Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 494
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Много неприятно, Жаки! Ще го израсте, сигурна съм Hug

Ако имаш желание, пиши ми къде на север ще сте. И ние заминаваме много на север от 1-ви.

# 796
  • Луната ни пази
Момичета, днес ми е ден. Пристигнаха ми две пратки- нова рокля и нов телефон. И двете ми заспаха.
Каси, оправяйте се бързо.
Жаки, морето наистина има различен ефект, явно на Жаки и влияе супер. Дано се оправя бързо.

# 797
За мен е чудесно, че  ги има планинските курорти и планирам  голямата си лятна отпуска именно  на планина - Банско или Боровец, не съм решил още. А и цените са изгодни лятото.

# 798
  • Ямбол
И аз вече с единия крак в отпуск.
Само в сряда ще отида за годишния съвет и после вече се надявам до края на август никой за нищо да не ме закача. Днес ми се взе акъла от данни и справки.

Жаки, радвам се, че сте добре, дано да няма повече болнични изцепки.

Кас, дръж се, дано скоро да се оправите и да не е нещо лошо.

# 799
Шагия, честито. Simple Smile

Аз изгладих дрехите за всички. Все още се колебая дали да съм с панталон и туника, или рокля. Клоня към роклята обаче. Simple Smile
На Борис ризата ме изнерви, миниатюрна ризка за 2годишно, лен...ужасно за гладене.

# 800
Днес искам да кажа ,че не съм чела последните страници  .
Днес се обадих на майка и новините не са добри. Миналата година май месец почина майка й ,която почина внезапно от инфаркт както си е работела в градината .Имаше и други фактори ,но не те са важните в момента.

Майка ми се върна от чужбина и вече година се грижи за дядо ми ,който е с диабет и не е добре с очите. Вчера е претърпял операция ,защото при преглед са му открили рак на дебелото черво .Изрязали са тумора ,но има много разсейки, от които много в черния дроб .

Следващите 48 часа са критични .Много се разстроих  , майка ми не заслужава да загуби и двамата си родителя толкова млади и в рамките на една година. Дано се закрепи дядо , да поживее и да започнат химиотерапия за разсейките .Само на 76 години е .

С баба ми бяха от онези семейства  за пример. Винаги съм искала семейство като тянхното .
Бяха сплотено, обичащо се и много привързани един към друг семейство . Простираха заедно, чистеха заедно, работеха заедно и ако единият чете книга и се умори, другият започваше да му чете докато чистят ориз, месят хляб или правят баница.  Cry
Съжалявам ,че ви натоварвам .
 Praynig

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 19:17 от Анонимен

# 801
Влизам да ви благодаря за загрижеността.
Скрит текст:
Битов инцидент, в който са замесени малкото и баба му. Последствията сериозни към тежки за бабата, за детето се оказа малкия дявол, но предстоят доста болки за него, докато премине натъртването, минахме и през ехография и хирург, заради режеща коремна болка, която наведе на мисълта за коремна травма, а за бабата и болки, и операции.  Tired Наистина ми иде да се дуфна. То бива късмет, бива чудо.   ooooh! Много ми е тежко и тъпо, невероятно сдухано, направо съм в ступор, седя и немея. Няма вече планове- остави почивки, остави резервации, но и за да започна работа, трябва да търся човек да гледа децата. А за парите, които ще струват операциите, мисля да отворя отделна тема, но нека минат, за да питам как, ако нямаш пари, намираш четирицифрени суми за целта. Как?  Confused

Контеса, нали знаеш, че те обичам. Прегръщам те. И аз натоварих темата, но да ме прощават онези, които не желаят да се утежняват с проблемите на тези, които имат такива, различни от какво да гледам, какво да сготвя, какво да прочета.

# 802
О, Каси , колко съжалявам да прочета това от теб .
Какви са тези черни серии ,каква беше тази карма и късмет ? Не го заслужавате нито вие ,нито ние .

Прегръщам те и много сили и късмет ти пращам .Но както си нямам и аз кой знае колко късмет напоследък ще се моля и за вас нещата да се разминат с лошото  Hug Hug

# 803
Касита, Контеса, не знам какво да кажа.  Sad Прегръдки имате от мен.

# 804
Каси, Контеса, съжалявам за това което преживявате. Embarassed Споделяйте, темата нали е за всичко.
Мен не ме натоварва това, че някой е споделил болката си.

Ето, днес се ядосах за глупост а като чета колко мъка и хора, с далеч по-сериозни проблеми има и ме хваща срам.

Кураж, момичета!

# 805
  • София
Контеса, Кас  Hug
Дано нещата се развивт по най-добрия начин, момичета!

# 806
  • Варна
Някой път се притеснявам да споделя за проблем, друг път пиша. Може за някой по-тежък проблем да премълча, а за нещо по-маловажно да не се стърпя да кажа.
Кураж в тежките моменти!
Чек, радвам се, че ще се съберете!  Hug А майка ти би могла да преспи в най-близкия хотел до летището(Ибис)-оттам са ангажирани да изпратят клиента до летището с кола. На няколко минутки е.
Не съм сигурна, дали важи, ако е толкова рано сутрин, но може да питате и майка ти да отпътува по-комфортно.

# 807
  • Euskal Herria
Контеса, Каси, с друго не знам дали мога да съм полезна, но и да споделиш понякога помага. Кураж и много сили, момичета!  Hug  И на двете пожелавам възможно най-благоприятен изход. И за близките ви, а и за вас самите!
Кас, този въпрос и аз всеки път си го задавам. И се ядосвам, и беснея... не е справедливо!

# 808
  • Ямбол
На мен никой не ми пречи, когато споделя болката си.
Рядко реагирам или отговарям, но то е защото в повечето случаи все си мисля, че бих била не на място.

Вчера в една друга тема без да искам засегнах Софи, поднесох извинения и дано ме е разбрала правилно, след като обясних за какво става дума.

# 809
Каси, Контеса  Hug
Нека трудното е зад гърба ви.

Общи условия

Активация на акаунт