Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 722
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Младост
Тонка, миналото лято и моята дъщеря беше играла с едно момиченце (точно в Гърция) с въшки. Майката дойде да ме предупреди, точно събирахме багажа да се прибираме, а ни предстоеше първи учебен ден.. Проверих я, не открих нито въшки, нито гниди, но като се прибрахме веднага купих Виприн шампоан и я изкъпах с него, после реса със специалното гребенче.. ей така за мое успокоение. На другия ден ги бяха проверявали за въшки в училище и там не бяха й открили. Така, че за всеки случай може да вземеш от аптеката някой лосион или шампоан против въшки и да я обработиш. Няма да навреди  Peace

Ето такова бих взела:  
http://apteka.framar.bg/30041391/%D1%85%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B8% … 120-%D0%BC%D0%BB-

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 12:10 от viliandar

# 181
  • София
viliandar, от разговорите на напатили се с въшки и гниди, съм останала с впечатлението, че единственият ефикасен метод е мазането с газ, мас и оцет. За профилактика, особено ако не си въшлясал, всичко би свършило работа.  Wink

# 182
Шаги,дано всичко е наред с татко ти Hug Тонка,отпусни си душичката и си хапни нещо,което обичаш, дано нямате въшки.Даун,стискам палци да е по-малката беля Praynig

Шаги, напротив, казаха да не пия нищо подобно, за да не се отлепи и да "тръгне".
Уф, защо ми трябваше да се правя на работна:-). Сега съм гладна, а нямам нищо приготвено и явно ще го карам на сандвичи. Не съм яла хляб по това време от години Simple Smile.  

# 183
  • София, Младост
Тонка, и аз знам газ, мас и оцет като най-сигурно, н тогавам бях много на зор и действах с каквото има от аптеката. А и като знам тази смес как мирише...  ooooh!

# 184
Даун, сигурно мен имаше предвид.
Странно са ти казали, но щом така са ти наредили, ще ги слушаш. 

# 185
Тони, малката в първи клас донесе въшки.
Взех шампоан Виприн и Хигия. Не знам кой помогна, но си спомням, че се мажеше три пъти през седмица (пише го в упътването)
И яко чистене. Кичур по кичур, косъм по косъм всеки ден.
Не стигнахме до газ, мас и оцет.
Но без чистене няма да стане.
Само едно мога да кажа - дано да ви прескочи  Peace

Не помня честитих ли на Гита приема. Браво на детето.

Жаки, нямам думи. Дано всичко бързо мине  Hug

А на Бела ѝ пожелвам много нерви. Тия зъби са кофти история.
Хубавото е, че минава, лошото е че идва нещо друго  Mr. Green

# 186
  • София
Дано наистина да няма въшки детето, защото това е невъзможно:
И яко чистене. Кичур по кичур, косъм по косъм всеки ден.

# 187
Ооо, възможно е. Личен опит  Tired

пп: Няколко пъти го чувам това. Ама да ти кажа, толкова се бях специализирала, че за 30-40 минути минавах цялата коса.
А малката има дебела, гъста, лъскава и здрава кичара  Mr. Green

# 188
  • София
Ах как мразя така Twisted Evil Стоим с децата стегнати и готови за път, а мъжът ми още го няма. Много работен Crossing Arms

# 189
  • Бургас
Писна ми от болни деца . Цяла вечер меря Т. Не пада и не пада и хоп възпалено гърло. Честито! Добре поне ,че засега бебето е добре Simple Smile

# 190
Жади, за зъби ми препоръчаха това: http://www.boots.com/en/Bonjela-Teething-Gel-15G_7720/
Обаче пак се поръчва от Англия.

# 191
  • Луната ни пази
Жади, за зъби ми препоръчаха това: http://www.boots.com/en/Bonjela-Teething-Gel-15G_7720/
Вани, теб от рано те засипват с препоръки  bowuu

Благодаря за подкрепата! Приели са го вече, нямаше места, но ЛЛ се обади на завеждащия отделението и са се оправили. Утре сутринта започват скенер на глава и според това, което покаже ще действат нататък. Надявам се брат ми да се прибере, че той е медицински грамотен и разбира за какво говорят.

# 192
Вани, теб от рано те засипват с препоръки  bowuu

Благодаря за подкрепата! Приели са го вече, нямаше места, но ЛЛ се обади на завеждащия отделението и са се оправили. Утре сутринта започват скенер на глава и според това, което покаже ще действат нататък. Надявам се брат ми да се прибере, че той е медицински грамотен и разбира за какво говорят.

Дано всичко е наред, Шаги! Стискам палци.
А за препоръките - това гелче съм го записала още март месец, заедно с инфакол за колики  Grinning

# 193
  • Бургас
Ти хубаво си записала инфакола,ама не е гаранция ,че ще  им действа Tired. Дано нямат колики,де.

# 194
Бела, добре че не кърмиш. На моя му избиха много рано, а аз се го кърмих  ooooh!. На 4 месеца имаше 4 прораснали зъби. Все едно акула кърмех.

Мазахме го с разни кремчета и беше що-годе добре, но гушкане и биберон май най-много го успокояваха. Замразявай му играчките за дъвчене, да си има по някоя завалията.

Общи условия

Активация на акаунт