Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 411
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 960
Заради вас купих за пореден път чиа и киноа Simple Smile. Да видим дали този път ще се получи, че предишните опити не бяха успешни.

# 961
Кюфтенца от киноа много харесах, но е голяма играчка да се направят. И ги ям само на заведение Blush

# 962
  • Ямбол
Добро утро.
Искам да кажа, че на събирането си изкарахме страхотно. Беше весело и приятно.
Малко ме боли глава, но се надявам да не ходя като параход цял ден.

# 963
Браво, и аз спах до почти 10 днес Simple Smile. Събиранията са приятно нещо, особено ако не ги натоварваме с много очаквания.

# 964
Лили, главата от недоспиване или от вино:) Ако е второто Алказалцер един и си, като нова, после задължително едно айрянче със сол и супичка с лимон. Действа безотказно:)
Слънчево е днес на морето, чудесно за плаж.

# 965
  • Ямбол
Не знам, но подозирам, че в рокклуба, в който завършихме, музиката беше прекалено силна и все още ми бучи.
Два аналгина изпих и мисля, че се подобрява, но и сънят ми беше малко.
Ще се оправя, нищо не ми се прави, а трябва и на работа да отида, че няма кой да смени мъжа ми.

Жаки, как сте вие, малката добре ли е вече?

# 966
Лили, страх ме е да се похваля, откак сме тук е нямала пристъпи. Все се будя през ноща и се ослушвам за дишането и. Аз не мога да се съвзема от стреса, нервна съм и ми се плаче нещо.

# 967
Здравейте девойки. Прочетох в само отгоре-отгоре покрай рецептите.
Браво, невероятни сте. Някои от нещата не съм ги чувала  Laughing

Днес чистя, подреждам и пера. Довечера приготвяме багажа и от утре на морето   sport027

Така, че това

Слънчево е днес на морето, чудесно за плаж.

особено ме радва  Laughing

Жаки, как е малката. И ние ще сме на север. Може да се видим случайно  Simple Smile

Лили, благородно ти завиждам. Никога не сме имали, а сигурно няма и да имаме другарска среща.
Нито от училище, нито от института. Повечето ми съученици са извън България.

# 968
Лиляна, представям си как куфееш в рок клуб Laughing Да не се обидиш, майтапя се, лошо няма. Аз не съм излизала на нощно парти от векове, не бих издържала.

# 969
Добро утро и от мен....

Кръщенето вчера мина чудесно, но в самата църква не искам да коментирам ритуала.
Отказаха ме за дълго да вляза в такава....институция.

Скрит текст:
две приятелки от бебета
скорошният член в дружината
тази ми е любима

Кръщелника няма да го слагам тук, защото снимките са все общи, а нямам разрешение за публикуване.

# 970
Много хубави дечица Мира. С кой обектив ги снима? Моят апарат прашасва и не мога да си надвия депресията и да изляза да поснимам Sad.

# 971
Много хубави дечица Мира. С кой обектив ги снима? Моят апарат прашасва и не мога да си надвия депресията и да изляза да поснимам Sad.

С 18-105, аз него си имам...Simple Smile имам мераци за портретен, но под 400лв. не се намира нищо добро...ще остане за другата година вероятно. Simple Smile

# 972
Снощи пикникът на плажа продължи до 1.30.   Blush Направо като цигански катун бяхме, но хубаво си изкарахме. Има едни големи детски площадки точно до мястото, където бяхме и децата се наиграха. Добре че охраната заключи площадката (да не си допиват там след дискотеките), че децата се размънкаха и все пак си тръгнахме. Не бяхме само ние де, много народ практикува това занимание. Едни които бяха близо до нас даже имаха мощна лампа с генератор, от чиято светлина се възползвахме.  Laughing

# 973
 Sesylle, тази любимата ти снимка и на мен ми стана любима. Много е сладък Heart Eyes, а каката е красавица, както и другото момиченце.

# 974
  • Ямбол
....Повечето ми съученици са извън България.
Снощи имаше хора от цял свят. Повечето са в София, но и доста от други държави бяха дошли. На пет години се събираме целият випуск, а бяхме 8 паралелки.
Ша, не се обиждам, обичам такава музика, а с любими и приятни хора е просто прекрасно.

Мира, последната снимка наистина е много интересна и сполучлива.

Общи условия

Активация на акаунт