Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 589
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 600
Да кажа,че по морето времето си става за плаж  Mr. GreenАма се поизнервихме,комай 100 човека накуп ooooh!,хем че сме все свои.
Набутах колата в гаража и сега се кумя как да я извадя ThinkingТясно е и баир нагоре.Ясно,че на ръчна трябва,ама й се кумя.
На стриптизьорите се точа отдавна Flutter.Само това хрупане и подсмукване в киното ще ми развали момента.
Чанинг ми е абсолютен любимец Hug.

Да те чакаме и теб днес?  Mr. Green

# 601
  • Бургас
Стейси,честит рожден ден! Нека всички пожелания,които получиш днес да станат реалност!   bouquet

Трябва да чистя,а се подмотвам. Все едно къщата ще се самопочисти. Цвети започна да ме ядосва,значи вече е здрава  Mr. Green
Утре е петък  newsm44 Най-накрая! Винаги,когато чакам нещо да се случи времето минава най-бавно

# 602
  • Sofia
Белла,о,да  Crazy.

Честити рожденици  Peace

# 603
Стейси честит рожден ден, много здраве и щастие.

Шаги, много добра, новина. То и това не е приятно, но в сравнение с другите вероятности си е направо песен.

Тарталета, честита работа и успех.

Тонка, започни да я караш да се мие пред теб и и помагай. Сложи два литра балсам и инструктирай свекърва ти да и слага и да я разресва. Аз като бях малка, за това все ме стрижеха късо, защото на никой не му се занимаваше да ме реше по два часа.

Пловдивската мафия, вие деца за гледане нямате ли, че на кино сте тръгнали  Crossing Arms.

# 604
  • Пловдив
Пловдивската мафия, вие деца за гледане нямате ли, че на кино сте тръгнали  Crossing Arms.
Който е правил деца да си ги гледа.  Mr. Green

# 605
  • София
От стриптийзьорите категорично само Джо Манганиело ми харесва. Другите са ми напълно безразлични. Джо има късмет, че се сгоди за моя любимка, иначе щеше да хвърчи перушина.

Даунче, за момента няма как да я карам сама да си мие косата, защото я виждам, че е напълно неспособна. Тя пищи, ако една капка вода й влезе в окото, абе не ми се обяснява, че ще стане дълго. Просто виждам, че времето да си мие главата сама не е дошло.

Момичета, да ми предложите нещо против комари, репелент, който доказано действа. Купувала съм спрейове, от сухите също (не знам как точно се казваха), но ефектът беше кръгла нула. Сега взех една гривна от аптеката, но идея нямам дали ще свърши работа.

# 606
  • някъде ... тук ...
Тони, до миналата година ползвахме спрей Аутан, тази го смених с Бочко (доста по-евтин е). Доволна съм. Особено по палатки, пикници и планини Peace

# 607
Който е правил деца да си ги гледа.  Mr. Green
Абсолютно  Crossing Arms

# 608
  • Euskal Herria
Привет и от облачно Билбао! Днес ще е + 23 градуса, леко дъждовно, а за утре са ни обещали + 38.
Снощи кучето такава глави ми заби... Сега чакам мястото да посинее, че и боли доста.Ще изглеждам все едно съм участвала в боксов мач или сме имали домашна разправия . Направо ще е готов компромат срещу мъжа ми  Joy Joy Joy
 Взех си хапче за главоболието, дано да мине и главозамайването също да спре.

А на някои децата и сами се гледат  tooth   Аз се точа и на кръчма да ходя, само да се приберем.

# 609
  • София
Тони, до миналата година ползвахме спрей Аутан, тази го смених с Бочко (доста по-евтин е). Доволна съм. Особено по палатки, пикници и планини Peace
Ели, май трябваше да уточня, че иде реч за видински кОмари. Който не е имал близка среща с тях, може да се счита за голям късметлия. Ни Аутан, ни Бочко помагат.

# 610
Тонка,ако са като русенските значи са с размер на врабче и много злобни Laughing

# 611
  • някъде ... тук ...
Мдааа, точно видинските не съм виждала, но едва ли са по-различни от Никополските. Ще те отнесат като нищо ooooh!
То тогава и гривните не знам дали вършат работа. В гръцката тема една от потребителките беше писала за масло от цитронела. Дали няма да върши по-добра работа newsm78

# 612
Добро утро!

Честит празник на Стейси - бъди жива и здрава, и много щастлива.   bouquet

Шаги, радвам се, че татко ти е добре.  Hug

Снощи събирах багажа на Кати за село. Утре ще я закараме и засега не ми се мисли как ще се разделя с нея, защото сърцето ми се свива. Цели 3 седмици ще е там. Тя е щастлива, че ще бъде с братовчед си, а аз се чудя как ще лягам и ставам, без да я виждам. Ай стига толкова, че едва си удържам сълзите.

Тонка, аз съм с теб. Моето утре заминава за шест седмици и ще е отвъд океана. Може да си тъгуваме заедно.  Sad

# 613
  • Луната ни пази
Тони, тази година по Дунава комари не се виждат, пръскано е и от двете страни, а и дъждовете са доста по- малко. Иначе и аз ползвам Бочко- и репелента, и за след ухапване кремчето.
Спими се, ще се побъркам.  Shocked

# 614
  • София
Софи, аз няма да драматизирам много в темата, ще си плача мъжки вкъщи. Но ще си даваме кураж, когато е необходимо.  Grinning

В гръцката тема една от потребителките беше писала за масло от цитронела. Дали няма да върши по-добра работа newsm78
А! Погледнах гривната - силиконова, с масло от цитронела. Може да съм уцелила тоя път.
За видинските кОмари (ударението е много важно, там така си им казват) лафът е, че представляват кръстоска между немска овчарка и МИГ 29.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт