Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 428
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 975
Много хубави дечица Мира. С кой обектив ги снима? Моят апарат прашасва и не мога да си надвия депресията и да изляза да поснимам Sad.

С 18-105, аз него си имам...Simple Smile имам мераци за портретен, но под 400лв. не се намира нищо добро...ще остане за другата година вероятно. Simple Smile

Е, аз имам, ама е прашасал Sad. Беше под 400 май, от Лондон го взех 50мм 1.8. (малко са преекспонирани,)

# 976
Down Under, страхотно....ползвай го де. Simple Smile
Аз много искам....но в момента работата е на критичният минимум, съответно и парите...и няма как да стане.
Така или иначе и с този се справям...а и нали само моите си деца снимам. Simple Smile

# 977
Почерняхте ли и вече, Жаки?

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 18:58 от Ша

# 978
Добро утро.
Аз постъпвам като  svetal4o27 с разните му зърнени здравословности. Имам периоди, в които ползвам.
Като си бях вкъщи с децата ,често им правех такива закуски и се стремях всеки ден да са различни.
Но установихме, че овесените ядки са най- предпочитаната храна. Големият много обича  и елда, но просо, киноа и т.н май не са им от най-любимите.  Баща им не вкусва такива храни, аз предпочитам жито, булгур. Салата табуле ми е най-вкусна с булгур.

Табуле не е ли магданоз с домати, без други ингредиенти? 

# 979
Ингредиенти hahaha Joy 

# 980
Ша, аз не се пека, под чадъра се крия. След втората бременност получавам ужасни петна винаги на едно и също място на лицето, въпреки вискокия фактор на защита. Та тен имам съвсем лек. Не се вижда добре твоя, но коремчето е чудесно:)
Днес съм на плодове, да се прочистя малко. Само, като знам, че не може да ям огладнявам:)
Руми, ние сега сме на юг, на 11 се прибираме, сменяме дрехите и на 15 отиваме на север.

# 981

Бориле, аз съм от селянките в чужбина, забравила съм си езика и ползвам чуждици.
Веднъж казах "презервативи" вместо консерванти, за радост на една циганка, която беше на близо и ме чу.

# 982
Аз се пека, но признавам ,че и автобонзанти ползвам. Коремчето,  да, не правя много преси сега честно казано, но то си помни . Simple Smile

# 983
Знам, Софи. Много са такива като теб, за съжаление.
Не си представям примерно германец, живеещ в САЩ да прави  подобни "неволни грешки". Тех едвам можеш да ги накараш да кажат гък на друг език освен родния им.
Но всичко опира до самочувствие , а българите като теб  определено нямат такова и това много личи като заживеят на друго място .
Но да не развалям темата, този казус е за селските пинизи, не за тук.
 Peace

# 984
Бо, пак ли ти е топло нещо?  Успокой малко тона. Stop

# 985
Ха ха, с колко германци, живеещи в чужбина си гоеорил на немски? Пак твърдя, че си някоя оФцЪ.

Детето ми не знае някои думи на БГ, просто защото никога не ги е ползвал. На мен ми се губят думи, защото освен във форума, никъде другаде не ползвам езика и се забравят по-специфични изрази. Да не говорим и за динамиката на езика. Като не съм била 3 години в страната се чувствам странно, не разбирам "идиомите". Последно се сблъсках с "и го нахраних" = явно на "наговорих му, или го оплюх?

# 986
Знам, Софи. Много са такива като теб, за съжаление.
Не си представям примерно германец, живеещ в САЩ да прави  подобни "неволни грешки". Тех едвам можеш да ги накараш да кажат гък на друг език освен родния им.
Но всичко опира до самочувствие , а българите като теб  определено нямат такова и това много личи като заживеят на друго място .
Но да не развалям темата, този казус е за селските пинизи, не за тук.
 Peace

Виж, не ме предизвиквай, защото в момента нямам нищо по-добро за правене. Мога да се върна назад и да ти изтипосам всички грешки, нищо че живееш в България. Относно самочувствието - в грешка си. Имам такова в излишък.

Ако "Борил" е мъж, аз съм Айше.

Ами то не се наложи да се връщам много назад, "Бориле".

Цитат
Не. Не съм имал причина да отслабвам, просто щото никога не съм бил  с нередовно тегло.
Нередовно разбирай тегло , което да  не съответства на ръста и годините ми.

Това на какъв език е???

Да бе, знам че беше бремена. Вие пък какво скочихте, запомнил съм я с тея неща, кво толкова страшно ?..

А това?

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 13:11 от sophiemmaspencer

# 987
Че не е мъж е ясно, аз обаче подозирам, че е втори профил на някоя, която списва в темата, което е доста низко.

# 988
Че не е мъж е ясно, аз обаче подозирам, че е втори профил на някоя, която списва в темата, което е доста низко.

Аз също... Не ме е предизвикал, не съм го/я разкрила.

# 989
И аз мисля, че когато човек живее в чужбина е нормално да позабрави дума или израз. Особено ако не говори български  постоянно с роднини и пр.

Общи условия

Активация на акаунт