дано да са по мярка.  Mr. Green

# 601
  • София
Като връщате с етикета на H&M от Еконт дават ли ви някакъв документ? Нищо не ми дадоха в офиса, не ми се струва редно  Thinking

# 602
  • Сливен
аз съм си искала товарителница.

# 603
  • София
Някой да си спомня минали години дали е имало намаления в H&M за Черния петък? Нищо не излиза освен обявеното за мол Сердика...
Надявам се в сайта поне безплатна доставка да пуснат  Praynig
Също ме интересува дали се случва изчерпан номер да се появи отново наличен в сайта  Sad

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 12:17 от Magrat*

# 604
Някой да си спомня минали години дали е имало намаления в H&M за Черния петък? Нищо не излиза освен обявеното за мол Сердика...
Също ме интересува дали се случва изчерпан номер да се появи отново наличен в сайта  Sad
И в мол Пловдив също ще има намаление Laughing Laughing

# 605
Също ме интересува дали се случва изчерпан номер да се появи отново наличен в сайта  Sad
Доколкото знам, намалението щ е 10 - 20 % за покупки над 90-100 лв някъде Wink

# 606
Доволни ли сте от качеството на обувките ?
Имате ли наблюдения, защото до сега аз лично не съм си взимала обувки.

# 607
Доколкото знам, намалението щ е 10 - 20 % за покупки над 90-100 лв някъде Wink
Ако не се бъркам, при покупка от 50 до 90 лв. ще има намаление 10%, 90-120 лв.- 15% и нагоре 20%, но важи само за магазините, не онлайн.

# 608
Днес бях в Сердика и едно момиче преди мен пита на касата. Казаха й, че ще има черен петък утре, но с различни намаления на различните артикули и не може да каже предварително какво ще е намалено. Спомена 10-15%.

# 609
  • Варна
Днес бях в Сердика и едно момиче преди мен пита на касата. Казаха й, че ще има черен петък утре, но с различни намаления на различните артикули и не може да каже предварително какво ще е намалено. Спомена 10-15%.
Брехх,че голямо намаление Close
Истински "черен петък" Tired

# 610
Може да има и по-голямо намаление на някои артикули, не знам. Да не подведа някой. Това чух.

# 611
Надявам се в сайта поне безплатна доставка да пуснат  Praynig
Също ме интересува дали се случва изчерпан номер да се появи отново наличен в сайта  Sad

Няколко пъти вече купувам "изчерпани" номера Simple Smile Просто проверявай по-начесто - случва се Wink

Утре има Черен петък и в The Mall, но и аз се надявам на online - черен петък, въпреки, че то ноемврийски петъци не останаха Sad

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 13:19 от vickito

# 612
  • София
От сайта

ОФЕРТА ЗА УИКЕНДА
ДО 50% ОТСТЪПКА

Избрани стоки. Офертата е валидна
само на hm.com до 29.11.2015.

http://www2.hm.com/bg_bg/index.html
Само дето много бавно зарежда, дано да е от моя компютър...

# 613
И почти няма размери  Tired

# 614
  • Варна
Помагайте  Hug
Дънки за момче 122- колко са дълги ...
 128 см.?

Общи условия

Активация на акаунт