Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 456
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 990
  • Ямбол
Борил, защо пишеш "тех" вместо "тях"?
Много е селско да показваш диалекта си дори и в писмена форма.

Може ли ЛС за съмненията кой е Борил?

# 991
  • Euskal Herria
Приятен и мързелив ден ви пожелавам!
Аз тепърва сядам с кафето. Имам дребни домакински задължения, но има мнооого време  Mr. Green. После ще гледаме и старта на Формула 1.
Тук с пълна сила се вихрят луди намаления. Уж нямаше нищо да купувам, ама набързо се обзаведох с 2 рокли за смешни пари, а и някои други нещица.

Хм, ами нали не са разрешени два акаунта от един адрес? Или има изключения?  newsm78

# 992
И аз вече взех да си мисля,че Борил не е този ,за когото се предствя Thinking Няколко пъти попадам на негови мнения с доста различен изказ и правопис от редовните.На някой ако му е правило впечатление,че пише винаги когато отсъства друг потребител,може и да е свързал нещата Simple Smile И на мен ми стана интересно кой е всъщност,ако го разгадаете кажете и на мен  Laughing Янче,много е лесно и с различни акаунти,аз например имам и флашка освен кабелния интернет и няколко компютъра,ако ме хване форумна шизофрения може и аз да си пиша от два профила Simple Smile

# 993
Добър ден!

Паркирала съм се с ледено студена кола и разпускам. Много ми е мързеливо и топло.

Нямам никаква идея дали Борил е жена и коя може да бъде. Не че би ме учудило. В този форум нищо не би ме възмутило или учудило.

Погледнах темата за оплакване- вярно, че някои от "оплакванията" звучат абсурдно. ooooh!
Аз например бих се оплакала ако ми се счупи токчето, или ми се скъса чантата или нещо подобно дребно и поправимо нещо. Но не и ако близък човек е в кома.

# 994
  • Euskal Herria
Просто не мога да разбера логиката на такива хора - да пиша ту като един, ту като друг. Ама светът е шарен. Не виждам и да имат някаква изгода примерно.

Цвети, верно ли от това се оплакват? ooooh!

# 995
Просто не мога да разбера логиката на такива хора - да пиша ту като един, ту като друг. Ама светът е шарен. Не виждам и да имат някаква изгода примерно.

И аз не ги разбирам,но хора всякакви...

# 996
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, и ние сме в очакване. (На Формулата.) Специално заради нея се върнахме от Банкя, че тук е по-голям телевизорът. Joy Какво да се прави, страсти.

# 997
Ами Цвети, ти може би имаш близки на които да се оплачеш за подобен проблем, но има хора, които нямат такива. Аз нямам нито един близък, на който мога да споделя подобна болка. Приятелите ми са далече, тези тук са от скоро и така. Не виждам драма да споделя анонимно проблем, касаещ здравето ми. Проблем е, ако напсувам или обидя някого анонимно, но за това има модератори и те ще ме санкционират.

Аз, лично в тема за оплаквания и тайни не бих се жалвала от счупен ток. За подобни житейски драми си има спамо-чат, искам да кажа и подобни с по-леко съдържание.

# 998
  • Mediterraneo

Табуле не е ли магданоз с домати, без други ингредиенти? 

И булгур, и булгур.

# 999
Форумните потайности и интриги никога не са ме интересували, който какъвто ще да е. Аз съм чела за себе си такива невероятни глупости, че  отдавна не обръщам внимание. Особено за снимките ми такива фантазии, че се спуквам от смях.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 18:55 от Ша

# 1 000
Много ми е скучно и ще ти отговоря Шантал, ти не само се интересуваш, но и умело ги провокираш. За твоя радост винаги има нови потребители, които ти се връзват.Не знам само как не ти омръзна за толкова години  Joy.

# 1 001
Всеки луд с номера си.
Някои с цяла програма Wink

# 1 002

Табуле не е ли магданоз с домати, без други ингредиенти? 

И булгур, и булгур.

Най-добре става с кус-кус. Не пастата, на която ние казваме така, а арабски кус-кус. Даже съм виждала смес с киноа и на кутията пише, че е идеален за табуле.
Аз в последното издание добавих нарязан на дребно зелен пипер и много се хареса.

# 1 003
Освен всичко друго, "ингредиенти" е дума, която е придобила популярност и е широко използвана поне в моите среди. Благодарение на различни готварски предавания и в моя речник присъстват не малко чуждици, а си живея в България.
И според мен Борил не е този, за който се представя (мисля, че Жармен първа го заподозря). Изобщо не ме вълнува кой/коя е в действителност. Ясно е, че не е нищо повече от едно малко комплексирано човече. А на тях освен пълен игнор, друго не им се полага.

# 1 004
Тук го правят само с магданоз и домати, без други ингредиенти.  Laughing

Оказа се, че има булгур, но в автентичните ливански рецепти е много по-малко и практически не се усеща.

"Authentic Tabbouleh is greener, contains more tomatoes and much less Burghul (cracked wheat) that what restaurants typically add."

Общи условия

Активация на акаунт