Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 58 652
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За Zoo се чудих от наш`те ли е или не, ама пише, че е трилър/мистерия, така че ще го включа  Peace

# 16
  • МАРС
Били Бърк Heart Eyes
Дано да става това Zoo, че не ми се гледа тъпня само заради един човек. Mr. Green

# 17
Е, то и аз съм леко скептична за Zoo-то, че ще става, пък бил той с Били Бърк или не,  но ще се пожертвам и ще му хвърля един поглед Sunglasses.

# 18
Амидала  bouquet

Ще взема да си направя един маратон на Star Wars, от тийн не съм ги гледала, тъкмо да подгрея.

# 19
  • КиТ
Е, то и аз съм леко скептична за Zoo-то, че ще става, пък бил той с Били Бърк или не,  но ще се пожертвам и ще му хвърля един поглед Sunglasses.

Да кажете после как е,макар,че много ми станаха новите сериали hahaha

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 10:36 от Pelenė

# 20
  • София
Аз доста поизостанах, много натоварена пролет имах, лятото ще гледам да наваксам.
Ама покрай Ролан Гарос и Уимбълдън никакво време не остава  Laughing

трябва да гледам

12 Monkeys - да го доизгледам
Helix - доизглеждане на 2 сезон
=
Falling Skies - 3 и 4 сезон
Continuum - 2 и 3 сезон
=
Daredevil
Dark Matter
The Messengers
The 100
Ascension
Sense8
Humans
Mr. Robot
The Whispers
The Man in the High Castle

#Crazy newsm78

# 21
  • КиТ
Взимай си отпуска  Crazy

# 22
  • Вестерос
И аз реших да гледам Falling Skies, оставям си го за август  Laughing

# 23
  • КиТ
5 сезона,честито  hahaha

# 24
  • Вестерос
Идеално какво  Flutter

# 25
  • срещу двата комина :)))
мерси за темата  Hug и аз съм си харесала доста от новите, да видим дали ще стават  Mr. Green

иначе снощи гледах първи епизод на Atlantis, и само с него ще си остана  Joy Голяма бозица ми се видя, смесили цялата гръцка митология, че дори не си направили труда и хубави ефекти да направят. Много ми напомни на Зина и на Херкулес, ама те поне са стари, на този не можах да му намеря оправдание  Joy

# 26
  • КиТ
мерси за темата  Hug и аз съм си харесала доста от новите, да видим дали ще стават  Mr. Green

иначе снощи гледах първи епизод на Atlantis, и само с него ще си остана  Joy Голяма бозица ми се видя, смесили цялата гръцка митология, че дори не си направили труда и хубави ефекти да направят. Много ми напомни на Зина и на Херкулес, ама те поне са стари, на този не можах да му намеря оправдание  Joy

Те на 2ри сезон го прекратиха и без това  Crazy Joy
Лежерно и разпускащо сериалче е,ама нищо повече  Wink

# 27
  • в морето до колене
И аз си го ползвах за разпускане Атлантиса... Guilty pleasure един вид.
Ама към края вече по две-три седмици забравях да сваля новите серии... сещайте се значи, колко ми е бил интересен.  Laughing

Благодаря за темата, иначе.   bouquet
Не че съм най-големият фен на този тип филми и сериали, но младежкото ми увлечение по добрата стара класическа фантастика явно още не ме е напуснало. Та хвърлям по едно оЧо при вас.  Flutter

# 28
  • срещу двата комина :)))
И аз си го ползвах за разпускане Атлантиса... Guilty pleasure един вид.
Ама към края вече по две-три седмици забравях да сваля новите серии... сещайте се значи, колко ми е бил интересен.  Laughing

Благодаря за темата, иначе.   bouquet
Не че съм най-големият фен на този тип филми и сериали, но младежкото ми увлечение по добрата стара класическа фантастика явно още не ме е напуснало. Та хвърлям по едно оЧо при вас.  Flutter

много ме дразняха смешните ефекти, това ми е голям проблем  Joy затова спрях и Once upon a time, не можах да го преглътна и това си е  Joy

# 29
Амидала, благодаря!  Laughing Коледа, Коледа  Party

Пускам първи епизод на Небесата.
Dark Matter - чудя се да го продължавам ли? Не ми се гледа театър  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт