Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 421
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 005
Е, това не е табуле. Но има такава арабска салата, с много магданоз и зехтин. Един приятел сириец я правеше.

# 1 006
Няма нужда да отговаряш, Down, ясно ми е всичко . Simple Smile Със здраве Hug
И аз ще си направя табуле май, като чета и ми се прияде.

# 1 007
Много се смях с жената на братовчед ми. Тя емигрира с него, когато беше на 20 и една манджа не беше сготвила до тогава.

Давам и аз рецепта и и казвам да сложи босилек. Тя онемя Simple Smile. Ама, казва, това, дето по гробищата се носи ли?. И аз викам, да, ама то си е популярна одправка". Като казах Базил и се разбрахме  Joy. В интерес на истината аз босилек употребявам от 97-8 година. С кориандъра още не можем да се разберем.

# 1 008
  • Euskal Herria
Светалчо, цялата фамилия сме запалени по Формула 1. Така се е случвало през годините, че мъжът ми е работел в близост до пистите, когато се е провеждало състезание. Но успя само веднъж да отиде на кръг - през 2004 на Монца - Италия. Изживяването не се забравя. Успял е да види и любимците си, да се разходи из боксовете. Доста снимки е направил.

Хайде пак да ви потормозя със снимки (от вестника са):
http://www.elcorreo.com/fotos/bizkaia/201507/05/miles-patos-surc … 435804823-mm.html

За трета година се провежда състезание  Estropatada. В река Нервион днес са пуснали 35 хиляди жълти гумени патета. Те трябва да преплуват от моста Деусто до следващия мост. Първите 7 патета носят на собствениците си награди. За да участват в тази регата, всеки е платил такса от 5 евро. Всяко пате е снабдено с номер, за да бъде идентифицирано. А всеки човек се е постарал да придаде характерен облик на своето пате - имат очила, шапки, кърпи и др. Набраните средства ще отидат за финансиране на научни изследвания  на нервнодегенеративни заболявания. Очаква се над 40 хиляди души да посетят събитието. И както винаги - общината се е погрижила и за веселата част.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 14:44 от YanaDG

# 1 009
Няма нужда да отговаряш, Down, ясно ми е всичко . Simple Smile Със здраве Hug
И аз ще си направя табуле май, като чета и ми се прияде.

O, Ша, ти си ми симпатична, защото имаш и реални прояви. Мисля, че наживо си доста приятна. Това не пречи да те подозирам в "двойна и тройна игра".

# 1 010
Е, това не е табуле. Но има такава арабска салата, с много магданоз и зехтин. Един приятел сириец я правеше.

Е, не е табуле! Недей така, точно табуле си е. Табуле е ливанска салата. Табуле тук продават навсякъде, включително и в супермаркетите и си е точно това, което е описано като "автентично табуле".

# 1 011
Ох, Яна, някой път ще ти дойда на гости, да знаеш. Grinning На такова хубаво място живееш. Няма да се застоявам много, само няколко месеца. Laughing Hug

# 1 012
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, и моите веднъж ходиха на състезание тримата - мъжът ми и синовете, бяха суперщастливи. Сега се канят да отидат още веднъж някъде в Европа, но не могат да си изберат къде. Луди са по формулата. Joy (Аз не съм толкова запалена.)

# 1 013
 Борил и Естел засичат ли се в тази тема или въобще ?
Борил си беше добре в началото - пишеше в телеграфен стил и се пазеше -ама шило в торба не стои и взе да се издава вече  Joy Човек трудно може да избяга от себе си - колкото и велик актьор да е .
  Аз съм сигурна ,че е жена - абсолютно женски похват на писане има. Женски комплименти - женско мрънкотене  Laughing
 Мен ме тресе една треска с търсене на самолетни билети или подробностите около полета . Нищо не ми е ясно - не намирам добре обяснено или детайлизирано.
  Таксата чекиране на багаж  и други такива , които не са вкл в билета кога се плащат и как да разбера какви такси има още - като не е упоменато .

# 1 014
Обожавам да гледам формулата от дивана. На третата обиколка заспивам. Много добре ми действа свука на двигателите Simple Smile.

# 1 015
Мисля, че наживо си доста приятна.
Приятна съм та, ти как мислиш Simple Smile  Crossing Arms
Това, че се прелигавям понякога  всеки го знае,  но който може да вижда и чете  отвъд, знае и друго за мен Wink
Дайте за салатите или нещо приятно, стига с тези анализи  Peace

# 1 016
Ами дай рецепта, вместо бикини:-)

# 1 017
Ша веднъж снимай лицето си - интерсно ми е да ти видя очите.  Инак снимките ти са добри за някой воайорска тема . Аз по жени не залитам и не са ми интересни твърде - извини ме .
  Инак очи обичам да гледам.
Скрит текст:
На хора дето си крият очите вяра нямам

# 1 018
Жармен, за Уизеър ли питаш?

# 1 019
Жармен, за Уизеър ли питаш?
Ами от там не открих билет за такъв полет.

Общи условия

Активация на акаунт