Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 490
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 810
Акаша не я виждам, къде е тая лудория?  Simple Smile

# 811
Касита, Контесо  Hug Пожелавам ви най- благоприятното развитие на нещата.
Кас и аз си го задавам този въпрос. Този бизнес с живота на хората ме отвращава...

# 812
Боже, Каси, чак до операция, много съжалявам, дано се възстанови бързо бабата ( не разбрах дали е майка ти) Хубавото е, че малката е добре...Затова е казано- човек предполага, Господ разполага...правиш едни планове и за миг всичко се обръща...
Контеса, много тъжно ми стана и за теб, дано операцията е успешна. Свекър ми, на 87 години с Алцхаймер, преди няколко дни, в миг на просветление ми каза, моля се още няколко хубави годинки да имам...Душа трудно излиза, живее му се.
Няма как само за хубави неща да пишем, животът е шарен, а тук сме си близки, вие знаете повече за ежедневието ми от приятелките ми:)
Това беше, като любовно обяснение  bouquet

# 813
  • Варна
Относно мъдреците-на горна челюст нямам зародиши. На долна обаче имам един непораснал, който се вижда на рентг. снимка. А другият на долна челюст ми израстна отдавна-още като дете и е единствения ми кътник без проблем. Останалите кътници нали са ми увредени още от зародиш, та той ми е моята гордост.  Grinning Т. е. със смесени чувства съм към мъдреците.  Mr. Green

# 814
Касита и Контеса, съжалявам за лошите неща, които са ви сполетяли.
Мен лично не ме натоварва, когато някой споделя болката си. Иска ми се да мога да помогна, но няма как.
Дори се освестих. Днес плаках и щях да се оплаквам, че цялата съм се нацепила. След като ви прочетох, за пореден път разбрах, че от здравето по-важно няма.

Прегръщам ви. Оправяйте се бързо.

# 815
Каси, Контеса, прегръщам ви и ви пожелавам бързо да минете през това  Hug

# 816
  • Варна
Ванини, за стрии ли говориш?
Ако е така-моят опит-в третия месец още внезапно ми се появиха. От тогава, до края на бременността постоянно се мажех с крем нивея. Нови не получих, въпреки, че накрая бях +20 кг.
Особено ми беше тежко през лятото, баш накрая в жегите. Много се потях, но попивах и пак мажех.  Twisted Evil

# 817
Пожелавам много сили на всички, които преминават през трудни моменти!

# 818
Каси,Контеса ,пожелавам бързо оздравяване на близките ви Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 10:10 от Осмичка

# 819
Каси, Контеса дано близките ви се стабилизираъ и подобряват бързо. Hug Hug
Осмичка, прегръдки и скорошно оздравявсне.

# 820
  • Варна
Осмичке, нали стискахме палци скоро и беше наред!  Hug Praynig
На мен ми е дошло абсолютно до гуша да влагам толкова много в стоматологично отношение, но както се казва, нося си кръста. Борба за здраве и симпатична усмивка.
Моят мъж се шегува, че няма начин да се сбием-ако има нарушение на конструкциите следва пак даване на много пари за поправяне.  Simple Smile
Оплаквала съм се, че от ходене на зъболекар нямам нерви за още лекари.  Sad

# 821
Осмичке, нали стискахме палци скоро и беше наред!  Hug Praynig

Скрит текст:
Ами и аз така си мислех,че ще се оправят нещата,но всъщност доста се оплетоха.Мен и затова ме досрамя да прося повече палци,че то ако за всеки проблем молех трябваше през ден да ви досаждам Confused Както и да е,да сме живи и здрави всички и нека лошото остане зад гърба ни.

# 822
  • Варна
В такъв случай продължаваме да стискаме палци!  Hug  Flowers Four Leaf Clover

# 823
В такъв случай продължаваме да стискаме палци!  Hug  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ви от сърце Hug

# 824
Ужасно ми е притеснено идването в България след повече от две години и за първи път с детето, надявам се да не бъда разбрана погрешно...

Общи условия

Активация на акаунт