Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 597
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 540
Мърчо, имах предвид асистент- в м. р.???

# 541
  • София
Мерси Мър ,не не разбира се,днес бях на преглед.Не смея така своеволия.

# 542
# 543
Аааа мерси съм, аз на домашния асистент съм повече от доволна Wink

Ех, Миднайт, щом ти е предписан от лекар, значи добре, ще се оправиш бързо-бързо  Hug Аз реагирам, защото майка ми и баба ми така си самоназначават антибиотици, че просто ум да му зайде на човек  ooooh! Последният път много се накарах на майка ми заради баба, гледам нямат оттогава опити за самолечение, ходи се на лекар. Ама аз дебна като куче  Crossing Arms

# 544
  • София
Свекърва ми е така,тя назначава,а още по лошо ходи на лекар и като й изпишат нещо си го замества с това дето е решила.Ами пия зинат,то го няма вече де,някакви производни с друго име.

# 545
  • Mediterraneo
Свекърва ми е така,тя назначава,а още по лошо ходи на лекар и като й изпишат нещо си го замества с това дето е решила.Ами пия зинат,то го няма вече де,някакви производни с друго име.

Няма Зинат ли? Че откога  Shocked
И моята така- за главоболие и хрема си самоназначава широкоспектърен АБ и е много доволна от резултата на 5-6 я ден  Mr. Green

# 546
  • София
Ами незнам така казаха в аптеката.Аз разбрах по скоро ,че го няма с това име вече.Умни са като сто хралупи.

# 547
  • Euskal Herria
И моята така- за главоболие и хрема си самоназначава широкоспектърен АБ и е много доволна от резултата на 5-6 я ден  Mr. Green
Нали знаете приказката - с АБ минава за 7 дни, без АБ - за седмица  Joy.

Антибиотик взимам в краен случай. Не помня откога не съм пила. Ама и не ми се е налагало. Обаче от България съм заредена с различни лекарства - таблетки, аналгетици, мазила, антибиотици, капки  Mr. Green.

# 548
  • Ямбол
На мен АБ винаги ми действа, ако не на първия, още на втория прием усещам ефекта. Явно съм придобила усет кога съм за АБ и кога не съм.
Няколко пъти съм опитвала да се боря без АБ при сходни симптоми, когато в други случаи моментално или си го изписвам, или ми го изписват, е, не става, става много по-зле, затова предпочитам да реагирам светкавично и да се мъча най-много ден, отколкото да се влача няколко дни и после пак да пия АБ.

# 549
  • Mediterraneo
Аз наистина не се сещам кога съм пила АБ за последно. Вероятно след едно зъболечение преди 7-8 години,  ако не и повече. Мъжът ми последно лекува една пневмония преди 6-7 години и преди седмица пи АБ за гнойна ангина. Децата вече с АБ годишно се разминават, пу- пу, порастват!
Яна, аз тази сутрин се наложи да ровя в аптечката- солидна част от емигранския ми багаж; забравила съм обаче в цялата галимация обезболяващи гелове  Tired, а мъжът ми нощес се нуждаеше от нещо такова.

# 550
  • Варна
Не помня откога не съм пила антибиотик по друг проблем, освен стоматологичен. В повечето случаи след по-тежка манипулация, превантивно.
Тарталета, желая ти успех!  Hug
Мър, внимавай де!  Hug
Пийнете по един коктейл за мое здраве-днес пораснах с още малко.   Grinning
Скрит текст:

# 551
Стейси,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,късмет,любов и успех в работата Hug

# 552
  • Euskal Herria
Тарталета, аз от тук купувам Волтарен гел. Дават го без рецепта. Или поне при нас дават, доста лекарства са без рецепта. Обаче се плащат на 100%. Ако лекарката ги впише в рецептата, за една година ги взимам с 50% намаление (а за някои е и повече).

Стейси, да си жива и здрава! Всичко лошо да остане зад гърба ти!

# 553
  • Варна
Благодаря!  Hug
Прочетох, че се организирате за кино.  Grinning Чак ми се доходи и на мен.
Девойката ми тези дни нали бичи айляк  Laughing, та днес пак са ходили на кино. Умряла е от студ заради климатиците.

# 554
Стейси, честит рожден ден, знаеш какво ти желая от сърце  Hug

Отивам да се размажа, лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт