Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 384
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Аз съм недоспала и зла! Имам предвид повече от обичайното.
Теб зла не мога да си те представя Grinning
   Здравейте на всички! Честит празник на всички именници и много щастие желая!
   Днес съм на вълна испанска музика и най -вече Енрике Grinning  И се каня да се завлека в библиотеката за книги -ама какво търся и аз не знам.
  Дали да дам още един шанс на Елиф Шафак .
  Чете ми се нещо вдъхновяващо и ведро . Нещо ала Ан Райд / ама като в Изворът / или Пърсиг . Може би Стайнбек - Улица Консервна .
 Трябва ми нещо ведро като пролетен дъжд. Може и с остър режещ вкус - но не и сладникави и лепкави като розова дъвка от стрелбище - отначало вкусно ягодова , но която ти става с противен вкус колкото повече я задържиш в устата си и се мъчиш да извлечеш от нея онзи вкус ,който бленуваш , но усилието рядко си струва.

Жармен, така като те чета, май ти трябва нещо на Рей Бредбъри.

# 46
Скрит текст:
Аз съм недоспала и зла! Имам предвид повече от обичайното.
Теб зла не мога да си те представя Grinning
   Здравейте на всички! Честит празник на всички именници и много щастие желая!
   Днес съм на вълна испанска музика и най -вече Енрике Grinning  И се каня да се завлека в библиотеката за книги -ама какво търся и аз не знам.
  Дали да дам още един шанс на Елиф Шафак .
   Чете ми се нещо вдъхновяващо и ведро . Нещо ала Ан Райд / ама като в Изворът / или Пърсиг . Може би Стайнбек - Улица Консервна .
 Трябва ми нещо ведро като пролетен дъжд. Може и с остър режещ вкус - но не и сладникави и лепкави като розова дъвка от стрелбище - отначало вкусно ягодова , но която ти става с противен вкус колкото повече я задържиш в устата си и се мъчиш да извлечеш от нея онзи вкус ,който бленуваш , но усилието рядко си струва.

Жармен, така като те чета, май ти трябва нещо на Рей Бредбъри.
Него съм го изчела отдавна Grinning

# 47
Здравейте, хубава снимка.
Аз съм тази в средата.

Гледам, че някой пита за Сан Андреас и за Джурасик свят.
Не са лоши филмчета, аз им викам "филм за следобед с кафето"  Laughing
Нещо неангажиращо, за да може два-три часа да си почине мозъка.

Днес започвам обратното броене до морето. Другия понеделник, живот и здраве сме там  Flutter

Честит имен ден, на празнуващите   bouquet

# 48
Честит празник на имениците в темата!МНого здраве,късмет и любов Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 11:26 от Осмичка

# 49
Честит празник на празнуващите!
Живи и здрави да са!

Вчера, мъжа ми вижда един приятел от детинството, на 36г....тъкмо излязъл от болницата. Преди месец започнали проблеми със стомаха и т.н...и го диагностицирали с последен стадий на рак на дебелото черво. Операция, болница...сега му предстои химиотерапия.
С 2деца е на 6г и 3г.
Изправиха ми се косите....

# 50
Вярно, че днес Петровден.

Честито на всички празнуващи!

Мър, честито и на твоя именик! Поне днес празнувайте. Grinning И се почерпете подобаващо. Тренировките утре.

# 51
Мър, честито и на твоя именик! Поне днес празнувайте. Grinning И се почерпете подобаващо. Тренировките утре.

Мерси!
Ама то щото... вчера се почерпихме подобаващо, няма да ви разказвам колко пресни пържени картофи със сирене изядохме, със сръбски наденички и баница (със сръбски кори нали  Mr. Green).

Осмичка, благодаря, но именика е мъжа ми, аз само се присламчвам към празника  Flutter

# 52
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

В тази тема има много деца. Някое от тях има ли проблем с повръщане при пътуване и как се справяте с него? Четох листовките на разни лекарства, но все бяха за по-големи и затова давам Кокулин, но не действа много да не кажа никак  CryСофия - Сандански, 2 часа път, 2 спирания.

# 53
Mrs Jan, малкият ми син (2г 3м) това лято започна да повръща в колата.
Дори час и половина път, не успяваме да минем без произшествия.
Давам кокулин и аз....започва се няколко часа преди пътуването. Всъщност само веднъж го дадох, от тогава не сме пътували на дълъг път. Но заспа след 10мин в колата и спа през целият път.
Също можеш да пробваш със свещички Вомитсухил, също хомеопатични.

# 54
Добро утро!
Лека и успешна седмица на работещите!
Честито на имениците!

Толкова мило и топло лс получих, че седмицата започна повече от добре. Благодаря на изпратилата го!

# 55
Много странно,току що прочетох мнение на Тонка ,а като рефрешнах изчезна newsm78 Само при мен ли?

# 56
Моята голямата има (имаше) проблем.
Сега започна лека по-лека да го израства. Давала съм кокулин.
Вечерта преди деня на пътуване и на сутринта отново.
Накрая почти не действаше.

По интересното при нас е, че на нея винаги и ставаше лошо на отиване и никога на връщане.
Независимо, че е един и същи маршрут.
Най-фрапиращо беше миналата година. Пътувахме Свищов-Гърция без почивка. На отиване се наложи да минем през София баш през жълтите павета (не знайно защо  Mr. Green), та ви маркирахме близкия парк до президенството. Еднократно, но си го обяснявам с трафика и постоянното тръгване и спиране.
На връщане - нито веднъж.
И само два месеца след това Свищов - Павел баня, три спирания  Crazy

Оттогава (да чукна на дърво) не е имало проблем.

Освен кокулина ми казаха и за дименхидринат.
Не посмях да го използвам, защото много успивал децата.
Не ми се искаше да ѝ го причинявам.
Просто предвиждаме повече почивки. Тъкмо да разгледаме места, които не сме виждали  Laughing

# 57
Привет и от мен и весела седмица, ние я започнахме доста весело вече. Хотелче, спа  и глезотии по женски Simple Smile

# 58
  • София
Ползвам Кокулин от няколко години, но вече не действа. Този път пи два дни + деня на пътуването (трябваша да пътува в събота, но в последни момент се отложи за вчера). Не смея с нея да тръгна по-далече. Иска си море и затова ходим само на нашето и пътуваме само през нощта, за да спи.

# 59
  • Ямбол
Днес на работа имаме трима именици.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 19:15 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт