Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 396
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 30
  • Луната ни пази
Добро утро.
Всичко пера на много високи градуси, и после задължително гладя. Това си е от моите малки лудости  Sunglasses На детето дрехите ги перях отделно до към десетата му година някъде. От около две години бухам всичко заедно.

Да ви разкажа нещо смешно.
Скрит текст:
Бяхме на едно събитие - страхотен купон, забавлявахме се невероятно, и деца, и възрастни; изобилие от ядене и пиене, игри, смях и закачки... Един приятел беше довел новото си гадже. Жена на около 30. Друго не можахме да разберем, защото на нея ѝ беше студено и лошо, и през цялото време стоя в колата, на около 30 метра от партито. Ама не искала да си ходи, за да не му разваля на него партито. Съответно не яде, не пи, не се запозна с никого, излезе от колата два пъти - за една обща снимка, и да отиде до тоалетната.
Вечерта получавам покана за приятелство във Фейсбук от непознато име. Влизам да разгледам профила, и... какво да видя. Имаше над 20 статуса "Пенка се чувства прекрасно в ...", "Пенка е на супер парти с ....", "Пенка се чувства луда с ...", "Купоооооооооооон!", "Наздраве от ..."  
И всичкото това - докато стоеше в колата  Mr. Green Представям си ако беше излязла и наистина се беше включила в партито  Whistling

Леле, Бърдс, голям смях  Joy Joy Joy

Тонка, и аз след седмица ще поканя племенницата ми (по точно на мъжа ми), всяко лято я вземам тук на гости, вече си има приятели, очакват я с нетърпение.

# 31
  • София
Добро утро! Аз съм тая русата, дето лакомо се е натоварила с най-многото торби.
Вчера беше прекрасен ден Heart Eyes Вечерта бяхме във Вила Спаго в Бистрица. Много-много-много добро местенце. Не го бяхме посещавали до сега, но много ни хареса. Храната е вкусна и на прилични цени. И за децата е супер, защото има голям двор за игра. Абе чудесно е! Ей сега ще им звънна да ми платят хонорар за реклама  Sunglasses
Днес отглеждам 3 деца - два броя мои и един брой приятелче. Следобед като се прибере и Емма ще станат за кратко четири.
Всъщност в момента отглеждам само приятелче, което съвсем кротичко закуси и сега си чете книжка. Мойте са изтощени от снощното бесуване и спят.  Shocked Айде за голямото момче е сравнително нормално да поспива повечка, но дребосъчко до сега никога не се е будил след 7

# 32
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чек, палмите, маслините и кактусите са ясни. А иглолистните - виреят, щото обичат влага.
Когато си садихме преди 15 години смърчове и елхички на вилата, от разсадника ни казаха всеки ден да ги къпем с душа, за да се хванат. И сега, ако се засуши, ги къпем, иначе им потъмняват игличките и погрозняват.

Винаги съм си мислела, че е особено и специално чувството да живееш на остров...
Даже съм се замисляла, бих ли могла аз да живея, особено на малък остров.
Предполагам, че в Англия, примерно, не се замисляш, че си на остров.
Но на остров Тасос, да речем, няма как да забравиш, че си.

# 33
Добро утро.
Нямам нищо за казване и от доста време само чета. Горе съм тази с вятъра в косите, най-вдясно. Simple Smile
На 60 градуса съм прала само бели чаршафи. Бебешко и детско не деля от нашето пране, пускам смело всичко на 40 и после в сушилнята.

# 34
  • Луната ни пази
Чек, палмите, маслините и кактусите са ясни. А иглолистните - виреят, щото обичат влага.
Когато си садихме преди 15 години смърчове и елхички на вилата, от разсадника ни казаха всеки ден да ги къпем с душа, за да се хванат. И сега, ако се засуши, ги къпем, иначе им потъмняват игличките и погрозняват.

Винаги съм си мислела, че е особено и специално чувството да живееш на остров...
Даже съм се замисляла, бих ли могла аз да живея, особено на малък остров.
Предполагам, че в Англия, примерно, не се замисляш, че си на остров.
Но на остров Тасос, да речем, няма как да забравиш, че си.

Два месеца изкарах на остров. Малък, в Егейско море.
Схинуса
Ставаш сутринта, излизаш от банята, след пет минути си целия влажен. Това ме тормозеше. Насладих се неподправено на факта, че виждах морето, на където и да се обърна. Виждах другите острови, любимите ми кораби и лодки, вдишвах ги. На където и да тръгнеш, стигаш до брега. Обожавах това. Не знам дали бих могла постоянно да живея на такъв остров, но за лятото, за два месеца ми беше идеално!

# 35
Не съм ви чела, искам да пожелая успешна и приятна седмица и честито на всички имали поводи за празнуване, както и на днешния ден, ако имаме именици! При мен нищо ново, освен че окепазих една пералня пране и откраднаха новите обувки на мъжа ми пред вратата, докато чистехме. Но се радвам, че тази седмица ще си получа пейзажа с колело, който спечелих - първата ми печалба и си го чакам с любов и нетърпение. Багаж не съм приготвяла, че още ми е каша в главата, всичко ще оставя за накрая, аз пътувам стиковано с малко неща. Хубав ден  bouquet
Откраднах си зукум, откъснах си едно клонче, така искам да се хване.

# 36
Джули, за къде се стягаш?

# 37
Ще ходим на ''почивка'' в края на седмицата.

# 38
  • Пловдив
Аз съм недоспала и зла! Имам предвид повече от обичайното.

# 39
Приятна почивка тогава.

# 40
Аз съм недоспала и зла! Имам предвид повече от обичайното.
Теб зла не мога да си те представя Grinning
   Здравейте на всички! Честит празник на всички именници и много щастие желая!
   Днес съм на вълна испанска музика и най -вече Енрике Grinning  И се каня да се завлека в библиотеката за книги -ама какво търся и аз не знам.
  Дали да дам още един шанс на Елиф Шафак .
   Чете ми се нещо вдъхновяващо и ведро . Нещо ала Ан Райд / ама като в Изворът / или Пърсиг . Може би Стайнбек - Улица Консервна .
 Трябва ми нещо ведро като пролетен дъжд. Може и с остър режещ вкус - но не и сладникави и лепкави като розова дъвка от стрелбище - отначало вкусно ягодова , но която ти става с противен вкус колкото повече я задържиш в устата си и се мъчиш да извлечеш от нея онзи вкус ,който бленуваш , но усилието рядко си струва.

# 41
  • София
Уф, случайно погледнах един гръцки къмпинг в Ситония. Нощувката в тяхна дървена къщичка или каравана, извън сезона, е 120 лв. Ако се сложи ресторант, басейн и т.н. интересно до каква сума ще чукнем на ден. Ебаси. А да мъкнем салами и консерви, нещо не ме пудри.  Mr. Green Тия гърци, ако ще да се сринат, ама няма да си намалят цените.

# 42
Добро утро или по-скоро Добър Ден!

Преди малко станах и сега ще си правя кафе. Трябва и да пазарувам по-късно.

Катя, изгледа ли Seven Pounds? Аз го препоръчах, кажи си мнението. Simple Smile

Успешна седмица на всички!

# 43
Добро утро! Имам именик аз (ох, тази дума си я знам с две н, да му писне на човек от промени в правописа), но ще видим ще празнуваме или ще спортуваме  Laughing

Касита, много ми стана мило от разказа за къщата ви, но и тъжно, че ще я продадеш. Рационално е, факт, но... аз много се привързвам и би ми било много трудно.

Бърдс, умрях от смях с твоята Пенка, но колко още такива има...  Crazy

# 44
Добро утро!
Все още нямам за казване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт