Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 398
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да ти пратя ли и мойто да ви е по хепи  newsm62
Прати ми го, след 10-ина години обаче.  Laughing

Аз обаче бих заложила на посещението на различни места, които няма как да види в родното си място.
Парцалки винаги може да си купи.
Аз ще си я разведа качествено, всъщност майка ми е по музеите и води Кати през седмицата, така че ще имат гайд, но все пак няма да пренебрегна тийнейджърските трепети. А и във Видин молове няма, така че познай защо скача от радост кифличката.

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Минавам на бързо, че съм на работа, ама сърце юнашко не трае Simple Smile
идвам да се фукам, ама много да се фукам  Mr. Green
Официално вече дЯтето е прието на първо класиране по първо желание - Рекламна графика

# 77
Тонка, е аз нямах предвид точно музеи. Simple Smile

# 78
Гита,честито   bouquet

# 79
  • София
Гита, честито! Фукай си се, това си е много хубаво.

Тонка, някои пубертети много не мислят, но лошото е, че някои и доста след пубертета си остават немислещи и несъобразителни  Wink

# 80
Тонка, много правилно си й казала на госпожицата, никакво отглеждане на приятелчета. В това отношение съм непреклонна, приятелите на моите деца си имат семейства, да си им осигуряват те забавления. Когато ходим някъде семейно - кино, Коколандия, хапване навън, уикенд извън града или пикник, не разрешвам да се влачат и приятели, още повече че после няма да върнат жеста и да поканят моето дете на техни разноски.

# 81
Аз и не вярвам майката на приятелчето да я пусне при абсолютно непознат човек, на отглеждане, на 250 километра от нея.

# 82
Оооо, колко такива ги има! Възползват се да осигурят безплатни забавления на децата си + безплатна детегледачка с оправданието, че те така добре си играят, сърце не ми дава да ги разделям. Ама все си играят при приятелчето и никога у тях Wink

# 83
  • София
Ама моля ви се, аз се шокирах на въпроса дали може да си вземе и приятелката. Това изобщо не подлежи на коментар! Сега пък друг проблем. Таткото на моята кръщелница работи в Слънчев бряг и постоянно я вика да отиде при него, обаче кифлата не искала заради приятелката си (явно се е опитала да я пробута, но баща й я е отразял). Като я чуя довечера, ще й дръпна едно конско и ще й кажа да си събира партакешите и да идва в София, след което ще я вземем с нас в Родопите (съгласувах го с мъжа ми вече) и после ще я доставим директно на татко й, защото ни е на път. Дано да стане както го планувам, че много мразя да ми се развалят плановете.

# 84
  • София
Дано да стане както го планувам, че много мразя да ми се развалят плановете.
Дано да бъркам, но от сега усещам как тийна ще ти скъса нервите. Взимаш си таралеж в ...

# 85
Не е много сигурно. Тийновете по правило късат нервите на майките си, а не на лелите си. Лелята е готина и обичана от всеки тийн.

# 86
  • София
Mrs Jan, аз си познавам детето. Няма да имам проблеми с нея. Поне по-рано тя беше най-най-най доброто дете, което някога се е раждало. Сега покрай пубертета не знам, но тя е едно много мило същество и заслужава да се разнообрази малко, че семейно нещата при тях са много сложни.

Лелята е готина и обичана от всеки тийн.
Точно така е.  Laughing Преди малко ми се обади оригиналната й леля, която ми е приятелка от детинството, за да ме инструктира какво да разпитам племеницата й. Накрая заключи, че дори и нищо да не я питам, тя сама всичко ще ми сподели. Миналото лято за един час "малката" ми разказа толкова неща, които леля й няма шанс да узнае когато и да било. Е, от рода, че се била целунала с едно момче, не е кой знае какво. Сега имам задача да разпитам каква й е компанията, дали пуши...  Rolling Eyes

# 87
  • Луната ни пази
Не е много сигурно. Тийновете по правило късат нервите на майките си, а не на лелите си. Лелята е готина и обичана от всеки тийн.
Абсолютно съм съгласна с теб. Споделих по- горе за племеницата на мъжа ми, която всяко лято ми е на гости. Като дойде, винаги си спазва вечерния час, отчета през час къде е и т.н. А в тях определено има проблем да го прави това. Обяснения, наказания от страна на родителите и никак не я трогват. При мен обаче си слуша детето. Тази година ще стане на 16.

# 88
  • София
ОК съгласявам се с вас. Не съм отглеждала тийнове ни чужди, ни мои (все още). Но си спомням как се дебнехме моята леля горе-долу на тази възраст. Бях кротък тийн и заедно с приятелка бяхме в провинцията настанени самостоятелно , а не при роднини. И въпреки, че родителите ни ни пуснаха и ни имаха доверие, леля ми се назначи за наш наблюдаващ. Та явно и от лелята си зависи   Grinning

# 89
Четох из "Семейни отношения"... Чудно ми е - защо хората не общуват и не правят секс??? Във всяка втора тема това е основен проблем. Как е възможно млади, здрави и прави хора да живеят заедно, и да правят секс веднъж в месеца, че и по-нарядко? Наистина ли народът тъне в тъжно безсексие, или просто там в подфорума са се събрали да си мрънкат неонодените?

За мен липсата на желание за секс е симптом за сериозни здравословни проблеми - физически или психически, и не мога да повярвам, че някой ще си живее просто така, без да потърси лекарска помощ  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт