Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
И аз да се пиша в групата на гладните/а и цикличните Twisted Evil/.От сутринта 1 кафе и 2 грейпфрута,сега си варя 2-те яйца дето са от вечерята,че до тогава ще съм мнооооооого гладна.После ще хрупам само салатка с шунка,че толкова много искам smile3514 Рая да има"нова"мама за рождения си ден.Е,че няма да съм 57кг. до тогава е ясно,но дано ги стигна поне до морето newsm17.Ако ли не никакво море Naughty

# 136
Здравейте,момичета!От дълго време следя темата и ви се възхищавам как се борите със килограмите.Включвам се към вашия отбор и горещо ви  Hug.Толкова добре ми действате на психиката,че и аз най-сетне се наканих да започна диета.Обаче ме изсрам да си кажа килограмите ,защото са над 100..Моля ви подкрепяйте ме и съм сигурна,че ще има някакви резултати.От днес започнах японската диета и досега издържах да е спазвам.Много ми е трудно,но когато почна да мисля за ядене сядам пред компа и започвам да чета какви резултати сте постигнали.Благодаря ви,че ви има!!!

# 137
Иззи, с теб сме, няма какво да се притесняваш да си казваш килограмите 
Всички имаме в излишък, щом сме тук, кои повече, кои по-малко - като аз съм от първите.
Аз се зачетох в тази http://pudriera.com/index.php?mode=statii&id=189 диета.
Вие какво ще кажете, някой спазвал ли я е?
На баща ми жена му я спазва преди нашата свадба и беше свалила доста килограми, ама не се обичаме много и не върви да я разпитвам,че затова питам вас  Joy

# 138
Здравейте,момичета!От дълго време следя темата и ви се възхищавам как се борите със килограмите.Включвам се към вашия отбор и горещо ви  Hug.Толкова добре ми действате на психиката,че и аз най-сетне се наканих да започна диета.Обаче ме изсрам да си кажа килограмите ,защото са над 100..Моля ви подкрепяйте ме и съм сигурна,че ще има някакви резултати.От днес започнах японската диета и досега издържах да е спазвам.Много ми е трудно,но когато почна да мисля за ядене сядам пред компа и започвам да чета какви резултати сте постигнали.Благодаря ви,че ви има!!!
Добре дошла,мила.Не се притеснявай,всички сме с излишни килограми и се мъчим и борим.Важното е да не се предаваме и отчайваме Simple SmileУспех и ние сме с теб  bouquet

# 139
izzi  welcome
silver81,ама как си се вталила на аватара newsm53

# 140
Благодаря ви за подкрепата момичета newsm10 Ако знаете как нямам никакво самочуствие заради тези проклети килограми Cry Сега започнах диетата с пълното убеждение,че ще се справя и това се дължи на вас Hug

# 141
Благодаря ви за подкрепата момичета newsm10 Ако знаете как нямам никакво самочуствие заради тези проклети килограми Cry Сега започнах диетата с пълното убеждение,че ще се справя и това се дължи на вас Hug
Ще си върнеш самочувствието,не се оставяй на тъпите кила да ти скапват настроението  bouquet

# 142

Точно така Tristania,няма да се оставя NaughtyОсебено като има кой да ме надъхва Joy Joy Joy
Утре като се върна от работа ще се отчета как съм се справила.
А сега отивам да спазя твоята рецепта и да  newsm39 Laughing Laughing

# 143
  • New Zealand
silver4e, ами ям кисело мляко верея от 0,1%, обаче съм ужасно гладна Twisted Evil

# 144
Ама с това "ядене на нищо " няма да стане.Що се мъчите?Хапвайте по малко месо със салата, яйца,мляко...Стоите гладни,освирепявате от глад и ...после знаете какво следва-плюскане(сори ,ама е така) до припадък.Не искам да обидя никого,просто съм го изпитала на свой гръб.И файда никаква.Айде Успех на всички слабеещи мами!И да няма сърдити ЕЙ!!!

# 145
Авентура, сетих се че преди години свалях доста с онази диета, един кисело мляко, втори варени картофи и т.н
и се зачудих дали да не я спазвам нея,че оттам се сетих за активията и тн абе днес цял ден се ровя нета, че отдавна не ми се случвало
Ама в крайна сметка съм на японското днес ми е първи ден, ще се отчитам гледам, че има други  ще си споделяме
Ради нали кефи ме как се кълчи тоя слънчоглед

# 146
  • New Zealand
Авентура, сетих се че преди години свалях доста с онази диета, един кисело мляко, втори варени картофи и т.н
и се зачудих дали да не я спазвам нея,че оттам се сетих за активията и тн абе днес цял ден се ровя нета, че отдавна не ми се случвало
Ама в крайна сметка съм на японското днес ми е първи ден, ще се отчитам гледам, че има други  ще си споделяме
Ради нали кефи ме как се кълчи тоя слънчоглед
да, знам за монодиетата, аз също съм я пазила преди години. сега смятам да опитам само с кисело мляко, макар че ми е много трудно:(

# 147

Точно така Tristania,няма да се оставя NaughtyОсебено като има кой да ме надъхва Joy Joy Joy
smile3521само такааа

Аз продължавам да се излагам,утре обаче наистина почвам режима на докторка Емилова,понеже мразя плодове Mr. GreenТа да ми е гадно Twisted Evil

# 148
  • New Zealand

smile3521само такааа

Аз продължавам да се излагам,утре обаче наистина почвам режима на докторка Емилова,понеже мразя плодове Mr. GreenТа да ми е гадно Twisted Evil
стига де, няма смисъл да се тормозиш! пробвала ли си монодиетата? аз имам една, която преди време си преписах от списания Анна и където обещават за 10 дни -5 кг! ако някой е навит, утре можем да я започнем...Simple Smile

# 149
При мен трябват май наистина драстични мерки Rolling Eyes
Каква монодиета?
Имам тука иначе плодове Sick и някъв гаден чай Sick,та затова Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт