Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 614
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 525
Вилиандър, мерси за сайта на превозвача. Погледнах го на бързо, ще го разуча. Само висях, че нямат офис в Бургас, но предполагам това не е проблем.

# 526
Аз дали не се пребих драматично на улицата на излизане от работа. Развълнувах се, че получих допълнително отпуск от 20 дни и като вирнах носа... нося прахосмукачката за басейна, говоря с мъжа ми по телефона, балансирам на 12 см. ток (аз постоянно си ходя на токчета, не е от това...), нося чанта, бъркам за ключове от колата и.... баааам! Ама като по филмите - аз на четири крака, на една страна прахосмукачка, на друга телефон на части, очила, чанта, ключове от кола и си праснах другото коляно за макс ефект  Laughing И си търсих ключовете и съставни части от телефона под една кола, което не бе по-малко зрелищно. Районът е фул от камери, не се съмнявам, че поне до края на седмицата ще се забавляват с мен  Crossing Arms

Отивам на тренировка за крака с две очукани колена, евала си правя, ако не друго  Mr. Green Но си купих супер череши, някой ако има път към Борис, точно на 345 магазина има една шатра със зеленчуци и плодове, да не ги пропуска.

# 527
  • Пловдив
Отивам на тренировка за крака с две очукани колена, евала си правя, ако не друго  Mr. Green
Стожер! Бетон!   bouquet

# 528
Мър,в каква куца серия си се вкарала,стига вече Naughty Лека тренировка и си пази краченцата Hug

# 529
Отивам на тренировка за крака с две очукани колена, евала си правя, ако не друго  Mr. Green
Стожер! Бетон!   bouquet

Ти за стожери не ми говори, аз откакто видях втората тава с чушки, съм жестоко респектирана, животът ми да зависи от това, не мога да напълня толкова чушки за едно готвене  Hug

Осмичка
, не знам, трето коляно нямам, ще видя коя е следващата част на прицел  ooooh!

# 530
  • Euskal Herria
Еее, Мър, пепел ти на устата! Стигат ти две колена, не ти се полага повече падане!
И аз си взех череши, от ония - мутантите, ама този път бяха направо черни. Чак нагарчаха от сладост. Обаче килото си отиде за нула време  Joy.

# 531
Е,то колко да е едно кило череши от вашите?Има няма пет,шест броя  Joy

# 532
Мър, ти сигурно зимата, на пързалките не си падала, а тези дни се преби няколко пъти. Laughing
То не е и смешно, важното е, че няма сериозни травми. Но пък си остава и срамът от това да се проснеш с цялата си прелест на земята.
Аз като съм падала после ми е идвало да потъна в земята от срам.

# 533
Мър, ти сигурно зимата, на пързалките не си падала, а тези дни се преби няколко пъти. Laughing
То не е и смешно, важното е, че няма сериозни травми. Но пък си остава и срамът от това да се проснеш с цялата си прелест на земята.
Аз като съм падала после ми е идвало да потъна в земята от срам.

Оооо, Цвети не си спомняш разказите за зрелищните ми пребивания по пистите, само ще напомня - скок от влека от 2 метра височина директно на пистата, за другите не питай  ooooh! Иначе трябва да ти кажа, че бях толкова заета в този момент да си проклинам късмета и да си скатая ценната прахосмукачка, че последното, за което се сетих беше да ме хване срам. Ама грам не  Crazy Което е странно, предвид, че като паднах вчера нямаше никой, а умрях от срам. Сигурно свиквам аххахахха

# 534
На пистите е позволено да падаш, особено ако се учиш да караш ски. Сигурно и на опитните скиори им се случва да паднат по дупе някой път. Grinning

Мър,  Hug

# 535
  • Ямбол
Изчетох последните страници рехаво. Никакъв шанс да проследя подробности.
Видях, че Жаки се е прибрала, но какво е това - "водим се, че сме там".

Има шансове да излезем по-рано в отпуск, ако сме послушни и си свършим работата бързо.

# 536
Мър,
веднъж така се пребих в офиса, че единствения колега, който не беше разбрал за падането ми, след няколко дни ме вижда с раните по колената и ми казва "Оооо, П., тежка нощ, а ?"  Joy
Викам, не тежък следобед  hahaha

# 537
  • София
Живо здраво,аз съм на антибиотик. Laughing

# 538
Мър, вземи си асистент, да ти носи чанти, прахосмукачки и да ти подава ключовете в подходящия момент. А зимата, по пързалките, може и теб да носи. Как ще оставим тия крачета, с дваннадесет сантиметрови токчета, да се трошат за лудо. И аз не мога да ви дочета и догоня.

# 539
Аз, ако накарам асистентката да ми асистира в подобна дейност, е тогава ще го закъсаме сериозно и двете, сега поне се пребиваме поединично Mr. Green пп - днес я пратихме да занесе едни документи и да си ходи, като моята идея беше да се прибере по-рано вкъщи (тръгна в 3 ч.). Мда... аз си тръгнах навреме от работа, пребих се, взех мъжа ми от неговата, минахме по друг път да си взема череши и я видях тогава да се прибира  Crazy  Не, не - двете да си асистираме за носене на каквото и да е или за посоките би било фатално направо.

Трябва да падам по-често, днес вдигнах килограмите на всички уреди, кардиото ми беше супер, изобщо добре ми се отрази  Laughing Утре ще си обуя по-удобни токчета, а вдругиден като си оправя педикюра, че сили не ми остават и за това (а и време) си обувам ниските сандали и ще ги събуя на есен с песен  Crossing Arms

Миднайт, лошо, бързо се оправяй  Hug, ама нали не го взимаш на своя глава?

Общи условия

Активация на акаунт