Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 384
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 945
 страшни сте!

снимки от мен виждате ли?

# 946
Много яки неща!  Hug

# 947
страшни сте!

Да, благодаря..

# 948
И аз виждам снимките
страшни сте!

Да, благодаря..
Мерси   bouquet

# 949
Киноа купувам от ДМ - хем е био, хем е на добра цена
Най-много харесвам салата с киноа, която се предлага в Хепи. Пресен спанак, киноа, печена чушка, варено яйце Heart Eyes Сега вместо печена чушка я правят с домат и пак е хубава

# 950
Контеса, ти ли печеш "хляба" за раповете?

# 951
Купих си  прословутите пицети от рекламата с  онова говорещо под носа си мрънкало. Вкусни са .Харесаха ми. Blush

# 952
Купих си  прословутите пицети от рекламата с  онова говорещо под носа си мрънкало. Вкусни са .Харесаха ми. Blush

Joy Значи няма да имаш проблемите на ония от рекламата. Whistling Laughing Wink Послушно момиче, не отказва, а хапва - Пицееетииии. Joy

# 953
Контеса, ти ли печеш "хляба" за раповете?
Не .Пекла съм такива на тиган ,но не са тези. Peace

# 954
Най-много харесвам салата с киноа, която се предлага в Хепи. Пресен спанак, киноа, печена чушка, варено яйце Heart Eyes Сега вместо печена чушка я правят с домат и пак е хубава

Тази салата ми беше любима заради яйцето и чушката. С домат няма да е същото.

# 955
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чек, цветето от снимката ти не е индрише - правя това уточнение, за да не вземеш да го сложиш в компот. Твоето е вид мушкато - викат му унгарско мушкато, кралско мушкато или налба.

Ето индрише, обърни внимание на листата:

И аз имам залитания по разни здравословни храни - накупувам в такива периоди амарант, елда, просо, чия, тиквени семки, ленено семе и т.н. В началото съм много въодушевена - 5-6- дни ги ползвам, после ги зарязвам. После ги изхвърлям. След няколко месеца отново ме обзема лудостта и пак напълвам шкафа. И пак по старата схема. Единственото нещо от тоя щанд, което трайно влезе в менюто ми е, е нахутът. 

# 956
  • ту тук, ту там

Тази салата ми беше любима заради яйцето и чушката. С домат няма да е същото.
Много е хубава салатата с домат! Аз заради нея си купих киноа и си я правя вкъщи понякога!

# 957
За пръв път опитах киноа заради тази салата и по-точно заради печената червена чушка Simple Smile Ако си надделея на мързела, тези дни ще си направя с домат, но сигурно ще си я ям сама. Домочадието се мръщят на модерните супер храни. 

# 958
  • Euskal Herria
Еее, ама сте писали, докато аз хайманосвам... Сигурно всички вече спите  Mr. Green.  Видях и снимките, и рецептите. Това не знам дали някой ще го яде у нас, ако го направя.

# 959
Добро утро.
Аз постъпвам като  svetal4o27 с разните му зърнени здравословности. Имам периоди, в които ползвам.
Като си бях вкъщи с децата ,често им правех такива закуски и се стремях всеки ден да са различни.
Но установихме, че овесените ядки са най- предпочитаната храна. Големият много обича  и елда, но просо, киноа и т.н май не са им от най-любимите.  Баща им не вкусва такива храни, аз предпочитам жито, булгур. Салата табуле ми е най-вкусна с булгур.

Общи условия

Активация на акаунт