Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 592
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 555
  • Луната ни пази
Стейси, честито, жива и здрава да си и сбъдване на най- съкровените мечти ти пожелавам. Simple Smile

Момичета, татко е добре. Двете неща, от които най- многоме беше страх (онкологично или прединсултно състояние) ги отхвърлиха. Кръвните му изследвания също са супер. Явно наистина ще остане ошипяването на врата като причина. Все пак брат ми ще го вземе в Пловдив следващата седмица и ще го подложи на още изследвания.
Отново благодаря за подкрепата Hug
По антибиотичната тема- аз не съм пила повече от 10 години, а детето въобще не знае какво е това антибиотик. От както спрях антибиотиците, по- рядко боледувам.

# 556
  • София
Стейси да си жива и здрава.Не знаех ,че си моята зодия  Laughing

# 557
Стейси, да си жива и здрава! Много късмет, много усмивки, много сбъднати мечти ти пожелавам!

Аз да се оплача, че от два дни съм малко неадекватна. Освен зъба се насъбраха един куп ядове и нерви и вече не издържам. Иде ми да си грабна чантичката и да избягам. А не мога ...  Confused

# 558
  • Mediterraneo
Стейси, жива и здрава да си   bouquet

Девойки, започвам работа утре! Благодаря за подкрепата, имах нужда!
Работата е в една фирма за опаковане на свежи подправки( магданоз, босилек,лимонова трева, мента и още няколко имаше). Никак не ми изглежда тежко, ама ще видим. В една стара селска къща е( финка), много живописно и истинско. Шефът плямпа с андалуски акцент, едва схванах  ooooh! Сега по телефона само му разбрах, че ме иска утре сутрин! Има още 3 българки, което много не ме кефи, ама ще стискам зъби, че заплащането засега ме устройва идеално. Малко с гледането на децата гимнастики ще правим, заради работното ми време- нали сиестата трябва да спазваме, ще ходя два пъти за по 4 часа  ooooh! Ама каквото, такова, без работа не мога повече, а и чисто финансово ще ни се наредят нещата още по- добре!

# 559
  • Euskal Herria
Честито, Тарти! Успех в работата! Сега ще чакаме да се похвалиш и с жилище!  Hug

# 560
Браво, Тарти! Честито!   bouquet

# 561
  • Mediterraneo
Ох, дай Боже да е скоро, Яна, щото ми писна наистина!
днес ходих да чистя един ваканционен имот; питах жената не го ли дава за цяла година, оная ми се изсмя- моето момиче, вика, аз за три месеца изкарвам наемите за година и половина, а апартаментът ми не се похабява така бързо, както при целогодишно живеене. Ами сигурно е права, и аз да можех, и аз щях така да правя.
Все ще излезе нашето жилище, само дано е по- скоро!

# 562
  • Euskal Herria
Така е. Градчето ви е много красиво и мисля, че туризмът е значителен, ако не и основен дял в икономиката му. Затова и разчитат на наемите през сезона.
Мъжът ми и зет ми работеха за кратко там по-рано.

# 563
Тарти, вие къде бяхте?

# 564
  • Пазете Гор
Успех и внимание при опаковката на магданоза!

Много брачни перспективи са в пряка зависимост от качеството на тоя продукт. Внимавай, и ако зависи от теб - туряй по един-два стръка отгоре. Човешки съдби са това!

# 565
Тарти, не може ли да се преместите в голям град или държите да сте близо до сестра ти? Не знам, много съм скептична аз към малките места. Хубави са ако си за малко или си местен, иначе не си заслужава.

# 566
Тарти, не може ли да се преместите в голям град или държите да сте близо до сестра ти? Не знам, много съм скептична аз към малките места. Хубави са ако си за малко или си местен, иначе не си заслужава.

Или ако си в близост до голям град, който предлага много и е лесно достижим със собствен или обществен транспорт.

# 567
Stacey, честит рожден ден   bouquet

Тарталета, честита работа и дано нещата ви се наредят както искате ! И аз съм за по-голям град ,не че знам в колко малък сте  .Не ми звучи много като добре платена работа ,но вие си знаете Hug

Мър ,внимавай момиче .Аз чела не-дочела след цял ден фиеста четох поста ти че 'отиваш да се размножаваш ' и ей така се подхилвам ,но реших пак да прочета и то било да се размажеш  Heart Eyes Ми така де виновна е  Касита с тези бебета  bowuuили който за каквото си мисли .От сутринта тръгнаха едни разговори  baby_neutral

Шагия , радвам се ,че нещата с баща ти са добри .Нека все така да е  Hug

Естел, кураж ,сили и много късмет ти пращам  Hug

# 568
Добро утро!
Стейси, честит рожден ден! Пожелавам ти да се сбъдне най-съкровеното ти желание!

Тарталета, браво за работата!

Шаги, радвам се за баща ти!

Аз антибиотици пия поне по два пъти в годината. Винаги се стискам, преди да започна, чакам да мине. Обикновено става на бронхит и си пийвам. И сега тъкмо го свърших. Още кашлям, но за сметка на това се огъбих  ooooh! Ще звъня да питам днес ЛЛ какво да правя.

Хубав ден ви пожелавам!

# 569
  • някъде ... тук ...
Стейси, честит рожден ден!
Тарти, късмет с новата работа! Ще намерите и вашето място!
Шаги, олекнало ти е.
Мър, много забавно разказваш, въпреки размазването на двора Simple Smile

Не помня от кога не съм пила АБ, че и децата. Общо взето се оправяме с по-леки лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт